Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Evden tablet almak için çıktım melek ruhlu pole dancer sevgili yaptım

Kyra

Öne çıkan mesajlar

Chill out yapmak sorusu nedir diye soranlar fotoğraftan anlayın.

Bunun dışında evet son zamanlarda bir acayiplik var bir türlü layığı ile şımaramıyorum birileri ile.

Ama bunun altında yatan asıl nedenin platonik olarak aşık olduğum asıl kişi için ruhumun ve bedenimin bir çeşit arınma yaşamasına yoruyorum. En azından böyle olduğunu hissetmek güzel.

Sosyal ağlarda paylaş

Kyra said:

2 gün önce tablet almak için bir dostumla taksime gittim fakat aradığım sony xperia modelini bulamayınca bir yemek yiyip kadıköye geri dönecektik ama dönmeden başka birşeyler alayım bari diye başka bir dostumuza uğradık fakat aradığım şeyden ondada yoktu.

Neyse biraz sohbet edip bari biz kaçalım dememize rağmen çok ısrar ederek bizi bir partiye onunla gelmemiz için ikna etti. Tek bir şartım var dans etmek istiyorum demiştim ama gittiğimiz mekanda canlı grup eşliğinde insanlar sırayla çıkıp karaoke falan yapıyordu.

Bu ne ya nereye geldik biz olduk... derken içeride uzun boylu, harika bir vucudu olan ve çok egzotik tatlı yüzlü aynı zamanda enerjisi oldukça yüksek bir kız dikkatimi çekti.. Neyseki beni oraya davet eden arkadaşımın yakın arkadaşıymış. Arkadaşım onların masasına oturunca fırsattan istifade bende oturdum.

Hemen ne iş yapıyorsunuz diye bir sorudan girdim masaya genel olarak. Masadaki erkek ve diğer kızlardan güzel olanlarıda dansçıyız hepimiz dediler. Hoşlandığım kıza dönüp ne tür danslar yapıyorsunuz diyince masadakiler güldüler ve "biraz özel danslar" .. Sonra biraz daha şakalarla irdeledikten sonra kızın pole dancer olduğunu öğrenince iyice bir waow oldum.

Sonra arkadaşlarının karaoke sırası geldi diye tekrar içeri girdik. O esnada sahnedeki arkadaşının performansı hakkında gülüşüp konuşurken yüksek sesten dolayı birbirimizi duyabilmek için yakınlaşmıştık ve bana konuşurken nefesinin kokusu burnumdan içeri girdiğinde bu kıza karşı dayanılmaz bir çekim hissetmeye başladım.

2 saat geçti belki ve çaktırmamaya çalışşamda kıza ilgi duymaya başladığımı anlamış olmalıydı. Mekan kapanmak üzereydi ve muhtemelen de onlar evlerine gitmek üzereydi. Maçın 90. dakikasında Tsubasa performasın çıkarmam gerekiyordu ama ne yapmam gerektiğini bilmiyordum. Bu esnada kız dışarıda oturduğumuz masadan kalktı ve tuvalete gittiğini söyledi.

An bu andı ve kız kalktıktan sonra bir süre beni partiye davet eden arkadaşıma "ben senin bu arkadaşından baya hoşlandım ve onu merak ediyorum" dedim. Arkadaşım da şaşırıp başıyla onayladı. Sonra ayağa kalktım ve gidip tuvaletlerin çıkışı olan yerde bekledim. Bu esnada mekanda kapanış öncesi electronik müzikler çalmaya başlamıştı.

Kız tuvaletten çıktı ve beni görünce gülümseyerek yanıma geldi. Elimi omzuna koyup "biliyorum bunu söylemem tuhaf olabilir ama açıkça söylemem gerekirse ben sana baya baya vuruldum ve bu gece bu mekandan ayrılmadan önce seninle dans etmek istiyorum", kız dürüstlüğümden ve tatlı bir şekilde söyleyişimden mest olmuş şekilde tabi olur dedi ve bomboş olan mekanda sahnenin önüne geçip dans etmeye başladık.

Alanımızı ortasında duran masayıda tek kolumla dans ederek mekanın duvarına doğru yolladıktan sonra durumdan hoşnut oluşu yüzüne yansıdı..

Dans ettikçe dans ediyor , geniş alanda yardırıyor, yakınlaşıp sarılıyor, tenlerimizi hissedip birbirimizin kokusunu alırken aynı zamanda da ikimizde cüretkarca dans hünerlerimizi gösterirken yakaladığımız uyum ile her saniye bir birimize olan hayranlığımız artıyordu.

sonra bir arkadaşı geldi ve herkes seni bekliyor dedi ama biz dans etmeye devam edince o kızda bizimle dans etti ve gitti ve sonra tekrar geldi ve çıkmamız için ısrar edince kız tamam çıkalım dedi ve arkadaşı önden yürürken o da benim elimden tuttu ve birlikte barın çıkışına yürümeye başladık fakat tam kapıdan çıkarken elimi bırakıp "dışarıdaki insanlara bir şok yaşatmayalım " dedi ve birlikte gülerek çıktık dışarı.

masada iki boş tabure vardı ve karşı karşıya oturmuştuk. hala onunla dans etmek , ritminde mest olmak istiyordu. O da bunu hissetmiş olmalı ki yanımdan biri kalkınca hemen kalkıp benim yanıma oturdu ufak çaplıda olsa biraz sarmaş dolaş olduk. Sonra hadi afterparty sesleri yükselince masadaki dansçı çocuklardan birinin evine gittik.

Koltukta yanyana yayılınca sarmaş dolaş olduk iyice ve sürekli sohbet etmeye , birbirimizi tanımaya başladık. Bu esnada ev sahibi olan çocuk dayanamayıp "ne zaman evleniyorsunuz ? " diye sorunca herkes birbirimize olan durumumuzu anlamış oldu. Ve sonra arkadaşları "o bizim en değerlimiz artık sana emanet tam birbirinizi buldunuz" dediler.

o esnada beni partiye davet eden arkadaşımda "çok hızlısın yea" dedi. ev sahibi olan çocuk da "seni ilk gördüğümde gözüm tutmamıştı ama sonra anladım ki 10 numara adammışşın çok memnun oldum seni tanıdığıma" gibi arkadaşlarından çeşitli övgüler aldım.

Sonra oradan başka bir after partiye geçtik. İçimdeki aşk gitgide yükseliyordu, bir sürü ilanı aşk ve güzel kelime oyunları ve tatlı oynaşmalarla aşktan kafayı yemek üzere olduğumu anladım..

Evden tablet almak için çıktım melek ruhlu pole dancer sevgili yaptım

imamizer said:

madem anlatılıyor herşey, biraz da ben sıradan bir günümden, deneyimlerimden bahsedeyim madem...

geçen ben de otobüste bi karı tavladım seviştik ayak üstü hemen en arkada. bittikten sonra dedim burada ineyim ben.

indim yürüyorum. yürürken bir kız saat sordu, akabinde sohbet ettik. verdim enerjiyi, dedim seni silkereim lan! dedi çok dobrasın hemen sevişelim. ok dedim hemen kuytu bi yere geçtik. seviştik.

yoluma deva medip arkadaşımla buluştum. bi yere oturduk laflıyoruz. karşı masada kızlar var. ben tabi alfa male, womanizer, chick magnet falanım ya verdim ortama elektriği hormonu. kızlar laf attı zaten bi bahaneyle. arada sohbet başladı. ben bi ona dokunuyorum bi ona. arada arkadaşa da sürtüyorum. abi ayıp olmuyor mu falan diyor bu. sonra kalktı gitti zaten söylene söylene. ben de kıların biriyle masanın altında diğeriyle kasanın yanında seviştim.

sonra evin yolunu tuttum. apartmana girerken kapıcı ile göz göze geldik. abi sevişelim mi? der gibi baktı. yok canım yeter bugün der gibi gülümseyerek karşılık verdim.

eve girdim.
kendimi yağlayıp, karın kaslarımı sayarak uyuya dalmışım...
Sosyal ağlarda paylaş

imamizer said:

madem anlatılıyor herşey, biraz da ben sıradan bir günümden, deneyimlerimden bahsedeyim madem...

geçen ben de otobüste bi karı tavladım seviştik ayak üstü hemen en arkada. bittikten sonra dedim burada ineyim ben.

indim yürüyorum. yürürken bir kız saat sordu, akabinde sohbet ettik. verdim enerjiyi, dedim seni silkereim lan! dedi çok dobrasın hemen sevişelim. ok dedim hemen kuytu bi yere geçtik. seviştik.

yoluma deva medip arkadaşımla buluştum. bi yere oturduk laflıyoruz. karşı masada kızlar var. ben tabi alfa male, womanizer, chick magnet falanım ya verdim ortama elektriği hormonu. kızlar laf attı zaten bi bahaneyle. arada sohbet başladı. ben bi ona dokunuyorum bi ona. arada arkadaşa da sürtüyorum. abi ayıp olmuyor mu falan diyor bu. sonra kalktı gitti zaten söylene söylene. ben de kıların biriyle masanın altında diğeriyle kasanın yanında seviştim.

sonra evin yolunu tuttum. apartmana girerken kapıcı ile göz göze geldik. abi sevişelim mi? der gibi baktı. yok canım yeter bugün der gibi gülümseyerek karşılık verdim.

eve girdim.

asdasdhaAHAHAH
Sosyal ağlarda paylaş

pontipati said:

imamizer said:

eve girdim.

asdasdhaAHAHAH

ahaha
Sosyal ağlarda paylaş

bliksem said:

imamizer said:

eve girdim.

abi of bu efsane ya AHAHAHAHAHAHAHAH
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...