Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

HuluPlus sorusu

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Sen kaca satiyorsun bunu?

Altyazi var:

http://cl.ly/image/0L1D0h3D113l/Screen%20Shot%202014-05-17%20at%2011.34.17.png

CC iste.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Hulu'da yeni diziler var, su anda oynayan. Son sezonlari oluyor genelde. Eskiler icin Netflix'e bakacaksin. Kablo dizileri her zaman olmuyor bir de.
Mesaj tarihi:
izlediğim hiç bir diziyi bulamadım :..(

it's always sunny, mad men , game of thrones , walking dead , boardwalk son sezonu izliyim dedim o da yok.
shameless yazdim başka bir versiyonu cıktı tipler ing. e benziyor
:/

bir tek vikings cıktı o da free miş zaten plus'a bile gerek yok
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Onlar hep kablo dizileri. Normal network dizilerini ara. Kablo ozel para ile izleniyor, niye Hulu'ya versinler? Netflix'e veriyorlar ama genelde, Game of Thrones ve Boardwalk Empire disindakiler Netflix'de var.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Plus'in olayi ekstra arsiv degil bu arada. Back catalog (normalde son 4-5 bolum varken boyle son sezon ekleniyor genelde), HD ve daha az reklam.
  • 1 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
di hulu için redeem kodu nereden almıştın?

ben de birkaç ay deneyim diyorum. netflix yanında.

netflix'de bazı diziler eski arşivli, hulu da güncel arşiv var. anlam veremedim. gotham s2 yok mesela netflix'de, huluda var.
Mesaj tarihi:
Ebay'den aldim da patladi abi bi kac ay sonra. Calinti kartla alinmis satilmis falan. Ustune ebay sallamadi satin alili 90 gun oldugu icin, iyice uyuz oldum.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Benim geçen yıl aldığım kod bir sene gitti dendiği gibi, ebay.co.uk'den almıştım. Çok az kullandım ama, Param Netflix, Fuimation ve Crunchyroll'a benim.
  • Yeni Oluştur...