Mc_Lovin Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 komşu işletmeci birayı kendisinden daha ucuza satıyor diye işletmeciyi vurdurup öldüren insanların mensubu oldukları ırkı sevmek zorunda değilim kucağıma düşerse her türlü kazığı atarım. atıyorum da zaten. ehehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 türk ırkı olarka mükemmeliz çünkü. bi tek kürtlerde oluyo o yazdığın mc_lovin. ne aptal adamlarsınız ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 ulan insan utanır bi türk olarak şunu yazmaya ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Olm sene olmuş 2014 hala Türkler şöyle olur Kürtler böyle olur diyen var, lan dünyanın hangi noktasında doğduğunun karakterine ne etkisi var? Ha, bazı Kürtler bölgede yaşananlar nedeniyle bazı Türklerden daha eğitimsiz kalmış olabilir, ama aynı eğitimsizlik düzeyinde Türk de bulabilirsiniz. Ama sanırım sıkıntı, göç dinamiği nedeniyle eğitimsiz Türk ile beyaz Türk ün temasından çok fazla eğitimsiz Kürt ile beyaz Türk ün temasının olması. Dolayısıyla, insanların beyninde böyle gerizekalı bir eşleşme oluşuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 moriarty said: ne aptal adamlarsınız ya. https://gs1.wac.edgecastcdn.net/8019B6/data.tumblr.com/tumblr_laxkwhTaEh1qe4tx4o1_400.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 quixef said: Olm sene olmuş 2014 hala Türkler şöyle olur Kürtler böyle olur diyen var, lan dünyanın hangi noktasında doğduğunun karakterine ne etkisi var? Ha, bazı Kürtler bölgede yaşananlar nedeniyle bazı Türklerden daha eğitimsiz kalmış olabilir, ama aynı eğitimsizlik düzeyinde Türk de bulabilirsiniz. Ama sanırım sıkıntı, göç dinamiği nedeniyle eğitimsiz Türk ile beyaz Türk ün temasından çok fazla eğitimsiz Kürt ile beyaz Türk ün temasının olması. Dolayısıyla, insanların beyninde böyle gerizekalı bir eşleşme oluşuyor. eğitimsizlikle alakası yok hamur meselesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 mclovin senin hamurunu . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Mc_Lovin said: moriarty said: ne aptal adamlarsınız ya. https://gs1.wac.edgecastcdn.net/8019B6/data.tumblr.com/tumblr_laxkwhTaEh1qe4tx4o1_400.gif senin gibi adamlarla aynı havayı soluyoruz, yapacak bi şey yok. koy sen kendi kendine gif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 soluma benimle aynı havayı. çözümü çok basit: http://rebeccaskeele.com/wp-content/uploads/2014/03/razor-blade-cuts-on-wrist.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 moriarty said: mclovin senin hamurunu . ne oldu? niye yazamadın devamını? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 bu başlık ne kadar çok aptal yapmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 mc lovin de nickinin hakkını vermiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 kürtleri sevmek zorunda değilim ki. kürtler kendilerini seviyorlar mı bakalım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Mc_Lovin said: moriarty said: mclovin senin hamurunu . ne oldu? niye yazamadın devamını? senin için banlanacağıma değmez çünkü at kafası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 ben kendimi seviyorum. rıdvan kendini seviyor. derfor kürtler kendilerini seviyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 valla benim tanıdığım kürtlerden öğretmen olanlar kürtlerin yoğunlukta olduğu mahallelerde öğretmenlik yapmak istemiyor. çocuklar türkçe bilmiyor çünkü. çocuk türkçe bilmeyince ingilizce öğretmek zor oluyor mesela. kürt bile kürtten uzak duruyor yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 moriarty said: Mc_Lovin said: moriarty said: mclovin senin hamurunu . ne oldu? niye yazamadın devamını? senin için banlanacağıma değmez çünkü at kafası. ya sen kürtleri uzaktan seviyorsun herhalde. ben kürtlerin arasında büyüdüm okudum yaşıyorum çalışıyorum. yaşadıklarımı gördüklerimi şuraya yazsam bana küfür etmezsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 kürtlerden ziyade doğu insanı aşağılık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 bende bir türk olarak mümkün olduğunca türklerden uzak durmaya çalışyorum. özellikle oyunlarda falan. türk, türkü sevmeyince de ırkçı oluyor mu? nigga niggaya nigga dediğinde racist olmuyordu di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Mc_Lovin said: valla benim tanıdığım kürtlerden öğretmen olanlar kürtlerin yoğunlukta olduğu mahallelerde öğretmenlik yapmak istemiyor. çocuklar türkçe bilmiyor çünkü. çocuk türkçe bilmeyince ingilizce öğretmek zor oluyor mesela. kürt bile kürtten uzak duruyor yani. hassiktir ya böyle kolpa duymadım hayatımda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 KÜRT ÖĞRETMEN KÜRTLERE NİYE TÜRKÇE DERS VERİYOR CAHİL gider kürtçe öğretir AHAHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 ya sen izmirli kürt olduğun için insanından uzak kalmışsın. gel bir haftasonu mersin'de misafir edeyim seni. orhan kemal kitapları misali insanlarını tanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 http://dijitalize.net/wp-content/uploads/cok-cahilsin-keske-uzmani1-460x330.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 kürtleri sevmemek cahillik değil. bu mesajı atarak sen cahilliğini göstermiş oluyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 bingildak said: bende bir türk olarak mümkün olduğunca türklerden uzak durmaya çalışyorum. özellikle oyunlarda falan. türk, türkü sevmeyince de ırkçı oluyor mu? nigga niggaya nigga dediğinde racist olmuyordu di mi? o dediğin sınıfsal farklardan kaynaklanıyor. seni tanımıyorum şahsen. bu forumun geneli türkiye genelini yansıtmıyor. buradaki insanlar lisans, lisansüstü eğitimi olan, öğrenci, yurtdışı deneyimi olan, yurtdışı deneyimi olmasa bile yabancı kaynakları takip edebilen, refahı toplumun ortalamasına göre yüksek, 25-28 yaş arası insanlar. hiç değilse lise bitirmiştir en okumamışı. daha gençler de vardır ama az yani. o yüzden kendi insanınla anlaşamaman doğal. aynı dünyanın insanı değilsiniz çünkü. üniversite okumuşsan toplumun yüzde yedilik kesimine giriyorsun mesela. olaya ırkçılık olarak yaklaşırsan da o senin kendi bileceğin iş tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar