Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Deprem benzetmesi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
çok süper olmamış ama iyi. düşük ölçeklerin sürelerinide kısa tutmuşlar, ölçekle süre arasında bir ilişki varmı?[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead
We are our Past failing to come back
All of us visionaires..
..with a rope around our neck...
Sözlükmüş..

Mesaj tarihi:
said:
harvester, 04 Ocak 2005 23:07 tarihinde demiş ki:
çok süper olmamış ama iyi. düşük ölçeklerin sürelerinide kısa tutmuşlar, ölçekle süre arasında bir ilişki varmı?

hayır öyle bir ilişki olmaması lazım[signature][hline](_ASTRoMaNiaC_)
Mesaj tarihi:
hakikaten yannız izmit depremini yaşamış biri olarak gerçeğe bayağı uygun evde aynen 7.9luk gibiydi öyle gidip geliodu siz düşünün[signature][hline]"Sanal Dünyada paylaştıkça çoğalan 2 şey vardır biri hırs diğeri lagtır"
:hrr: Patavatsızlık yapmayın :hrr:
Mesaj tarihi:
kırılan fayın uzunluğuna göre olması lazım sürenin.[signature][hline]valandil ownz j0o!
-emokid*-
i don't want a teenage queen,i just want my m-14.
Mesaj tarihi:
öyle de bi program geliştirilemedi henüz monitörü sallayan[signature][hline]valandil ownz j0o!
-emokid*-
Mesaj tarihi:
said:
harvester, 04 Ocak 2005 23:07 tarihinde demiş ki:
düşük ölçeklerin sürelerinide kısa tutmuşlar, ölçekle süre arasında bir ilişki varmı?

evet çünkü küçük ölçekli depremler az sallar büyükteki yer degiştirme olayı çok oldugu için daha uzun sürer[signature][hline]Image is everything, so play with it.

Mesaj tarihi:
said:
Head, 04 Ocak 2005 23:17 tarihinde demiş ki:
öyle de bi program geliştirilemedi henüz monitörü sallayan

ancak şimdilik bi tek yazı yazabiliyorlar ekrana

*!lütfen simülasyonun daha gerçekçi olması için monitörünüzü manual olarak sallayınız*[signature][hline]''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.''
Beş Hececiler
Mesaj tarihi:
said:
Ardeth, 04 Ocak 2005 23:19 tarihinde demiş ki:
said:
Head, 04 Ocak 2005 23:17 tarihinde demiş ki:
öyle de bi program geliştirilemedi henüz monitörü sallayan

ancak şimdilik bi tek yazı yazabiliyorlar ekrana

*!lütfen simülasyonun daha gerçekçi olması için monitörünüzü manual olarak sallayınız*

ardeth 8.3ü nası sallıcan merak ediyorum:D insanın eli yorulur[signature][hline]"Sanal Dünyada paylaştıkça çoğalan 2 şey vardır biri hırs diğeri lagtır"
:hrr: Patavatsızlık yapmayın :hrr:
Mesaj tarihi:
deprem dereceleri logaritmik artış gösteriyor diye biliyorum ben. yani 5.2 ile 5.3 arasında küçük bi fark var gibi görünsede öyle değil.
yani ben öyle öğrendim inşaat mühendisliğinde.[signature][hline]i love this game!
youth only zone!
Mesaj tarihi:
Eet logaritmik olarak artıyor ama dış etkenlerde var şimdi oldugu yere göre değişiyor.Yani 5 şiddetindeki bir deprem
sert zeminle , killi zemin arasındaki hasar farkıda çok oluyor[signature][hline]Image is everything, so play with it.

Mesaj tarihi:
her makinanın kendine özel bir değeri var

logA - makina değeri oluyor bu genellikle.

logaritmik bir sonuç olduğu için de 0.1 değişme bile inanılmaz değişiklik gösterebiliyor.[signature][hline]valandil ownz j0o!
-emokid*-
Mesaj tarihi:
Head'cim bide bu derinliği saptanıyorya depremin. daha derinde ya da daha yüzeyde olunca ne gibi bi değişiklik ya da etki oluyor onu merak ediyorum.sanırım ben jeoloji dersinde o derse gitmemiştim[signature][hline]i love this game!
youth only zone!
Mesaj tarihi:
walla ben bikere dark colony dıe bı oyun yonarken yaşamıştım.Arkda yanımda oturuodu bi anda oldugu gibi bilg. masası sallandı sonra o bana baktı ben ona kım salladı muhabbetıne ama ekran ole dalglanamdı bence kullıyen yalan:)
Mesaj tarihi:
ee ben mozilla kullanıyorum bişi olmadı bana? yoksa kıprısta olduğum için olabilir mi? hani geçen ankaradaki depremi de hissetmemiştim felan[signature][hline]Beş Hececiler
  • Yeni Oluştur...