herkesebendengazoz Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 okey firması bir yarışma başlatmış, yukarıdaki resimdeki yazıya hitafen mottodur resimdir videodur bir şeyler paylaşıyorsun ve oylama sistemiyle ödüllerine kavuşuyorsun. bu sitede komikli arkadaşlar oldugunu düşündügüm için bir duyuru niteliginde burdan paylaşma geregi duydum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 bdpli demirtaştan hâxiktir videosunu paylaşıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 demirtaş değil baydemir abi o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 tece askerleri için tuzak cümleydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bloodjackal Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 link varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 karı mıyız abi biz ne bilelim sonra ben sanatçııym anlar mıyım bu işlerden hem ödül neymiş söylemedin ki ben zengin miyim buna komiklik kasacak kadar kasetim çıktı siz aldınız mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 bi rahat bırak tipim değilsin demek istemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 link ver kazanayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Ren said: karı mıyız abi biz ne bilelim sonra ben sanatçııym anlar mıyım bu işlerden hem ödül neymiş söylemedin ki ben zengin miyim buna komiklik kasacak kadar kasetim çıktı siz aldınız mı başarılı lan abv ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar