Mina Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Millet 7-8k dan şikayet ediyor, youtube'ta archeage oneshot build diye arattığında çıkan sonucları izleyin, duel esnasında mage (buildı nedir bilmem) 16k crit atıyor adama. Sonra Pvp game diye piyasaya suruyorlar çok gg bi oyun bu bew :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 11kyı geçti fishing bi 500 bait worm daha aldım simdi merak ettigim kac oldugu zaman assagi yukari zarar kapaniyor veya kapanıyor mu? yani cikan waterlogged boxlari ve baliklari satinca worm fiyatina esitlenebilme ihtimali var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 ya tk vuruşta öldürmek çok daha mantıklı değilmi sonuç olarak adamın kafasına ateşler yağdırıyosun meteor atıyosun %30 canı gidiyo direk ölücek halbuki gerçek kavga gibi ilk vuran %80 dövücek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 şimdi 300 bait worm harcadım 11k iken 5 waterlogged box cıktı balıklarla beraber 27.39 baitlere 5.90dan 17.7 gold vermişim 9.69 kar hadi ortalama 100 baitten bi waterlogged box cıksa 2.79 kar var yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 afk fishingden kar edimiyor abil, ona kasma eğer şanslıysan zarar az ediyorsun. asıl para sport fishingden gelen balıklarda, skillin üyksek oldukçada daha iyi oltaları kullanıosun böylece daha büyük balıklar oltaya gelince onları yakalama şansın artıo max90-95g'luk sport fishinden balık gleio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 verdim 377 tl aldım sabah şimdi bitti galiba dl giricem oyuna ne taraftasınız guild muild bişi varmı ? bi elimden tutun öm atmaktan çekinmmyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 abi biz hevesimizi alıp bıraktık. sen geç kalmışsın.. bu inek mevzusu nedir bu arada herkes inek besliyor? karlı mı? Nuian tarafından ANNEN guildindeyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 ben hangi taraftayım bilmiyorum ama elfim oynadığım en zevkli range combatına sahip onun dışındada eğlendim level 10 a kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 tamam işte aynı taraftayız. oyun içinden dreamfury'e ulaşırsan seni guilde alır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Ya farm spot satma isinden parayi vurdum, spot basina 50-60g okutuorum. Ama adamlar 2. Alpha serveri acacaklarmis baltalicaklar benim isi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 benim hesap patlamış nasıl olduysa, hack şüphesinden dolayı temp olarak banladık demişler. umarım hesabı boşaltmamışlardır. 200g, evler, tarlalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 oeh nasi ya senin evin orda yeller esio :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Tüh ya inanın çok üzüldüm şimdi, alttan alttan takip ediyodum, böyle şeyler oldukça insanın o paraya kıymaya gönlü elvermiyor. Tamam alphadır sonuçta zaten silinecekti ama bu adam bu saatten sonra nasıl oynasın ki şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 geçen botlar yüzünden 1000 üzeri acc banladık dedilerdi o wipeta aradamı kaynadın nasıl oldu acabaa biz yardım ederiz ya karakter duruyosa bişi olmaz guild evine yazık oldu ama peh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Belki dondurma gibi bişeydir yani duruyodur ama kitlemişlerdir diyecem ama adam ev yerinde yok diyor :( aynı yere başka ev dikmeye izin veriyosa gitmiştir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 ya evi salla abi zaten gece kondu gibi bişiydi, acc.'taki paralar ile karakter dursun spotları ayarlarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 boşaltmışlardır bütün hesabı ev gittiyse, ev en son uğraşacakları şey satması çok zor yani. neyse artık release'de görüşürüz. daha erişim sağlayamadım, hackerlar hacklemiş hesabını diye mail geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 guildden de çıkmışsın akşam farkettim bende neden diye soracaktom demek ki hacklenmişsin. nasıl olmuş ki? trionun authe. key olayını kullanmıyor musun? en önemli sorun hesabı geri alabilecek misin? 150 dolar bu boru değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 hesabı geri almakta problem yok ya. fakat haftalarca verilmiş emek gitti yani. verilen emek 150 dolardan çok daha değerliydi benim için, neyse onun derdine düşemiycem ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 karakter duruyor mu? bide nası hacklediler ya alla alla? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 nasıl hack olayı oluyo hiç anlam veremiyorum yıllardır bin tane oyun oynadım hiç denk gelmedi ilginç bu arada oyunda binbir çeşit bot türedi ve büyük ihtimalle developeri kimse gün geçtikçe hatalarını bulup düzeltiyor falan önceden baya bodos ayı ayı dalıp kesiyo kesiliyo falandı daldıgında hiçbişey yapmıyordu ayrıca suspect koyabiliyodun karakterin başına şimdi vidyodan izledim adam dalınca invis olup meditate yapıyo ki stealthken imkansız bişey bi şekilde hacklemiş yani üstüne üstlük artık suspect denediginde invalid target falan diyo bende büyük ihtimalle oyunun cıkmasından once geliştiriyor programını :D trion 1000den fazla acc banladık bakıyoruz suan alpha oldugu için anti hack tüm yazılımlarımızı kullanamıyoruz gibi bişi zırvalamışlar sanırım bakalım neler olcak ilerki günlerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 hallederiz ya giden şeyler yerine konur. dediğim gibi trionun bu auth key olayını yukle telefonuna rahat edersin en azından bundan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 ya bot olayının tamamen kalkması pek mümkün değil zaten, hangi oyunda kaldırabildiler ki? ancak belli bir seviyede tutabilirler onu da görücez işte. bu arada karakter duruosa mal/mülk dediğin ne ki ya kaç goldluk malzeme altı üstü. bende trion auth. kullanmıyordum tırstım şuan akşam eve gidince ayarlıyım bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 trion hesabının şifresi eskiydi herhalde, patlayan sitelerden birinden e-mail match edip falan bulmuşlardır bilemedim. sıfırdan silkseler uğraşmam ya. release'e kadar bitti benim için oyun. hesaba hala erişimim yok ondan karakteri falan göremiyorum. büyük ihtimal gear, gold herşey gitti hatta karakterle gold falan satıyorlardır asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 sfsdf merak etme gold sattıkları karakterleri hemen siliyolar ve adları sdfadk falan oluyor daha güzel isimli gold satıcısı gormedim ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar