Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Download Ettirecek Bir Yer

Jeeztro

Öne çıkan mesajlar

Şimdi benim 300-400gb lık download etmem materyal var. Fakat evdeki koumun interneti 100gb dan sonra 3mbite düşüyor (ki zaten düştü şu an) ve saniyede 320 ile bitmez bu iş. Benim olayım başka bir alternatifim var mıdır ? MEsela ne bileyim burdan olur, bildiğiniz bir intenret cafe olur ya da bu hizmeti veren bir yer olur. Göndereyim / götüreyim hdd yi. ADam indirsn bana versin. NEyse parası verelim. Var mıdır böyle bir şey ?
Sosyal ağlarda paylaş

stormeagle said:

Superonline fiber ise turbo tuş açtır. Online işlemlerden satın al, anında aktif oluyor. 4,9TL 24 saatliğine 100mbit internetin oluyor. Kota yok. (24 saat geçerli)

400gb meteryal aşırı merak ettim nedir.

OHA. Bu ne güzel.. İlk defa duydum var mıydı böyle birşey? Aşırı işe yarar bu. Formattan sonra alacaksın bunu tüm steam oyunlarını vs. tek seferde çek bitir.
Sosyal ağlarda paylaş

• 6 ay sonra ...
TTNET ROKET kullanım süresi içerisinde müşterilerimizin yapacakları internet kullanımları müşterilerimize ücretlendirilmeye devam edecektir.

şöyle bir koşul yazmışlar ,anlayabilen var mı ?

ttnet roket açınca 24 saatin parasını kesmeyecez tabi ki interneti kullanıyon yapraam gibi gereksiz bir açıklama sanırım ?
Sosyal ağlarda paylaş

Adil kullanım noktasına takılmadan 100 Mbps’ye kadar fiber hızlarına ulaşılabilecektir.

TTNET ROKET kullanım süresi paket kotamdan harcayacak mı?
Evet, TTNET ROKET kullanım süresi içerisinde müşterilerimizin yapacakları internet kullanımları müşterilerimize ücretlendirilmeye devam edecektir
.

en komiğide elma ile ilgili anlatımda armut ile alakalı betimleme
Sosyal ağlarda paylaş

Karag8z said:

Adil kullanım noktasına takılmadan 100 Mbps’ye kadar fiber hızlarına ulaşılabilecektir.

TTNET ROKET kullanım süresi paket kotamdan harcayacak mı?
Evet, TTNET ROKET kullanım süresi içerisinde müşterilerimizin yapacakları internet kullanımları müşterilerimize ücretlendirilmeye devam edecektir
.

ahahahaha kotadan harcayan roket ne ya kjashdsjakhdask

bunun superonline versiyonunu kullandım, 1 gecede (akşam 7 sabah 7 arası) 170gb indirdim sdlks.

yukarıdaki yazıdan anladığım ttnet dio ki "çakallık yapma git kotasız net al sora rokete özen"
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...