inazuma +1
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.
Başlangıç için Motosiklet tavsiyesi
ne alirsan al, bmw alma. cok guzel aletler, ancak hem borusan hem kosifler motor servisinde felaket. sitemde oturan 4 bmw motor sahibinin 3 u satti bu sebepten. benim calisanlarimdan bir tanesi de borusanla davalik olmak uzere yedek parca nedeniyle.
belgradda öyle hoplamak kolay değil hele bi kere bindiysen daha önce. Yol lastiğiyle enduro/motocross zor
sevgiler random motocroscu
sevgiler random motocroscu
benim ilk motorum land cruiser 250ydi ya, insanlar ducati, hd bakıyor.fakirleştirdim başlığı
mt 125i bekle onu al =)
http://www.asphaltandrubber.com/wp-content/gallery/yamaha-mt-125/Yamaha-MT-125-04.jpg
benimde ilk motorum chopper 250lik çin malı bir motordu düşe kalka öğrendim kolay sürebileceğin bir motor olsun ki trafige hakim ol
http://www.asphaltandrubber.com/wp-content/gallery/yamaha-mt-125/Yamaha-MT-125-04.jpg
benimde ilk motorum chopper 250lik çin malı bir motordu düşe kalka öğrendim kolay sürebileceğin bir motor olsun ki trafige hakim ol
şunun fiyatı belli olsun ya, mükemmel bi motor
Gladmir diyecek başka birşey bırakmamış..
ben bıraktım motor işlerini r1 son noktaydı benim için,7 sene bindim 600cc ile başlamıştım gerçi, sattım çoluk çocuğa karıştım :)
bu arada robocopun motor r1 den modifiye gibi duruyo?
ben bıraktım motor işlerini r1 son noktaydı benim için,7 sene bindim 600cc ile başlamıştım gerçi, sattım çoluk çocuğa karıştım :)
bu arada robocopun motor r1 den modifiye gibi duruyo?
Kendim honda cbr 125 kullanıyoum .Yakıt süper yakmıyor. alet 125 cc ama önermiyorum dağda bayırda ss ile gezilmeyeceğinden.
Lakin bajaj pulsar 200 ns geldi ülkemize.Bajaj dünya devi bir motosiklet markası.Hondaya felan el sallatıyor satış bazında.3 bujili naked bir makina incelemeni tavsiye ederim.
Başlangıç olarak seni keser tahminimce ,motosikletin 24 beygir gücü 200 cc ye görede gayet iyi.Uçar kaçarsın aralardan.
Abi sana direkman naked öneriyorum, başka türlüsü şu an için fazla olur gibi.Aynen 250 cc'lik.Mantıklı önerileri:
1- Suzuki İnazuma
2- Hyosung Gt250(ucuzdur hem)
3- bajaj pulsar'ı bende duydum o olabilir
4- KTM Duke 125 veya 200 (bütçeye göre)
Seç beğen al. KTM DUke özellikle futuristik görüntüsüyle çok çekici
1- Suzuki İnazuma
2- Hyosung Gt250(ucuzdur hem)
3- bajaj pulsar'ı bende duydum o olabilir
4- KTM Duke 125 veya 200 (bütçeye göre)
Seç beğen al. KTM DUke özellikle futuristik görüntüsüyle çok çekici
pulsar al geç
tecrübe sıfırsa, ikinci el mümkün mertebe ucuza bi ybr falan alınıp, ilk tecrübesizlik atılırsa bir kaç ay (düşünce falan acımazsın motora) , ondan sonra suzuki ya da ktm gibi kaliteli bi 200-250cc motorla devam edilebilir.
Güzel başlıkmış bu, apaçi gibi gidip diğer tarafta sıfırdan sormuştum ben.
Benim hedefim Iron 883 ama hem maddi olarak, hem sıfır tecrübe olduğumdan 2-3 seneden önce onu düşünmüyorum. Bu esnada da racing kullanmak istedim, Ninja ile CBR250R arasında kaldım ve gönlüm / alınan tavsiyeler Honda'dan yana oldu. Çünkü habire motor değiştirmek istemiyorum, önce 125 veya Çin malı alayım da sonra 250'ye geçeyim falan hem zahmetli işler, hem de alacağım motoru üç ay sonra satacağımı bilerek değil de biraz daha bağlanıp severek kullanmak istiyorum.
Şirkette de tanıdığım ve güvendiğim bir arkadaşım 2012 model, 12.000 km'de, kazasız belasız, bakımı aksatılmamış CBR250R'ını bana 7.500 TL'den satmaya ikna oldu. Piyasadaki benzerlerinden 2.000 TL falan ucuza geliyor temizliğini de göz önüne alırsak.
İncelediğim kadarıyla sıfır (ama 200cc olan) Bajaj ile aynı paraya geliyor. Dolayısıyla fiyat faktörü dışında illa ki Bajaj ile başlamamı önereceğiniz bir nokta var mıdır? Ne bileyim daha hafiftir daha rahat kontrol ederim öğrenene kadar, işte grenajı azdır, oturma pozisyonu daha rahattır, yedek parçası ucuzdur, servisi iyidir vs. gibi? Yoksa Honda'yı alıp yürüyeyim mi direk?
Benim hedefim Iron 883 ama hem maddi olarak, hem sıfır tecrübe olduğumdan 2-3 seneden önce onu düşünmüyorum. Bu esnada da racing kullanmak istedim, Ninja ile CBR250R arasında kaldım ve gönlüm / alınan tavsiyeler Honda'dan yana oldu. Çünkü habire motor değiştirmek istemiyorum, önce 125 veya Çin malı alayım da sonra 250'ye geçeyim falan hem zahmetli işler, hem de alacağım motoru üç ay sonra satacağımı bilerek değil de biraz daha bağlanıp severek kullanmak istiyorum.
Şirkette de tanıdığım ve güvendiğim bir arkadaşım 2012 model, 12.000 km'de, kazasız belasız, bakımı aksatılmamış CBR250R'ını bana 7.500 TL'den satmaya ikna oldu. Piyasadaki benzerlerinden 2.000 TL falan ucuza geliyor temizliğini de göz önüne alırsak.
İncelediğim kadarıyla sıfır (ama 200cc olan) Bajaj ile aynı paraya geliyor. Dolayısıyla fiyat faktörü dışında illa ki Bajaj ile başlamamı önereceğiniz bir nokta var mıdır? Ne bileyim daha hafiftir daha rahat kontrol ederim öğrenene kadar, işte grenajı azdır, oturma pozisyonu daha rahattır, yedek parçası ucuzdur, servisi iyidir vs. gibi? Yoksa Honda'yı alıp yürüyeyim mi direk?
Hacit öncelikle 7500 250r bulduysan kaçırma direk al.Honda bilindiği üzere satarken kar edebileceğiniz tek motosiklet bence,Ben kendi 125 r 6600 aldım 2013 model şu an bakıyorum sahibinden de 7200 den aşşağı kesinlikle 2013 model yok.
Bajaj ülkemizde çok yeni bir motosiklet lakin kullananlar seri olduğunu ve teknoloji olarak daha iyi bir donanıma sahip olduğunu söylüyor.
Ayriyetten ufak bir kaza anında 250 r parçaları fena tuzlu.Bir grenajı kırdın yada başka bir aksama zarar verdin yandın amcaoğlu ben sana söyleyeyim.Ama fiyat 7500 oldugu için sakın kaçırma derim hatta tanısam ben şu an alırım o motosikleti gözüm kapalı.
Daha iyi bilgi için benimde senelerdir uye oldugum forumu bir araştır.Bajaj ile ilgili bütün konuları bulabilirsin keza 250 r içinde
www.motosiklet.net.
Bajaj ülkemizde çok yeni bir motosiklet lakin kullananlar seri olduğunu ve teknoloji olarak daha iyi bir donanıma sahip olduğunu söylüyor.
Ayriyetten ufak bir kaza anında 250 r parçaları fena tuzlu.Bir grenajı kırdın yada başka bir aksama zarar verdin yandın amcaoğlu ben sana söyleyeyim.Ama fiyat 7500 oldugu için sakın kaçırma derim hatta tanısam ben şu an alırım o motosikleti gözüm kapalı.
Daha iyi bilgi için benimde senelerdir uye oldugum forumu bir araştır.Bajaj ile ilgili bütün konuları bulabilirsin keza 250 r içinde
www.motosiklet.net.
Ruhsat işlemleri konusunda az yardım lazım.
İstediğim plaka grubunu karşılayan ilçede ikameti olan bir arkadaşımdan tam alım satım vekaleti aldım. Motoru önce onun üstüne alıp noterde plaka değişikliği de isteyeceğim, buna göre para ödeyeceğim. Ruhsata bir şeyler iliştirecek ve Trafik Tescil'e gideceğim.
Kimliğim, vekalet, noterden alacağım hedeler ve nakit dışında bir şey götürmem gerekiyor mu?
Sonra macera nasıl devam ediyor? Ruhsatı hemen mi veriyorlar, plaka harf grubunu kendim seçmem için ekstra bir ücret (yasal ya da rüşvet :p) ödemem gerekiyor mu, yeni plakayı ne kadarda basıyorlar falan filan, hızlıca bir özet geçebilir misiniz bana?
Son olarak da aynı işlemlerin "plaka değiştirmek istemiyorum" versiyonu ile motoru kendi üstüme geçireceğim, bunu ilk işlemden kaç gün sonra yapabilirim, kayıtlara geçmesi vs. açısından?
Teşekkürler.
İstediğim plaka grubunu karşılayan ilçede ikameti olan bir arkadaşımdan tam alım satım vekaleti aldım. Motoru önce onun üstüne alıp noterde plaka değişikliği de isteyeceğim, buna göre para ödeyeceğim. Ruhsata bir şeyler iliştirecek ve Trafik Tescil'e gideceğim.
Kimliğim, vekalet, noterden alacağım hedeler ve nakit dışında bir şey götürmem gerekiyor mu?
Sonra macera nasıl devam ediyor? Ruhsatı hemen mi veriyorlar, plaka harf grubunu kendim seçmem için ekstra bir ücret (yasal ya da rüşvet :p) ödemem gerekiyor mu, yeni plakayı ne kadarda basıyorlar falan filan, hızlıca bir özet geçebilir misiniz bana?
Son olarak da aynı işlemlerin "plaka değiştirmek istemiyorum" versiyonu ile motoru kendi üstüme geçireceğim, bunu ilk işlemden kaç gün sonra yapabilirim, kayıtlara geçmesi vs. açısından?
Teşekkürler.
- 4 ay sonra ...
kalıcı motorun olsa ok de. geçici dediğin motorun plakası kasmaya değer mi? ben o brükratik işleri bilmiyorum. ikimizinde hedef motoru iron mış :) ben bajaj aldım tabiki sıfır (garantili mal) ve 7270 tl olduğundan ama 590 tl tekerlerine verdim. 7500'e 12.000 de 250r bulsaydım alabilirdim. zira ben rodaj bakım git gel yaparken sen daha rahat edeceksin.
Öne çıkan mesajlar