KillJoy Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 birebir kullanan birinin yorumu görmeden plazma alma bence de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Plasma kullaniyorum. Baska televizyon almam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Ya çok bir beklentim yok TV'de çok vakit geçirmiyorum, LED samsung var 800 hz filan biraz araştırıp burda okuyup filan almıştık 1 sene önce, sıkıntısı yok ama şimdi yeni ev büyük salon 60 inç alalım dedik, PLASMA'lar daha uygun fiyat olarak. Şu LG alınır mı yada bana 2k-2,5k arası 60" plasma önerebilir misiniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 o fiyata o plazmayı almadığın her dakika hata. önceki tv konularında roman yazmıştım. inceleyebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 plazmanın görüntüsü falan daha ıyı de kaba oluyor onlar biraz. neyse,1 senedir 55 inch LCD kullanıorm samsung, aldığımda 2012 malıydı. Öle bişi bulursan uygun, 2-2.5k ya alabileceğin EN BÜYÜK tv yi al abi. Tech mech hikaye. Ne kadar büyük o kadar iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 buyuk ekran boyutlarında plasma tokatlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 http://www.hepsiburada.com/liste/lg-60ln575s-60-uydu-alicili-wifi-widi-usbmovie-smart-full-hd-led-tv/productDetails.aspx?productId=evlg60ln575s&categoryId=163192#Gorseller şunu aldım ya 100hz. plasma ile yanyana bakınca 690v ile bu daha iyi geldi ama 100hz olmasıda tedirgin etmiyor değil, umarım pişman olmam ya. ps4 bağlarsam ilerde kotarmaz değil mi 100hz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar