Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 ing. altyazı seçeneği yokmu yaw hulu'da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Elli kere diyorum ki, şöyle şeylerde benden alın bu tür kodları/accountları. Boşu boşuna dolarlarından oluyorsun tim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Sen kaca satiyorsun bunu? Altyazi var: http://cl.ly/image/0L1D0h3D113l/Screen%20Shot%202014-05-17%20at%2011.34.17.png CC iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Hulu+ Accountları 21 dolar bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 hulu'da eski diziler mi var genelde mesela madmen son bölüm izlemek istedim amc'ye yönlendirdi. californication yine öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Hulu'da yeni diziler var, su anda oynayan. Son sezonlari oluyor genelde. Eskiler icin Netflix'e bakacaksin. Kablo dizileri her zaman olmuyor bir de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 izlediğim hiç bir diziyi bulamadım :..( it's always sunny, mad men , game of thrones , walking dead , boardwalk son sezonu izliyim dedim o da yok. shameless yazdim başka bir versiyonu cıktı tipler ing. e benziyor :/ bir tek vikings cıktı o da free miş zaten plus'a bile gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Onlar hep kablo dizileri. Normal network dizilerini ara. Kablo ozel para ile izleniyor, niye Hulu'ya versinler? Netflix'e veriyorlar ama genelde, Game of Thrones ve Boardwalk Empire disindakiler Netflix'de var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Plus'in olayi ekstra arsiv degil bu arada. Back catalog (normalde son 4-5 bolum varken boyle son sezon ekleniyor genelde), HD ve daha az reklam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 originallari da cikar cikmaz izliyosun, butun sezon koyduklari icin. plus yoksa haftada bir cikiyo bolumler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 di hulu için redeem kodu nereden almıştın? ben de birkaç ay deneyim diyorum. netflix yanında. netflix'de bazı diziler eski arşivli, hulu da güncel arşiv var. anlam veremedim. gotham s2 yok mesela netflix'de, huluda var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 Ebay'den aldim da patladi abi bi kac ay sonra. Calinti kartla alinmis satilmis falan. Ustune ebay sallamadi satin alili 90 gun oldugu icin, iyice uyuz oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 hmm o zaman ben amerikadan kredi kartı bulayım en temizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 Rotweiler said: Hulu+ Accountları 21 dolar bende. netflix var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 TR'den alınan american express ile hulu ödemesi yapabiliyor muyuz acaba yapabiliyormuşuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 Benim geçen yıl aldığım kod bir sene gitti dendiği gibi, ebay.co.uk'den almıştım. Çok az kullandım ama, Param Netflix, Fuimation ve Crunchyroll'a benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar