di Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Ya hacilar, HuluPlus redeem code aldim, aktif ettim, 12 aylik free trial diyo ama hala reklam trailer falan gosteriyo. Normal mi bu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 normal, ne yazik ki reklam her turlu var. #thanksilke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Plus alinca reklam filan yariya iniyor sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 HD'si de iyi degil zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 oeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 12 aylik redeem code'u 30 dolara mi ne aldim, o yuzden sikinti yok da reklam olayi can sikiciymis. Bi de chromecast'e stream edemdim o canimi sikti ama cozcem artik bi sekilde onu da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 appletv filan değilde browser üzerinden izlerken bazen blackjack oyunu sunuyor reklam olarak kazanırsan bolum boyunca reklam gormuyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Gereksiz abi o. Yalniz sunu kesfettim simdi, UK'de Netflix kullaniyodum zaten, USA ustunden baglaninca cat diye icerik degisti, ayrica uyelik falan istemedi, o sahane oldu. Bi de unotelly diye bisey buldum, VPN ile degil, DNS girerek cozuyosun olayi. DNS'de de sectigin sitelere bi sekilde ulastiriyo seni, gerisinde de klasik DNS gibi calisiyo. Haliyle router'a cakicam bunu, tadindan yenmeyecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 unblockus i tavsiye ederim onun için 2 senedir tık demedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 VPN isime yaramiyo abi. Router'a ya da chromecast'e giremiyorum VPN'i. Normalde custom firmware ile cozebiliyorum bunlari ama mallik edip custom firmware yukleyemeyecegim bi model almisim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 vpn değil dns benim söylediğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Ha, dur bakayim o zaman. Aratinda smarter VPN dedi diye VPN bu dedim ciktim. Bu arada unotelly sana siteleri tek tek sectiriyo, mesela Netflix icin UK'den ac, Hulu icin US'den ac, Sweden TV icin Sweden'dan ac falan diyebiliyorum. Unblockus'da da var mi boyle bisey? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Nereden buldun o fiyata, baska varda ben de alirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Ebay'den aldim abi. Su elemandan hatta; http://www.ebay.co.uk/itm/Hulu-Plus-12-months-Gift-Card-Instant-delivery-/271480779383 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Kaptim ben de, o reklamlari ve dusuk kalite HD'siyle aylik parasi cok geliyordu ama bu cok uygun oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Burdaki dizilere türkçe altyazı eklemek mümkünmü, xbmc gibi. Alf gibi eski dizileri izlemek zevkli olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 GERGE said: HD'si de iyi degil zaten. Netflix, Hulu Plus ve HBO Go kullanıyorum. Görüntü kalitesi olarak hiç biri Hulu'nun yakınına yaklaşamıyor. Netflix'i leşlikten kapattırdım zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Netflix HD daha kaliteli gorunuyor bana, anime ile direk kiyas yaptigimda hatta Crunchyroll > Netflix > Hulu oluyor ayni animede. Dizi olarak baktigimda da (Doctor Who mesela) Netflix > BBC > Hulu oluyor. Netflix'in HD zaten 2-3 kat daha fazla veriyolu harciyor. Saat basi 7GB veriye kadar cikiyor abi Netflix. Bu aldigim geldi bu arada, cok iyimis. Seneye de ararim boyle bir sey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Apple TV üzerinden netflix test yaptığımda 260p falan gösteriyor bende, Apple Tv kullanan arkadaşlarımda da genelde böyle bir sıkıntı var. Bilgisayarda çok problem olmuyor, yine çöp kalite başlıyor yavaş yavaş düzeliyor sonra. Her platformda en reliable Hulu ama benim deneyimimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 di said: Ebay'den aldim abi. Su elemandan hatta; http://www.ebay.co.uk/itm/Hulu-Plus-12-months-Gift-Card-Instant-delivery-/271480779383 kaçırmışız be 12 ay offf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Netflix content olarak da çok sikko zaten exclusive'ler dışında. Film izleyeceğim zaman da 4 lira verip iTunes'dan kiralıyorum direk 1080p cört diye. Tek sıkıntı entropay ile sanal kart yaratamadım o yüzden US store'dan kiralayamıyorum, Türkiye'ye de güzel film tek tük geliyo geç geliyo. Onu da çözersem oldu bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Masticore said: di said: Ebay'den aldim abi. Su elemandan hatta; http://www.ebay.co.uk/itm/Hulu-Plus-12-months-Gift-Card-Instant-delivery-/271480779383 kaçırmışız be 12 ay offf Hala var: http://www.ebay.co.uk/itm/281338731426 Instant gelmedi bana ama, gece gelmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 http://www.ebay.co.uk/itm/Hulu-Plus-12-months-Gift-Card-Instant-delivery-/281338731426?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item4181185ba2 bir tane daha buldum aynı link'i bulmusuz ^^ ben bankamatiğe gidiyim para yatırmam lazım kredi kartına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Xaenin said: Netflix content olarak da çok sikko zaten exclusive'ler dışında. Film izleyeceğim zaman da 4 lira verip iTunes'dan kiralıyorum direk 1080p cört diye. Tek sıkıntı entropay ile sanal kart yaratamadım o yüzden US store'dan kiralayamıyorum, Türkiye'ye de güzel film tek tük geliyo geç geliyo. Onu da çözersem oldu bitti. Benim sistem su: Hulu'dan guncel diziler, Netflix ve Hulu'dan filmler, Netflix'de sezonu bitmis diziler (Netflix ve Hulu'dan olmayan diziyi izlemiyorum), en son iTunes'dan kira. Netflix'in arsiv epey iyi bence. En son filmler yok ama epey iyi filmler var, arsiv genis cok. Bu hafta sunu izledik mesela, mukemmel bir filmdi: http://www.netflix.com/WiMovie/70123014 Suyasi var bir de: http://www.moreflicks.com Netflix her region'da farkli filmler gosteriyor, PIA kullaninca her region'a erisim var (Latin Amerika disinda). Onu da dahil edince epey iyi arsiv. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar