yav Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 BaaL said: burdan biraz nefret kusup rahatlamam lazım sizin ırkınızı silkeleyim ben ya, sçtığımın insan müsveddeleri senin ben yaşama hakkını silkeyelim sıçtığımın fareleri bu lavuk niye banlanmıyor şimdi mesela? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kyra Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 moriarty said: abi gözünü seveyim role ne gerek var ya. ne rolü canım şakasına "noyanım ben desem ;D ehe" bile desem banlarlar heralde =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 evet evet haklısın noyancım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kyra Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 evet bir zamanlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Voys said: kimse hadi dağa çıkalım da adam öldürelim, büyüyünce terörist olcam gibi sebeplerle hayatlarını dağlarda geçirmiyor. Bugün biz geziciler nasıl terörist olarak ilan edilip televizyon medyasında suçlu vandallar olarak gösteriliyorsak, bu olaylar döneminde de aynısını onlara yapıldı. neden pkk 80 lerden sonra patladı? lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 voys yönetmiş. lelleyen de zeka seviyesini göstermiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 zeka seviyesi ne alaka senin zeka seviyen ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 yine fuhuşturucu içip içip gelmiş ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Lan oğlum bi bitmedi şu kolpa hümanistliğiniz. Adamlar evinizi yakıp karınıza tecavüz etse "Lütfen ırççılık yapmayalım arkadaşlarrrr!!!" diyeceksiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 tiLi said: navyamphs said: forumda türk ırkçılığı yasssah kürt ırkçılığı biji biji AHAHA sen nası banlanmıyon o zaman kürt ırkçılığı yapıyom işte amca? biji bij amca hewal hewal ? he bide döblöt bize bohmiir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 bide "türkler kürtleri sevmiyir" diyen amcalar la kürtler bile kürtleri sevmiir, hepsi izmirde, istanbulda kürtlerin asdsfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
banadamilolo Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 şu yahudilerle yaşasak bu kadar gıcık olmazdım böyle bir halka, dilleri bizimkine benzemiyor,tipleri desen türklükle alaka 0, esmer ten,fırca bıyık-sakal ve amacsızca üreme. Lanet olsun dostum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 off ne atıyonuz var ya ulan hangi kürt memleketine dönüp orada yaşamak istiyor ? bunu desenize bi bana. çalıştığım şirkette adama yalvarıyorlar, seni siirte memleketine gönderelim, orada elemana ihtiyacımız var, maaşına şu kadar zam bu kadar prim diye adam sikseniz gitmem diyor. kürtleri kötülemek ırkçılık olmuyor. ağlak ağlak örkçölööökk demeyin bi amq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Kyra said: Fransuxa said: ya ben darbeyi savunurum, sen yalamayı savunursun, başkası çıkar ezilen halkların kardeşliği der, kimisi çıkar başka şeyin goygoyunu yapar sanane olm? seni mi alakadar eder burda kimin ne laf ettiği? biz burda tonla adam bir ton şeyi tartışıyoruz hoşumuza giden şey hakkında toplanıp konuşuyoruz zıt görüş olduğu zaman rahatsızlık verse de sesimizi çıkarmıyoruz es geçiyoruz. burda millet ırkçılık yapmış, ona buna sarmış, geyik kisvesi altında millet birbirine laf sokmuş falan burda seni mi enterese ediyo adamın ırkçılığı faşistliği az ötede gündem var aç orada konu kahrolsun faşistler yaşasın kürdişko kardeşlerimiz diye konu aç. Tabi canım farklı görüşleri olan kişilere karşı çok anlayışlı bir tutum var ;D farklı dedi marjinal değil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 ObuzHapsever said: Lan oğlum bi bitmedi şu kolpa hümanistliğiniz. Adamlar evinizi yakıp karınıza tecavüz etse "Lütfen ırççılık yapmayalım arkadaşlarrrr!!!" diyeceksiniz. Adamların evlerini yakıp karılarına tecavüz ettiler yalnız. Heralde biz de onların verdiği tepkileri verirdik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Feamer said: Kyra said: Fransuxa said: ya ben darbeyi savunurum, sen yalamayı savunursun, başkası çıkar ezilen halkların kardeşliği der, kimisi çıkar başka şeyin goygoyunu yapar sanane olm? seni mi alakadar eder burda kimin ne laf ettiği? biz burda tonla adam bir ton şeyi tartışıyoruz hoşumuza giden şey hakkında toplanıp konuşuyoruz zıt görüş olduğu zaman rahatsızlık verse de sesimizi çıkarmıyoruz es geçiyoruz. burda millet ırkçılık yapmış, ona buna sarmış, geyik kisvesi altında millet birbirine laf sokmuş falan burda seni mi enterese ediyo adamın ırkçılığı faşistliği az ötede gündem var aç orada konu kahrolsun faşistler yaşasın kürdişko kardeşlerimiz diye konu aç. Tabi canım farklı görüşleri olan kişilere karşı çok anlayışlı bir tutum var ;D farklı dedi marjinal değil :) akp'nin sakız gibi kullandığı sözcüğü senden de şaka niyetine olsa duymak şaşırtmadı. devletçi zihniyet sonuçta bilinç dışı faktörlerden fırlayıp geliyor birden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 axedice said: ObuzHapsever said: Lan oğlum bi bitmedi şu kolpa hümanistliğiniz. Adamlar evinizi yakıp karınıza tecavüz etse "Lütfen ırççılık yapmayalım arkadaşlarrrr!!!" diyeceksiniz. Adamların evlerini yakıp karılarına tecavüz ettiler yalnız. Heralde biz de onların verdiği tepkileri verirdik. bu da ayrıca çok doğru bir tespit. kürtlerin yaşadığı zulümü türkler yaşasaydı 10 kat fazla şiddet gösterirlerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 nabardık mesela seni bilmem ama misal ben içinde yolcu olan otobüse molotof akıp underage kızları yakmazdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 onu mit'in yaptığı kanıtlandı. azıcık gündemi takip et de devletin tertip ettiği algı operasyonlarını savunma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Flassh said: nabardık mesela seni bilmem ama misal ben içinde yolcu olan otobüse molotof akıp underage kızları yakmazdım Bunu mit haricinde kimse yapmazdi zaten Bebek katili= mit Insan yakan= mit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 ee anasını satayım herşeyi mit yaptı zaten neyi söylesek ama onu mit yaptı heöheöheöehöehöhö bunlar hiç dağlarından inmemiş, ne güzel örgütlük lan eğer öyleyse bende gideyim para falan alıyor muyuz sonra falan? pkk yan gelip yatma yeriymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Lan sen evde de yan gelip yatan adamsin napacan dagda soguk orasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 evde yatınca para vermiyorlar orda mutlaka vardır para mara güzel işmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 yazlık falan part time giderim zaten kışın nabıcam, onlar bile çekiliyor kışın lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Flassh said: ee anasını satayım herşeyi mit yaptı zaten neyi söylesek ama onu mit yaptı heöheöheöehöehöhö bunlar hiç dağlarından inmemiş, ne güzel örgütlük lan eğer öyleyse bende gideyim para falan alıyor muyuz sonra falan? pkk yan gelip yatma yeriymiş suriyeden turkiyeye 2 roket atar bi kaç askeri öldürürüz savaş ilan ederiz isimli tape yi dinlemedin var sayıyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar