Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Archeage #2

dreagloth

Öne çıkan mesajlar

afk fishingden kar edimiyor abil, ona kasma eğer şanslıysan zarar az ediyorsun.
asıl para sport fishingden gelen balıklarda, skillin üyksek oldukçada daha iyi oltaları kullanıosun böylece daha büyük balıklar oltaya gelince onları yakalama şansın artıo
max90-95g'luk sport fishinden balık gleio
Sosyal ağlarda paylaş

nasıl hack olayı oluyo hiç anlam veremiyorum yıllardır bin tane oyun oynadım hiç denk gelmedi ilginç
bu arada oyunda binbir çeşit bot türedi
ve büyük ihtimalle developeri kimse gün geçtikçe hatalarını bulup düzeltiyor falan
önceden baya bodos ayı ayı dalıp kesiyo kesiliyo falandı daldıgında hiçbişey yapmıyordu ayrıca suspect koyabiliyodun karakterin başına şimdi vidyodan izledim adam dalınca invis olup meditate yapıyo ki stealthken imkansız bişey bi şekilde hacklemiş yani üstüne üstlük artık suspect denediginde invalid target falan diyo bende
büyük ihtimalle oyunun cıkmasından once geliştiriyor programını :D

trion 1000den fazla acc banladık bakıyoruz suan alpha oldugu için anti hack tüm yazılımlarımızı kullanamıyoruz gibi bişi zırvalamışlar sanırım bakalım neler olcak ilerki günlerde.
Sosyal ağlarda paylaş

ya bot olayının tamamen kalkması pek mümkün değil zaten, hangi oyunda kaldırabildiler ki?

ancak belli bir seviyede tutabilirler onu da görücez işte.

bu arada karakter duruosa mal/mülk dediğin ne ki ya kaç goldluk malzeme altı üstü.

bende trion auth. kullanmıyordum tırstım şuan akşam eve gidince ayarlıyım bari.
Sosyal ağlarda paylaş

trion hesabının şifresi eskiydi herhalde, patlayan sitelerden birinden e-mail match edip falan bulmuşlardır bilemedim. sıfırdan silkseler uğraşmam ya. release'e kadar bitti benim için oyun.

hesaba hala erişimim yok ondan karakteri falan göremiyorum. büyük ihtimal gear, gold herşey gitti hatta karakterle gold falan satıyorlardır asdasd
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...