adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 https://docs.google.com/forms/d/1p-eRequ05v9PBqgXIRzhlKqOgUBCIOT6MHOtIMRmfDI/viewform#start=openform Rica etsem şu kısa anketi doldurabilir misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Aşşağıdaki balıklardan hangilerini daha önce tükettiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 lan barbun'a barbunya da mı deniyormuş. dalga geçecektim tam ne güzel baklagil mi lan o diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 "Ellerimi ve demir gibi olan reflekslerimi" bu hanginiz lan aefhuahfuaefha:D çok balık ismi var öyle isim bulamamışlar saçmalamışlar:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 The form "Untitled form" is no longer accepting responses Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 düzeldi o ya yanlışlıkla tıklamışım 2 saniye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 doldurdum - kolay gelsin. Hangi analizleri yapacaksın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 İstanbulda çıkan balık türleri ne kadar biliniyor,Amatör balıkçılık ne durumda ve istanbul balıklarının tüketim oranı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 muhteşem cevabımla anketin sonuçlarında parlayan bir yıldız olacağım desene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 "Ucunu iyice sivrilttiğim muhteşem mızrağım ile gayet berrak olan suda, balığın ilerlemesini takip ederek süper bir hamle yaparak balık tutmuştum." henüz bundan iyisi yok. aehfuaehaufh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 balıkların yüzde 90'ını yemişim. tam bir izmirliyim ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Bundan hipotez testi de yapılır bilgin olsun. Balık tanıma bağımlı değişken olur. Varyans analizi falan yapabilirsin. 130 falan toplarsan güzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar