Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 3 mesajdan kişilik tahlili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 1 haftada evlilik dusundurttuyse cocuk da 3 gun surer max Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 İnternet derken, nereden tanıştınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 önemli bir soru geldi lort dan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 mynet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 bence sadece şuna dikkat et. kız balık etli mi? eğer kilo almaya meyilli bir balık etliyse evlendikten sonra ayvayı yedin. obeze dönüşüyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 olm bak beni ifşa etmeyin :D mynet falan değil ya o kadar da ölmedik :D balık etli değil ya ben de başta ondan çok korktum zaten şişko olsa hiç mi hiç başlık açıp sizleri yormazdım. bu arada 3. sayfa sonuna denk gelmişim bi saattir kendi kendime güncelliyorum okumayan kalmasın: ya açıkçası nasıl tanıştığımızı çok teferruatlı anlatmadım ama öyle her şeyime uyum gösteriyor gibi bir durum yok ya. ha belki olacaktır ama şu ana kadar yok. hani zaten internetten ilk ben "uyuştuğumuza" karar verip yürüdüm. bi de şunu diyicem aramızdaki eğitim farkını falan çok kafaya takıyor. ben 4 yıllık bitirdim(okulu yazsam reklam diyeceksiniz ama itü'yü bitirdim ben yüksek yapıyorum şimdi), o meslek yüksek okulu bitirmiş. sürekli sen çok zekisin ben değilim tarzı şeyleri diyor şakasına ama yarı ciddi (reklaaaaaaaaaam ben çok zekiyim eveeet). şimdi kpss'ye hazırlanıyor. ailesiyle kalıyor işi bırakmış birkaç ay önce. tazminat falan almış geçinip gidiyor şimdilik. ben öyle eğitim öğretim ıvır zıvır kafaya takmıyorum ve kendisini çok makul(akıllı, anlaşılabilir) buluyorum. edit: biraz ezikmiş gibi davranıyordu yani konuştum onunla en başta böyle yapmaması hakkında.""> "@FromTheHell: neyi kastettin acaba? ya açıkçası nasıl tanıştığımızı çok teferruatlı anlatmadım ama öyle her şeyime uyum gösteriyor gibi bir durum yok ya. ha belki olacaktır ama şu ana kadar yok. hani zaten internetten ilk ben "uyuştuğumuza" karar verip yürüdüm. bi de şunu diyicem aramızdaki eğitim farkını falan çok kafaya takıyor. ben 4 yıllık bitirdim(okulu yazsam reklam diyeceksiniz ama itü'yü bitirdim ben yüksek yapıyorum şimdi), o meslek yüksek okulu bitirmiş. sürekli sen çok zekisin ben değilim tarzı şeyleri diyor şakasına ama yarı ciddi (reklaaaaaaaaaam ben çok zekiyim eveeet). şimdi kpss'ye hazırlanıyor. ailesiyle kalıyor işi bırakmış birkaç ay önce. tazminat falan almış geçinip gidiyor şimdilik. ben öyle eğitim öğretim ıvır zıvır kafaya takmıyorum ve kendisini çok makul(akıllı, anlaşılabilir) buluyorum. edit: biraz ezikmiş gibi davranıyordu yani konuştum onunla en başta böyle yapmaması hakkında." said: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 hah iyi o zaman ileride en fazla balık etli olur. o da makbulu zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 tinderdan mı buldun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 @batu "1) Eğer seninle buluşmuşsa, seni istiyordur." şuna yazdım onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 "Tatar Ramazan" said: Direk evlilik moduna girmişsin ama 3 yaş az değil, zaten kadınlar genelde daha erken yıpranıyor. Acele etme derim, bu son şansım bunu kafalamam lazım diye her şeyine uyum gösteriyordur senin eğer çevresi hep evliyse, imzadan sonra çok değişebilir. genetik -10 yaş genç gösterebiliyor kafayı yemiş durumdayım ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 dating sitesi veya snapchat tarzı bir ortamdan bulmadım ya. tinder ne tam bilmiyorum ama o tarz bir şey sanırım. zaten "bulmadım" yani. aramıyordum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Benim şuan da beraber olduğum max 27 gösteriyor ama gerçekte olan 35 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Lord mesaj kutun dolu bu arada sadfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 imamizer said: okumadım. öpebilmiş mi? PIHIHIHIHIHI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 27 yaşında arkadaşı kalmamış vs evliymiş sen yüksek yapıyosun itü x mühendisliği bi gelecek vaadediyosun evlencek haftaya senle kız, sen hala öpsem mi? diye mi soruyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 vurulmak, evlilik düşünmek, itü, 24 yaş. şimdi taşlar yerine oturdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 bastığında bana öm atın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 alıntılaya bastığında tısıısısıssı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gluskap Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 said: edit: biraz ezikmiş gibi davranıyordu yani konuştum onunla en başta böyle yapmaması hakkında. Şu kısım çok tatlı duruyor tüm bu yazılanlar içinde. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Biyik said: EVLİLİK YAKIN KIR DÜĞÜNÜ İÇİN YER BAKIN isi birakmis kendisini senden salak yerine koymus ilk gorusmede atlayip gelmis eh direk obusme de olmamis. biyik nokta atisi yapmis. 30`a yaklasan hatun bunalimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 ilk görüşmede ben gittim yaw =( ya ginaly sen eskiden grafiklerle durumu izah etmiyor muydun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Madcat said: Biyik said: EVLİLİK YAKIN KIR DÜĞÜNÜ İÇİN YER BAKIN isi birakmis kendisini senden salak yerine koymus ilk gorusmede atlayip gelmis eh direk obusme de olmamis. biyik nokta atisi yapmis. 30`a yaklasan hatun bunalimi. madcat sen avni'de mi okumuştun? (muhtemelen yanlış hatırlıyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 evet? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar