aquila Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 vay enayiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serkanay Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 az önce dayının biri 1464 dk. hapis yedi yeni rekor. Bizden hiç maphus damına düşen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Bu arka planda zıplıyanlar o buyuk balıklar ilk defa denizde gördüm onları canlı olarak ... ve yolun sonu başarılı bir ticaret daha karşı kıta x2 gilda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serkanay Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Jurry oldum sonunda. Bastım cezayı. Çok zevkliymiş yaaa. Kadrolu Jurry yapsınlar beni. Başka bişey yapmadan bile oynarım bu oyunu (tu)(tu)(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 yalnızca sicili temiz suç işlememiş insanları juri yapıyorlar . Konuşmaları izledigime göre gercekten cok zevkli bi an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Captain Logar Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 hay sayfa basini...edit yaptiriyor bosu bosuna >:D< @akirafes, o arkada ziplayan baliklar yunus, dogu yakasinda cok var kiyilarda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 150 dolar yani 300 kağıt değer gibi görünüyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 @Captain Logar aslında iki yakada iyi ayrı guild birlikte olucak. Ne trade yapılır yarı yolda malları aktarıcaz gemide . acaip ve bence kesin yapanlar vardır. denizin ortasında degiş tokuş mallari . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 bi ise odaklanmak lazim ya, boyle bi tavuk koyim, bi agac dikimle olmuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 dolandırıcılık guzel gibi duruyor 120 gold la 80 gold arası 16x16 satıyorlar gunde 10 tane satsan 1000 gold gelir millet bayıla bayıla alıyor. Bir şeyi merak ettim bu denizaltılarla ticaret yapılıyormu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janissaries Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 @aquila ekeyim biçeyimle değil hazıra konmakla uğraşmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 İnnaılmaz bir olay bushi guildinden biri ile ticaret yaptım (Bilmiyenler icin buranın en grief guildi ) bana bu güzelim 16x16 ciftligi 70 golda verdi aynı aksam 160 gold teklif ettiler bu ciftlige. 3 tane 16x16 ım ve 3 tane 8x8 im var 4. 16x16 yı da yarın dikicem . Amacım olan 24x24 ise hala uzak bir hayal . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 manzaran iyimiş güzel mangal yapılır rakı balık filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serkanay Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Dün gece rus server da oynayanların diyaloğu: -16'lık Korkuluğu sattım -Kaça verdin? -230 Gold -Aaaa niye o kadar ucuza verdin? -......... -vs vs vs vs -bla bla bla bla -Avrupa da 16'lık korkuluk 800 gold dan aşağı satılmaz release de. ::o::o::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 adam 3 tane 16x16 tarlam oldu diyor ya utanmadan. bende daha 1 tane bile yok.. ayrıca oyun çıkınca çok zor olacağını sanmıyorum 16x16 tarla bulmanın. subsu bitenlerin direk yıkılacak. bence baya çok yer olur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 yok ya gene baya zorlar, yıkılacak tarlaya en az 10 kişi gelio kurmak için. pvp bölgesinde ztn adamlar guildce geliolar, 3-4 tanesi etrafı temizlio sonra kuruo diğer eleman. yalnız akirafes bişi sorucam adamın scamlemeyecğeini nerden biliyorsun? oyunda farm satmak için bi özellik yok diye biliyorum. sırf şu olay yüzünden farm satın alma olayına girmedim. yalnız 1spot buldum 2 haziranda bir tane 8x8 yıkılıoi 4 haziranda yanındaki 2 si yıkılınca çıkan alana bi 16x16 sığıo. ilk 8x8 yıkılnca direk koyucam yerine alt ın farmını. ps: bu arada 10tane ağaçta ben diktim ücra bir yere 8saatliklerden gece yatarken, sabah işe gitmeden girdim hala duruolar 1.5saat kalmış kesilmesine oh dedim tamam 60log gelecek. tam 10dakka geçti elemanın teki eyvallah abi ağaçlar işe yaradı die msg attı. lol kesin buluolar abi tarla haricinde ekmeyin hiçbi yere.ekiosanızda 4saatlik yew ekin hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 kısıtlama getirmezlerse account başına sıkıntı olur farmlarda. millet aç gözlülükten abanır da abanır. bu arada dün level kasarken noble's purse çıkmış, içinden 70g çıktı ehhuehuehuehue böyle 5-6 tane vardı acquired 10s acquired 16s acquired 14s acquired 74g yazdı eheheuehuehue oldum sabah sabah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 hehe ya bende hep bakıorum bişi çıkıcak mı die hep 10s 10s gidio bende :(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 totemic said: adam 3 tane 16x16 tarlam oldu diyor ya utanmadan. bende daha 1 tane bile yok.. ayrıca oyun çıkınca çok zor olacağını sanmıyorum 16x16 tarla bulmanın. subsu bitenlerin direk yıkılacak. bence baya çok yer olur.. Patron status gibi aylik bi model vardi, bunu almayinca ev kuramiyor muyuz? Ya da bitince ev otomatik yikiliyor mu? Kredi kartinda sorun oldu bi ay cekilemedi tum evler gg mi olcak yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 kira ödenmediğinde (patronda da böyle olacaktır) notification geliyor 7 gün sonra yıkılıyor. yani 7 aralıkta ödemezsen 14'de yıkılıyor. otomatik olarak kirayı çekme olayı yok, o güzel. eğer oyunu aktif oynamıyorsan, para var kendi kendine kirayı versin olayı yok. mail geliyor, onu yanıtlaman gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Peki kirayi neyle oduyoruz gold mu? O zaman aylik subs a gerek olmayabilir. Sitesinde de aylik subs'in oldugunda tam olarak ne artilarin var goremedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 evet subsın olayını anlatan bi yazı var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 aylık subs sana patron status veriyor. patron statusun yoksa yani PATRON DEĞİLSEN ehu, mal sahibi olamıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Oha adam cok guzel aciklamis. Eee Rift'de de patron status vardi, orda toprak agasi da yok. Bunu da aciklayin ateizler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 yazdık abi oyun f2p değil aslında diye, subs istiyor eğer sandbox tarafını sıyırmak istiyorsan ama patron değilsin diye p2w de olmuyor çünkü ev, tarla olmadan da oyunu normal bir şekilde oynayabiliyorsun. daha az gold gelirin olur sadece ama questingden daha iyi para geliyor zaten ehehe, örnek inek, keçi, peanut, bean kaç gündür uğraşıyorum, 30g falan kar ettim 2 günde, dün mobtan düşen bir purse'den sabah 70g çıktı gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar