pontipati Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 belki de herif değildir ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 İki düz makarnaya 120 lira versem 3 gun uyuyamam ama hearthstone'a 500tl verdim hiç acımadım. Ne saçma bir insanım ben ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 boğaz herşeyden önemli ya. keyif aldığın yemeğe verdiğin paraya acımayacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 totemic said: İki düz makarnaya 120 lira versem 3 gun uyuyamam ama hearthstone'a 500tl verdim hiç acımadım. Ne saçma bir insanım ben ya... ~ heartstone para verme konusunda, tüm parayı yatırıp oyundan soğuyan sen miydin hatırlamıyorum da, o oyuna para vermemek lazım. alınteriyle gelmesi lazım sanki kartların Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 marksist aynı zamanda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 pontipati said: belki de herif değildir ;) ~ paticik/civ tayfası bana kefil olur bu konuda. malesef. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 pontipati said: belki de herif değildir ;) http://www.reactiongifs.com/r/gddy.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Grego said: totemic said: İki düz makarnaya 120 lira versem 3 gun uyuyamam ama hearthstone'a 500tl verdim hiç acımadım. Ne saçma bir insanım ben ya... ~ heartstone para verme konusunda, tüm parayı yatırıp oyundan soğuyan sen miydin hatırlamıyorum da, o oyuna para vermemek lazım. alınteriyle gelmesi lazım sanki kartların Aynen oyle butun kartlar var ama oynamıyorum yavaş yavaş kartları elde etmek daha eğlenceli. Şu anda olsa kesinlikle almam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Biyik said: marksist aynı zamanda... ~ ter görünce komünüse bağlıyorsan işin zor karşim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 marksistse 2 kere düşünmek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 ~ bilgisayar oyunu alan marksist olur mu hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Abi/abla gözünü seveyim şu işareti (~) yapma gözüm sğiriyor her gördüğümde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 ~ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 ginaly said: avel değil, bonec'sin. whre is she Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 ohooo bi abi ablamız eksikti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Masakari said: ohooo bi abi ablamız eksikti ~ ikinizi birleştirip abla yapabilirim, tüm eksiklerinizi tek seferde çözeriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 imamizer said: az önce başladım ben de diabloya. 10 level monk yaptım sevmedim. barbar açtım 10 level oldum esip gürlüyorum. boostlayım mı seni ufaklık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 http://2.bp.blogspot.com/-3DQ7XRtpH7U/U3QqAOU2Y9I/AAAAAAAAObA/StaikfNgmm8/s1600/UuedhQX.gif şöyle takılıcaz yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 ~ level 3 ufaklık olarak bıraktım valahi biliyodum bu kadar çabuk sıkılacağımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 yani totalde 10 dkk da fln sıkıldın. gz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 ~ arkadaş sizin kısaltmalarınızı anlamak için google bile yetmiyor bazen. köylü hissettiriyorsunuz insanı, seru ya soruyorum bu ne demek şu ne demek diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 afedersin bilemedim bilader Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Dworgian said: afedersin bilemedim bilader ~ gz şimdi congrats ın kısaltılmışı dedi gogıl. birşey daha öğrendik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar