herkesebendengazoz Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 okey firması bir yarışma başlatmış, yukarıdaki resimdeki yazıya hitafen mottodur resimdir videodur bir şeyler paylaşıyorsun ve oylama sistemiyle ödüllerine kavuşuyorsun. bu sitede komikli arkadaşlar oldugunu düşündügüm için bir duyuru niteliginde burdan paylaşma geregi duydum
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 bdpli demirtaştan hâxiktir videosunu paylaşıyorum.
Ren Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 karı mıyız abi biz ne bilelim sonra ben sanatçııym anlar mıyım bu işlerden hem ödül neymiş söylemedin ki ben zengin miyim buna komiklik kasacak kadar kasetim çıktı siz aldınız mı
Feamer Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 bi rahat bırak tipim değilsin demek istemiş
Tori Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Ren said: karı mıyız abi biz ne bilelim sonra ben sanatçııym anlar mıyım bu işlerden hem ödül neymiş söylemedin ki ben zengin miyim buna komiklik kasacak kadar kasetim çıktı siz aldınız mı başarılı lan abv ahahah
Öne çıkan mesajlar