Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

biji biji

BaaL

Öne çıkan mesajlar

Voys said:

kimse hadi dağa çıkalım da adam öldürelim, büyüyünce terörist olcam gibi sebeplerle hayatlarını dağlarda geçirmiyor. Bugün biz geziciler nasıl terörist olarak ilan edilip televizyon medyasında suçlu vandallar olarak gösteriliyorsak, bu olaylar döneminde de aynısını onlara yapıldı. neden pkk 80 lerden sonra patladı?

lel
Sosyal ağlarda paylaş

off ne atıyonuz var ya

ulan hangi kürt memleketine dönüp orada yaşamak istiyor ? bunu desenize bi bana. çalıştığım şirkette adama yalvarıyorlar, seni siirte memleketine gönderelim, orada elemana ihtiyacımız var, maaşına şu kadar zam bu kadar prim diye adam sikseniz gitmem diyor. kürtleri kötülemek ırkçılık olmuyor. ağlak ağlak örkçölööökk demeyin bi amq
Sosyal ağlarda paylaş

Kyra said:

Fransuxa said:

ya ben darbeyi savunurum, sen yalamayı savunursun, başkası çıkar ezilen halkların kardeşliği der, kimisi çıkar başka şeyin goygoyunu yapar sanane olm? seni mi alakadar eder burda kimin ne laf ettiği? biz burda tonla adam bir ton şeyi tartışıyoruz hoşumuza giden şey hakkında toplanıp konuşuyoruz zıt görüş olduğu zaman rahatsızlık verse de sesimizi çıkarmıyoruz es geçiyoruz. burda millet ırkçılık yapmış, ona buna sarmış, geyik kisvesi altında millet birbirine laf sokmuş falan burda seni mi enterese ediyo adamın ırkçılığı faşistliği az ötede gündem var aç orada konu kahrolsun faşistler yaşasın kürdişko kardeşlerimiz diye konu aç.

Tabi canım farklı görüşleri olan kişilere karşı çok anlayışlı bir tutum var ;D

farklı dedi marjinal değil :)
Sosyal ağlarda paylaş

ObuzHapsever said:

Lan oğlum bi bitmedi şu kolpa hümanistliğiniz. Adamlar evinizi yakıp karınıza tecavüz etse "Lütfen ırççılık yapmayalım arkadaşlarrrr!!!" diyeceksiniz.

Adamların evlerini yakıp karılarına tecavüz ettiler yalnız. Heralde biz de onların verdiği tepkileri verirdik.
Sosyal ağlarda paylaş

Feamer said:

Kyra said:

Fransuxa said:

ya ben darbeyi savunurum, sen yalamayı savunursun, başkası çıkar ezilen halkların kardeşliği der, kimisi çıkar başka şeyin goygoyunu yapar sanane olm? seni mi alakadar eder burda kimin ne laf ettiği? biz burda tonla adam bir ton şeyi tartışıyoruz hoşumuza giden şey hakkında toplanıp konuşuyoruz zıt görüş olduğu zaman rahatsızlık verse de sesimizi çıkarmıyoruz es geçiyoruz. burda millet ırkçılık yapmış, ona buna sarmış, geyik kisvesi altında millet birbirine laf sokmuş falan burda seni mi enterese ediyo adamın ırkçılığı faşistliği az ötede gündem var aç orada konu kahrolsun faşistler yaşasın kürdişko kardeşlerimiz diye konu aç.

Tabi canım farklı görüşleri olan kişilere karşı çok anlayışlı bir tutum var ;D

farklı dedi marjinal değil :)

akp'nin sakız gibi kullandığı sözcüğü senden de şaka niyetine olsa duymak şaşırtmadı. devletçi zihniyet sonuçta bilinç dışı faktörlerden fırlayıp geliyor birden.
Sosyal ağlarda paylaş

axedice said:

ObuzHapsever said:

Lan oğlum bi bitmedi şu kolpa hümanistliğiniz. Adamlar evinizi yakıp karınıza tecavüz etse "Lütfen ırççılık yapmayalım arkadaşlarrrr!!!" diyeceksiniz.

Adamların evlerini yakıp karılarına tecavüz ettiler yalnız. Heralde biz de onların verdiği tepkileri verirdik.

bu da ayrıca çok doğru bir tespit.
kürtlerin yaşadığı zulümü türkler yaşasaydı 10 kat fazla şiddet gösterirlerdi.
Sosyal ağlarda paylaş

Flassh said:

ee anasını satayım
herşeyi mit yaptı zaten

neyi söylesek
ama onu mit yaptı heöheöheöehöehöhö

bunlar hiç dağlarından inmemiş, ne güzel örgütlük lan
eğer öyleyse bende gideyim para falan alıyor muyuz sonra falan?

pkk yan gelip yatma yeriymiş

suriyeden turkiyeye 2 roket atar bi kaç askeri öldürürüz savaş ilan ederiz isimli tape yi dinlemedin var sayıyorum?
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...