Maedhros Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 ben indireli oldu baya offline hala sorcery bufflanmış gibi hafif pek oyuncuların istediği değişiklikler olmamış die ağlıyou insanlar hafiftende oynayınca belli olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 refund var mi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 lolyok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 valla cech cohomology'i unutmuşum, ona çalışıyorum. mümkün değil girmem ben de yıh yıh yıh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 baya değişiklik var bundle bile yapamıorum skill yetmedıınden bi suru common item nerf yemiş milk fish vs miragedaki hersey paalanmış tahmin etmiştim dün 35g a aldıgım eznan bpsi bugun 250 gilda tradeship 400gilda falan sdfsd pvp daha goremedim ama bazı skillerde improvement var gıbı healerlar aglıyo kargasa hakim chatte herkes o ne bu ne soruyo haha ha bide unutmadan korean eeeverywhere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 healerlar ağlar tabii, instant tek büyü 15 sn'de bir 40% heal etmeye alıştı yovşoklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 acil kapadılar servereları ah calışmıyodu vsvs bu arada karkassda sanırım diamon beach yeni housing zone olmuş yetişemmedim kapandı lorein bu lafım sana hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 lan elimde bir sürü süt kaldı iyi mi satamadım vendora kesin düşmüştür fiyatı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 ^30 coppermiydi neydi time to butcher :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 aheh abi bende 80-90 tane nui kaldı o kadar sallamıorum şuan. denizaltı yapacaktım patchi bekliodum ama çok fena nerflemişler vazgeçtim. arazi mafyalığından kaldırdığım paralar ile emekli olurum artık ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 30 copper ne lan. ya bende şans olsa zaten.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 serverlar açılmış, anca akşam 8'den sonra girerim heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Nui ler iptal oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 oldu 20 s tanesi vendora okutuosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Captain Logar Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 2 server olmus, Alpha ve Omega. Ne ayak bunlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ersagun Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Omega, yeni server olarak açmışlar (Patch 1.2). Bu da Amerika'da sunucu konumu olarak. Direkt 5000 labor, Patron status ile başlıyorsun. Verebileceğim bilgiler bu kadar :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 questler koreceye mi donmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 off eu serverı açsalar xesxe 40 ms den 220 ms e geçmek zor gelecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 gatheringden gelen exp dusmus. ne guzel 50 olacaktım.. bu farm vergisini odeme ve çantada yer açmak için sertifika istiyor onları nerden alıcaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 8x8lik workshoplardan üretiliyor onlar sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 ya taxpaymentta sorun varmış. herkesin taxi otomatik ödeniyor şuan. tüm idoc listemin içine zıçtı adamlar fuuuuuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silenced Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 2 hefftaya peta yaw gecer diyiler dögrumüdür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 evet 2 hafta sonra bi gecikme yaşanmazsa beta başlıcak. ama 3-5günülk event şeklinde olacak beta sürekli açık kalna bir server değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silenced Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Mosquito said: evet 2 hafta sonra bi gecikme yaşanmazsa beta başlıcak. ama 3-5günülk event şeklinde olacak beta sürekli açık kalna bir server değil. Illa 150 dolari verecez yani Beni biraz gazlayin degil oyunu almak o gazla aya ucuyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
massosoit Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Bu ev işi nasıl oluyor şimdi. Belli bir level gereklimi. Ve araziyi nasıl kapatıyoruz. Biri bana anlatabilirmi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar