benjani Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 bu aralar burundan nefes alamaz oldum, boğulacak gibi oluyorum.tek kurtarıcım otrivine, onun için de bağımlılık yapıyo diyorlar. bu dertten muzdarip başka arkadaşlar da varsa, bu başlıkta birbirimize destek olalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 aktiftablet said: 22 senedir kullanıyorum. Bağımlı olmak dışında bir zararı olsa ben görürdüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 eroin mi bu niye bağımlılık yapsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 Bende de var bu lanet hastalık. Bende çözemedim ve bıraktım akışına. Yanlışım yoksa eğer şu havada ki polenler sebep oluyor. Her sene nisan ayı benim hastalığımın zirve yaptığı yer. Sanırım toza karşı alerjim var ve bunu ömür boyu çekeceğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 doktora gittin mi doktor bana allergodil diye bi sprey vermişti mesela o biraz iyi geliyor onun dışında özellikle şu aralar her gün desmont diye bi alerji hapı alıyorum, o da bi nebze hapşırarak ve kaşınarak ölmemi engelliyor ama yine de geceleri burnuma matkap sokma isteğim azalmıyor malesef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 kardeş bana kbb dedi yıkanmamış çamaşır giyme, sigara dumanından bile uzak dur parfüm sıkma tozlu ortamda durma vs. her gün parfüm sıkıyom + 1 paket sigara sen odanı vs. havalandır bol bol, kitap televizyon gibi toz çeken şeylere dikkat et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 forgiver said: eroin mi bu niye bağımlılık yapsın Burun ici doku alisiyor, otrivine olmayinca burnun tikaniyor surekli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SIKYAHONAW Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 Otrivini 1.5 yıl kullandıktan sonra bıraktım . En az bir ay burun iptal oluyor, nefes alamıyorsun, ama zamanla normale donüyor. Bir zararı yok deyip geçmeyin abi, acın biraz araştırın, zararı var. Burun icinde et büyümesine neden oluyor vs... Araştırın derim bağımlısı olanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 2 gündür ben de berbatim ya. Zyrtec çözümü ama o da ceset gidi dolasmana sebep oluyor ya:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 Bende güneşe bakınca hemen hapşırıyorum, şeffaf burun akıntısı oluyor bazen yemek yerken çok hafif, cildim de kolay kızarıyor veya huylanıp kaşınıyor. Ciltten test yaptılardı ama test belirsiz çıkmıştı, tekrar gitmeye de üşenmiştim. Rinit olabilir dediydi kbbci, olabilir mi lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 abi otriven kullanmayın 3 günden fazla kesinlikle, rinit için nasonex ya da rinoclenil kullanabilirsiniz 2 haftanın falan sonunda etkisini hissetmeye başlarsınız ama anca o yüzden pes etmeyin. bi de sürekli serum fizyolojikle burnunuzu yıkayın, evde toz yapabilecek ne varsa yok edin falan. otriven, iliadin falan tehlikeli şey vesselam. onsuz hiçbir şekilde nefes alamaz olursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 çok doktora gittim, kullanmadığım alerji hapı ve sprey kalmadı ama fayda yok.benim toz ve dumana alerjim var muhtemelen, sigara içilen ortamlarda baya kötü oluyorum.otrivine da çok kötü olursam kullanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 hapşırıyorum ama nezle mi oldum alerjik bi şey mi kestiremiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Burun ici deviasyon ameliyati oldugumdan beri her sene bu vakitlerde cekiyorum. En azindan sinutit yok ama finallere denk gelmese iyi olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 ben de de var. Sanıyorum 5 senedir Otrivine kullanıyorum. Askerdeyken bırakmıştım 6 ay. Bikaç kere daha bıraktım bi kaç aylık. Ama kullanmak rahat nefes almamı sağladığı için kullanmayıo tercih ediyorum. Öle imkansız değil bırakmak. Ben devüasyonum var zannediyodum. 3-5 ay önce doktora gittim. Alerjik rinit dedi başka bi damla verdi. Bi boka yaramadı aynen otrivine devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar