Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

EVGA Vatan'a geliyor

Certhas

Öne çıkan mesajlar

Frostbite'la (Battlefield) NVIDIA kartlar baya guzel performans verdi son 2 oyundur. 780TI'yla muhtemelen BF4'u duzgun bir islemciyle ultrada multiplayer sabit 100+ fpsyle oynarsin.

Frostbite icin Mantle destegi falan diye de ugrasiyor DICE ama yeni teknoloji bir ton sorun cikartiyor itibariyle AMD kartlara o acidan pek yorum yapamiyorum. Genelde tanidigim ATI kullanicalari DirectX'le oynuyor oyunu, ancak ATI'lerin frostbite icin DirectX performansi NVIDIA'ya gore bariz sekilde dusuk.

Skyrim'a yorum yapamiyorum. The Division yeni bir motor kullanicak o acidan ne olucagi pek belli diil. Zaten hangi sene cikacagi da belli diil, 2016'ya kadar yolu var.
Sosyal ağlarda paylaş

Gerçi şu anki cihazıma takabileceğim en iyi kart 5870. 32 bit EFI :(

64 e geçersem GTX 680 / ATI 7950 var mac edition. Ama wineskin oyunları Nvidia odaklı yapıyorlar.

AC 1 denedim wineskin ATI'de hep glitch var, Cider versiyonda da ara bölgelerde terrain yok, şaka gibin.
Sosyal ağlarda paylaş

Yine AMD vs NVIDIA tartışmasına mı gireceğiz. Kalsın ben almayayım 2 deveye hendek atlatırım daha iyi :)

Misal yukarda BF4 den bahsedilmiş bir kriter olarak ki baya iyi bir kriter onu baz alabilirsiniz. Gönlünden Nvidia geçiyorsa Nvidia al tabi için rahat etsin ama benchmark testleri ortada isteyen googleyıp inceleyebilir ayrıntıya girmeyeceğim.
Sosyal ağlarda paylaş

Macintosh'ta durum biraz farklı.

Eski kasalarda ATI daha çok iş yapardı, profesyonel uygulamalarda çok hayrını görmüştüm ama şimdi native oyunlar yerine apple içinde wineskin/cider çalıştıran manyaklar windows sürücüleriyle çalıştırdığı için Nvidia tercih ediyor.

Bir de CUDA mevzusu var. Destekleyen programlarda o da hayat kolaylaştırıyor. Artık CUDA destekli OS X driverları var.

Ben dinozor 4870'imden memnunum şu an. Ama EVGA mac edition getirirlerse en azından kasa yenilediğimde (çöp kutusu olmayanlardan) bir GTX 680 almak hoş olurdu.

Lion'a geçersem 7950 de şahane bir opsiyon tabi. 3 GB tek kart yahu ::o
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...