dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 tütene kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 tavayı yıkamayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 elde yıkayın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Proteinin rengi pembedir, et eğer pembe değilse protein değerini kaybetmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 dreagloth said: elde yıkayın? yok direk yıkamamak daha iyi, elde yıkarsanda ovalamıcan yağ kalıcak kenarları alırsın deterjansız suya tutarsın. Ayrıca yıllanıyor döküm tavalar eski olanlar daha makul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 tütene kadar ısıtınca havluyla siliyorum ben eti atmadan önce üstünün karasını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 abi kokar o olur mu öyle :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 makul mu makbul mü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 havlu peçeteyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 yok sna değil ramp a didim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 dreagloth said: abi kokar o olur mu öyle :) abi entersan şekilde sadece et için kullanırsan kokmuyor ama baharatlar yada daha farklı şeyler içine giriyorsa bu sefer sorun olabilir belki. Ama genel olarak platelerin hepsini herifler yağlı bırakıyorlar sadece döküm tavaları değil. Dezenfekte sorunu yok zaten ısı yeterli. Zaten böyle kalabalığa et yapıyorsan son parti en iyi oluyor mesela Ha belki bir süre sonra artık cidden koku filan yapıyorsa yıkamak gerekebilir, bizde biri illa yıkıyor o vakte kadar hiç öyle aylarca yağlı kalmadı. En azından 3-4 pişirmede bir belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 hmm anladım, bende illaki baharat ot püsür oluyor zaten, uygun değil benim için bekletmek sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Gizli said: şunların önünde kuzu çevirip yerim. ot beyinliler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Gizli said: Buram buram extencion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Extencion diye arattım çıkmadı bişey. Nicki mi bu kızın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Saçları çıt çıt diyosan o ayrı bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Black_Hand said: Gizli said: şunların önünde kuzu çevirip yerim. ot beyinliler. ahahahaha bu ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 et yemeyince böyle oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 ne yiyelim bacim, tarlada otlayan inegin gotunu mu isiralim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 abi vejeteryan bi arkadaşım var 2 sene önce denemiş ve et yemeyi bırakmış 2 yıldır vejeteryan yani velhasıl, abi adam diyor ki ilk rahatlamayı kilo ve şişkinlik hissindeki azalmadan hissetim dedi yani normalde bu arkadaş sabah kalkınca bi sıçar öğlen 2-3 osuruk koyar akşam arada 1-2 osuruk daha bide yatmadan yorgan altı koyar uyur vegan olduktan sonra 2 ay kadar süre içerisinde osurmayı bırakamış yani eskiden günde 8-9 kere osuruyosa artık 2-3 günde bir veya günde bi tane kokusuz ufak bırakmaya başlamış bunu takiben şişkinlik ve o dombik göbek ayva şeklide ortadan kaybolmuş bunun yanı sıra eskiye göre daha enerjik ve mutlu hissettigini söyledi ha ben haftada 5 gün güngören bağdat ocakbaşındayım ama değişik geldi gaz olayı için olabilirim ileride Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 her gün hamburger yerse şişman gibi olur elbet o biraz ne yi ne kadar yediğinle alakalı yani her akşam oturup 2 kilo et yersen o protein buhar olur çıkar elbet veganlara da söylüyorum dengeli beslenme diye bir şey var bilin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Somon said: velhasıl, abi adam diyor ki ilk rahatlamayı kilo ve şişkinlik hissindeki azalmadan hissetim dedi yani normalde bu arkadaş sabah kalkınca bi sıçar öğlen 2-3 osuruk koyar akşam arada 1-2 osuruk daha bide yatmadan yorgan altı koyar uyur vegan olduktan sonra 2 ay kadar süre içerisinde osurmayı bırakamış yani eskiden günde 8-9 kere osuruyosa artık 2-3 günde bir veya günde bi tane kokusuz ufak bırakmaya başlamış http://www.troll.me/images/bert/whatthefuck-did-i-just-read.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 began osuruğu da soya kokar lan. leş gibi. en azından bizim osuruğumuz burnumuza tanıdık. yadırgamayız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Somon said: abi vejeteryan bi arkadaşım var 2 sene önce denemiş ve et yemeyi bırakmış 2 yıldır vejeteryan yani velhasıl, abi adam diyor ki ilk rahatlamayı kilo ve şişkinlik hissindeki azalmadan hissetim dedi yani normalde bu arkadaş sabah kalkınca bi sıçar öğlen 2-3 osuruk koyar akşam arada 1-2 osuruk daha bide yatmadan yorgan altı koyar uyur vegan olduktan sonra 2 ay kadar süre içerisinde osurmayı bırakamış yani eskiden günde 8-9 kere osuruyosa artık 2-3 günde bir veya günde bi tane kokusuz ufak bırakmaya başlamış bunu takiben şişkinlik ve o dombik göbek ayva şeklide ortadan kaybolmuş bunun yanı sıra eskiye göre daha enerjik ve mutlu hissettigini söyledi ha ben haftada 5 gün güngören bağdat ocakbaşındayım ama değişik geldi gaz olayı için olabilirim ileride Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar