Krasuss Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 http://www.kotuvepis.com/irisdeprembenzetim2.htm Depremle ilgili hafif bir benzetme Deprem anında bilgisayarınız nasıl dayanacak?[signature][hline](_ASTRoMaNiaC_) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 çok süper olmamış ama iyi. düşük ölçeklerin sürelerinide kısa tutmuşlar, ölçekle süre arasında bir ilişki varmı?[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead We are our Past failing to come back All of us visionaires.. ..with a rope around our neck... Sözlükmüş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 uaehauh ilginçmiş :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Grandmaster zgrw Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu [Bu imza zgrw tarafından 12 Novamber 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 internet bölümüne açsanıza şunu. hem deprem böyle olmuyor ki insan 10cm gidip geliyor saga sola.[signature][hline]i love this game! youth only zone! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 O_o[signature][hline]''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.'' Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 gözüm öldü[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- i don't want a teenage queen,i just want my m-14. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krasuss Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 said: harvester, 04 Ocak 2005 23:07 tarihinde demiş ki: çok süper olmamış ama iyi. düşük ölçeklerin sürelerinide kısa tutmuşlar, ölçekle süre arasında bir ilişki varmı? hayır öyle bir ilişki olmaması lazım[signature][hline](_ASTRoMaNiaC_) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 hakikaten yannız izmit depremini yaşamış biri olarak gerçeğe bayağı uygun evde aynen 7.9luk gibiydi öyle gidip geliodu siz düşünün[signature][hline]"Sanal Dünyada paylaştıkça çoğalan 2 şey vardır biri hırs diğeri lagtır" :hrr: Patavatsızlık yapmayın :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 kırılan fayın uzunluğuna göre olması lazım sürenin.[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- i don't want a teenage queen,i just want my m-14. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 göz bozmaktan başka bi işe yaramaz hem deprem olduğunda internt exp değil monütörün kendsi sallanıyo[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 öyle de bi program geliştirilemedi henüz monitörü sallayan[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- i don't want a teenage queen,i just want my m-14. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
magecy Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 said: harvester, 04 Ocak 2005 23:07 tarihinde demiş ki: düşük ölçeklerin sürelerinide kısa tutmuşlar, ölçekle süre arasında bir ilişki varmı? evet çünkü küçük ölçekli depremler az sallar büyükteki yer degiştirme olayı çok oldugu için daha uzun sürer[signature][hline]Image is everything, so play with it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 said: Head, 04 Ocak 2005 23:17 tarihinde demiş ki: öyle de bi program geliştirilemedi henüz monitörü sallayan ancak şimdilik bi tek yazı yazabiliyorlar ekrana *!lütfen simülasyonun daha gerçekçi olması için monitörünüzü manual olarak sallayınız*[signature][hline]''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.'' Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Kötü oldum ben ya[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq "Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 said: Ardeth, 04 Ocak 2005 23:19 tarihinde demiş ki: said: Head, 04 Ocak 2005 23:17 tarihinde demiş ki: öyle de bi program geliştirilemedi henüz monitörü sallayan ancak şimdilik bi tek yazı yazabiliyorlar ekrana *!lütfen simülasyonun daha gerçekçi olması için monitörünüzü manual olarak sallayınız* ardeth 8.3ü nası sallıcan merak ediyorum:D insanın eli yorulur[signature][hline]"Sanal Dünyada paylaştıkça çoğalan 2 şey vardır biri hırs diğeri lagtır" :hrr: Patavatsızlık yapmayın :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 lol hmm ilginç bi bilgi oldu demek 6.9 , 5.9 dan 10 kat güçlü hmm[signature][hline]-Mumya lazımmıydı abi ? -Yok sağol bilader Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
magecy Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 yok 10 kat güçlü değil onla ilgili birçok değişken var[signature][hline]Image is everything, so play with it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 8.3 çok şiddetli,yaşamak istemem öylesini.[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 deprem dereceleri logaritmik artış gösteriyor diye biliyorum ben. yani 5.2 ile 5.3 arasında küçük bi fark var gibi görünsede öyle değil. yani ben öyle öğrendim inşaat mühendisliğinde.[signature][hline]i love this game! youth only zone! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
magecy Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Eet logaritmik olarak artıyor ama dış etkenlerde var şimdi oldugu yere göre değişiyor.Yani 5 şiddetindeki bir deprem sert zeminle , killi zemin arasındaki hasar farkıda çok oluyor[signature][hline]Image is everything, so play with it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 her makinanın kendine özel bir değeri var logA - makina değeri oluyor bu genellikle. logaritmik bir sonuç olduğu için de 0.1 değişme bile inanılmaz değişiklik gösterebiliyor.[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- i don't want a teenage queen,i just want my m-14. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Head'cim bide bu derinliği saptanıyorya depremin. daha derinde ya da daha yüzeyde olunca ne gibi bi değişiklik ya da etki oluyor onu merak ediyorum.sanırım ben jeoloji dersinde o derse gitmemiştim[signature][hline]i love this game! youth only zone! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 walla ben bikere dark colony dıe bı oyun yonarken yaşamıştım.Arkda yanımda oturuodu bi anda oldugu gibi bilg. masası sallandı sonra o bana baktı ben ona kım salladı muhabbetıne ama ekran ole dalglanamdı bence kullıyen yalan:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
magecy Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Ya Head e sormuşsun aslında ama :D ne kadar derinde o kadar az zarar verir.[signature][hline]Image is everything, so play with it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 ee ben mozilla kullanıyorum bişi olmadı bana? yoksa kıprısta olduğum için olabilir mi? hani geçen ankaradaki depremi de hissetmemiştim felan[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar