calvaria Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 3. sayfada okumak var direk burda okumak var daha heycanlı oluyor, yakında gazetelerde 3. sayfada özet geçerler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 hamit nerde dedim. spor salonundaymış.. iyi kondisyon var bu çocukta dedim.. anlamadı tabi ; çalışması lazım mış , sakatlıktan yeni çıktığı için dedi.. dedim söyle atlet giysin içine , terini emer.. hihihihihihi söylerim dedi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 la olm, tiki miki kız eninde sonunda laz bak demedi deme, sıkacaklar topuuna hele bide oflu felamsa yeni zellandaya sürdür kendini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 aksam yemeginde ne yapmasi gerektigini de soyle bari, yarin ay cokk sagol sayende super bir gece gecirdik mesaji alirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 bişey olmaz devam et sen , hamit antrenmandayken uğrarsın bir iki kahve içmeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 hamit belli ki spor ayağına kızı ihmal edicek. kız kıskanılmadığını düşünecek. evlendik bitti bakıyorum dicek. hamitte ne alaka falan derken bak millet beni başı boş zannediyo yavşıyo dicek. hamit floryadan direği çıkarıp monte etmeye gelecek bence. nasolsa 2 hamit var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 bu işin sonu kötü. kolla götü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 moriarty said: hamit belli ki spor ayağına kızı ihmal edicek. kız kıskanılmadığını düşünecek. evlendik bitti bakıyorum dicek. hamitte ne alaka falan derken bak millet beni başı boş zannediyo yavşıyo dicek. hamit floryadan direği çıkarıp monte etmeye gelecek bence. nasolsa 2 hamit var. AHAHHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 ben hadi eşine selam söyle dedim kapattım muhabbeti... peki diye cevap verdi bozuldu belli ki :) evli olmasam fena olaylar çıkar burdan ama bizim de sorumluluklarımız var abi :) aranızdan birine paslayabilirim , yeni numaram bu filan yazıp , makara yaparsınız benmişim gibi sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 hamit mi halil mi diye mesaj at. gerci hamit duran toplara iyi vuruyodu, oteki seyir halinde ki toplara di mi. sdfhsdgjk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 suBzer0 said: ben hadi eşine selam söyle dedim kapattım muhabbeti... peki diye cevap verdi bozuldu belli ki :) evli olmasam fena olaylar çıkar burdan ama bizim de sorumluluklarımız var abi :) aranızdan birine paslayabilirim , yeni numaram bu filan yazıp , makara yaparsınız benmişim gibi sdfsdf bariz hamitten tırstın. kıvırma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 abi aslında bişey demedim ki ben kıza niye tırsıyım :) siz ben bişey demişim gibi yazıyosunuz , mesajlarına cevap verdim sadece.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 [email protected]'a HAMİT veya HALİL'in DİKKATİNE! şeklinde mail attım topic linkini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 sdfsdf yaparsınız abi sizden korkulur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 hamit abimin eşine yapılan bu çirkin davranışı esefle kınıyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 bak nası abi ayağı çekiyo korkunca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 hamit veya halilin dikkatine, hangisi evlendiyse ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 o detay süper ya ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Ben kanka ayağına bağlıyım bunlarla en iyisi , böyle futbolcu çevrem filan olsun biraz.. maçlara vs beleş girerim bunların locasından izlerim ama gs li değilim o kötü işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 hamit seni direkten direğe vuracak olm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 hamiti besiktasa itele bence. best greek futboler ever. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 hamit hodor diye cevap atmış mailime. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 suBzer0 said: abi aslında bişey demedim ki ben kıza niye tırsıyım :) siz ben bişey demişim gibi yazıyosunuz , mesajlarına cevap verdim sadece.. ben profi futbolcu olucam. ben yeni evliyim ve biri gelip karima (bide böyle eski takinti) bi alex degil diyecek. mezar tasina espiriyi cok severdi yazdiririm. net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 ben hamit'in yerinde olsam alamancıları yığardım kapına Das ist Hamist Frau! diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 abi evli barklı adamsın niye mesaj atıosun ki zaten ben ona takıldım :| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar