Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Kyra said: Ehliyet kursuna daha yeni yazılacağım Sağlık raporunu nasıl almayı düşünüyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 muayeneye girip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 "Karizmatik , çevik ve göz alıcı bir motorum olsun istiyorum tıpkı benim gibi." senin mükemmelliğine erişecek motor daha tasarlanmadı noyanım ;D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 bende pulsar var, eğer rakiplerini 250 liklerden düşünürsen baya ucuz onlara göre. çünkü alet rahat değil ve biraz çaput. Ama motorumdan memnunum ben, güzel gözüküo güzel hızlanıo az yakıo. Zaten beklentin yüksek olmasın yani. ybr,cbf ve pulsar alternatifin olsun. skuter alcaksanda sym ve kymcolar iyidir. başlarda biraz dandini almakta fayda var, zira bütçenin bir kısımını ekipmana ayıracaksın. Şimdi mesela ben seneye inazumaya geçicem. Kaliteli arkadaşları düşürürsen canın yanabilir yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 ne alırsan al mümkün oldugunca fazla koruma kullan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 şehiriçi düşünüyorsan ybr125esd veya cbr125r al 2. el 2008+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 E almistir heralde artik bu zamana kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 valla ben 2 senede alabildim sdsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 Suark said: bende pulsar var, eğer rakiplerini 250 liklerden düşünürsen baya ucuz onlara göre. çünkü alet rahat değil ve biraz çaput. Ama motorumdan memnunum ben, güzel gözüküo güzel hızlanıo az yakıo. Zaten beklentin yüksek olmasın yani. ybr,cbf ve pulsar alternatifin olsun. skuter alcaksanda sym ve kymcolar iyidir. başlarda biraz dandini almakta fayda var, zira bütçenin bir kısımını ekipmana ayıracaksın. Şimdi mesela ben seneye inazumaya geçicem. Kaliteli arkadaşları düşürürsen canın yanabilir yani. pulsarı bana sat :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 ktm al ktm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 ktm pahalılandı iyice bedelli çıkmadan anca pulsar alabilirim çıktıktan sonra yardırırım istediğime zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 bedelli cikmazsa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 senko sen ktm alacaydın yakışır sana ktm boşver pulsarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 Başlığı: Başlangıç için Molotof tavsiyesi diye okudum iyi mi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 benımkı ktmnın yan sanayısı, cusse olarak daha buyuk yanyana durunca. ikiside çaput duruyo sdfs, al pulsar geç ==) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Baggio said: Güzel başlıkmış bu, apaçi gibi gidip diğer tarafta sıfırdan sormuştum ben. Benim hedefim Iron 883 ama hem maddi olarak, hem sıfır tecrübe olduğumdan 2-3 seneden önce onu düşünmüyorum. Bu esnada da racing kullanmak istedim, Ninja ile CBR250R arasında kaldım ve gönlüm / alınan tavsiyeler Honda'dan yana oldu. Çünkü habire motor değiştirmek istemiyorum, önce 125 veya Çin malı alayım da sonra 250'ye geçeyim falan hem zahmetli işler, hem de alacağım motoru üç ay sonra satacağımı bilerek değil de biraz daha bağlanıp severek kullanmak istiyorum. Şirkette de tanıdığım ve güvendiğim bir arkadaşım 2012 model, 12.000 km'de, kazasız belasız, bakımı aksatılmamış CBR250R'ını bana 7.500 TL'den satmaya ikna oldu. Piyasadaki benzerlerinden 2.000 TL falan ucuza geliyor temizliğini de göz önüne alırsak. İncelediğim kadarıyla sıfır (ama 200cc olan) Bajaj ile aynı paraya geliyor. Dolayısıyla fiyat faktörü dışında illa ki Bajaj ile başlamamı önereceğiniz bir nokta var mıdır? Ne bileyim daha hafiftir daha rahat kontrol ederim öğrenene kadar, işte grenajı azdır, oturma pozisyonu daha rahattır, yedek parçası ucuzdur, servisi iyidir vs. gibi? Yoksa Honda'yı alıp yürüyeyim mi direk? CBR 250r baslangic icin cok dogru motor degil gibi geldi bana, patinajdaki mesajlarina baktigimda da bir kac kaza gecirmissin gecmis olsun. Baslangic icin bana kalirsa maddi durum uygunsa bir scooter alip trafikte motorun yerini, araba kullanicilarin motor suruculerine davranislari ve motor icin uygun olan yollari ogrenmek en dorusu. Ardindan vitesli motora gecmek en mantiklisi. debriyaj fren vites ugrasmadan motorun yerini ogrenmek cok onemli. Ha yok ben illa vitesli ile basliyacam deniyorsa, motor ehliyet sinavlarinda kullanilan cbf 125 ve muadili birsey iyi olur diye dusunuyorum. Bunlari motora yeni baslayan birisi olarak yaziyorum, gonul isterdiki muhassir bir medeniyette yasiyalim motorumuzu guzel kullandikca sorun yasamayalim, ancak gel gelelim realite boyle degil. Bajaj sym kymco filan gibi hint cin mali filan pek mantikli degil. Onlar yerine kaliteli bir motorun ikinci elini almak daha mantikli. Zaten ruhsati selesi aksesuari plakasi sigortasi derken ayni muhabbete geliyor. ben de hd 833 iron screaming eagle aksesuar hayali kuruyorum ancak, 230 kilogram 833 beygir, oldukca yuksek torklu ve yedek parcasi zor bulunan bir hayvana direk binip heder etmek yerine isi ogrenmek ve dogru ogrenmek en mantiklisi. 1200 cc racing cart curt bunlara yorum yapmaya bile gerek yok. Baslangicta beverly 350 Scooter bile zorlayabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 güvenilir ikinci else her türlü cbr döver herhalde. güvenilir deilse zaten, ilk motorun her türlü tokatlarlar yaw. Ama arkadaş demişsin, al geç cbr yi. meretin sıfırı (tamam evet kasası değişti) 14k yaw. yarı fiyatına alıosun tanıdık sayesinde. Tek handikapı elinde kalabilir o, satamayablirsin yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar