Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

gönül işleri vol 2342345

Batuhan_BJK

Öne çıkan mesajlar

olm bak beni ifşa etmeyin :D mynet falan değil ya o kadar da ölmedik :D

balık etli değil ya ben de başta ondan çok korktum zaten şişko olsa hiç mi hiç başlık açıp sizleri yormazdım.

bu arada 3. sayfa sonuna denk gelmişim bi saattir kendi kendime güncelliyorum okumayan kalmasın:

ya açıkçası nasıl tanıştığımızı çok teferruatlı anlatmadım ama öyle her şeyime uyum gösteriyor gibi bir durum yok ya. ha belki olacaktır ama şu ana kadar yok. hani zaten internetten ilk ben "uyuştuğumuza" karar verip yürüdüm.

bi de şunu diyicem aramızdaki eğitim farkını falan çok kafaya takıyor. ben 4 yıllık bitirdim(okulu yazsam reklam diyeceksiniz ama itü'yü bitirdim ben yüksek yapıyorum şimdi), o meslek yüksek okulu bitirmiş. sürekli sen çok zekisin ben değilim tarzı şeyleri diyor şakasına ama yarı ciddi (reklaaaaaaaaaam ben çok zekiyim eveeet). şimdi kpss'ye hazırlanıyor. ailesiyle kalıyor işi bırakmış birkaç ay önce. tazminat falan almış geçinip gidiyor şimdilik. ben öyle eğitim öğretim ıvır zıvır kafaya takmıyorum ve kendisini çok makul(akıllı, anlaşılabilir) buluyorum.

edit: biraz ezikmiş gibi davranıyordu yani konuştum onunla en başta böyle yapmaması hakkında."">
"@FromTheHell: neyi kastettin acaba?

ya açıkçası nasıl tanıştığımızı çok teferruatlı anlatmadım ama öyle her şeyime uyum gösteriyor gibi bir durum yok ya. ha belki olacaktır ama şu ana kadar yok. hani zaten internetten ilk ben "uyuştuğumuza" karar verip yürüdüm.

bi de şunu diyicem aramızdaki eğitim farkını falan çok kafaya takıyor. ben 4 yıllık bitirdim(okulu yazsam reklam diyeceksiniz ama itü'yü bitirdim ben yüksek yapıyorum şimdi), o meslek yüksek okulu bitirmiş. sürekli sen çok zekisin ben değilim tarzı şeyleri diyor şakasına ama yarı ciddi (reklaaaaaaaaaam ben çok zekiyim eveeet). şimdi kpss'ye hazırlanıyor. ailesiyle kalıyor işi bırakmış birkaç ay önce. tazminat falan almış geçinip gidiyor şimdilik. ben öyle eğitim öğretim ıvır zıvır kafaya takmıyorum ve kendisini çok makul(akıllı, anlaşılabilir) buluyorum.

edit: biraz ezikmiş gibi davranıyordu yani konuştum onunla en başta böyle yapmaması hakkında." said:

Sosyal ağlarda paylaş

"Tatar Ramazan" said:

Direk evlilik moduna girmişsin ama 3 yaş az değil, zaten kadınlar genelde daha erken yıpranıyor. Acele etme derim, bu son şansım bunu kafalamam lazım diye her şeyine uyum gösteriyordur senin eğer çevresi hep evliyse, imzadan sonra çok değişebilir.

genetik -10 yaş genç gösterebiliyor
kafayı yemiş durumdayım ben de
Sosyal ağlarda paylaş

Madcat said:

Biyik said:

EVLİLİK YAKIN KIR DÜĞÜNÜ İÇİN YER BAKIN

isi birakmis
kendisini senden salak yerine koymus
ilk gorusmede atlayip gelmis
eh direk obusme de olmamis.

biyik nokta atisi yapmis. 30`a yaklasan hatun bunalimi.

madcat sen avni'de mi okumuştun? (muhtemelen yanlış hatırlıyorum)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...