Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ahahah lol

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
hamit nerde dedim.

spor salonundaymış..

iyi kondisyon var bu çocukta dedim..

anlamadı tabi ; çalışması lazım mış , sakatlıktan yeni çıktığı için dedi..

dedim söyle atlet giysin içine , terini emer..

hihihihihihi söylerim dedi..
Mesaj tarihi:
hamit belli ki spor ayağına kızı ihmal edicek. kız kıskanılmadığını düşünecek. evlendik bitti bakıyorum dicek. hamitte ne alaka falan derken bak millet beni başı boş zannediyo yavşıyo dicek. hamit floryadan direği çıkarıp monte etmeye gelecek bence. nasolsa 2 hamit var.
Mesaj tarihi:
moriarty said:

hamit belli ki spor ayağına kızı ihmal edicek. kız kıskanılmadığını düşünecek. evlendik bitti bakıyorum dicek. hamitte ne alaka falan derken bak millet beni başı boş zannediyo yavşıyo dicek. hamit floryadan direği çıkarıp monte etmeye gelecek bence. nasolsa 2 hamit var.

AHAHHAHAHA
Mesaj tarihi:
ben hadi eşine selam söyle dedim kapattım muhabbeti... peki diye cevap verdi bozuldu belli ki :) evli olmasam fena olaylar çıkar burdan ama bizim de sorumluluklarımız var abi :) aranızdan birine paslayabilirim , yeni numaram bu filan yazıp , makara yaparsınız benmişim gibi sdfsdf
Mesaj tarihi:
suBzer0 said:

ben hadi eşine selam söyle dedim kapattım muhabbeti... peki diye cevap verdi bozuldu belli ki :) evli olmasam fena olaylar çıkar burdan ama bizim de sorumluluklarımız var abi :) aranızdan birine paslayabilirim , yeni numaram bu filan yazıp , makara yaparsınız benmişim gibi sdfsdf

bariz hamitten tırstın. kıvırma.
Mesaj tarihi:
Ben kanka ayağına bağlıyım bunlarla en iyisi , böyle futbolcu çevrem filan olsun biraz.. maçlara vs beleş girerim bunların locasından izlerim ama gs li değilim o kötü işte..
Mesaj tarihi:
suBzer0 said:

abi aslında bişey demedim ki ben kıza niye tırsıyım :) siz ben bişey demişim gibi yazıyosunuz , mesajlarına cevap verdim sadece..

ben profi futbolcu olucam. ben yeni evliyim ve biri gelip karima (bide böyle eski takinti) bi alex degil diyecek. mezar tasina espiriyi cok severdi yazdiririm. net.
  • Yeni Oluştur...