NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Jack köylü burbonudur hafif üstü Jim Beamdir. God tier kanyaktır. Metaxa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Bir haftadır Patron içiyoruz, süper tekila. Getiren bundan getirsin; alan bundan alsın. Çarpmıyor falan acayip keyifli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 NolaxThensbane said: Jack köylü burbonudur hafif üstü Jim Beamdir. God tier kanyaktır. Metaxa jim beam sevmeyip jack seviosam bende problem var demek ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 deadwoll said: Bir haftadır Patron içiyoruz, süper tekila. Getiren bundan getirsin; alan bundan alsın. Çarpmıyor falan acayip keyifli. onun bir sürü çeşidi var galiba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 ballı jack (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Mesaj atmışım quote'lıycam diye. http://cdn2.bigcommerce.com/server5500/tpbc2s65/products/642/images/675/PatronSilver__14787__55472.1407759084.1280.1280.jpg?c=2 Şu bizim içtiğimiz, düz tekila. Dün yine içtik baya, akşamdan kalma geldim işe, gözlerim kıpkırmızı sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 he tmm ben de öm cevapladım zaten jkasdska Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 sürekli görüyorum bunu iyi mi hakikaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 İyi baya ya, Olmeca falan gibi ispirto shotlıyormuş gibi hissettirmiyor. Tadı, kokusu falan yerinde. Bir de benim için en önemli etken baş ağrısı/burun kanaması falan yapmaması içtiğim içkinin (yüksek tansiyon ftw). Patron'da olmadı o yan etkiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 burun kanaması? wtf =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Benim burnumdaki kılcallar hassas + yüksek tansiyon var. Alkol alınca tansiyonum çıkıyor sonra da kılcallar çatlıyor, gg. Ölümden döndüm kötü votka + Redbull yüzünden bir kez, burnum kanamaya uyurken başlamış, genzime dolmuş artık ne kadar kanadıysa, alkollü kafayla uyanamasam gittiydim. İçkinin kalitesi neyi değiştiriyor bilmiyorum ama belli bir kalitenin altındaki markalar mahvediyor beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 yuksek tansiyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 deadwoll said: Benim burnumdaki kılcallar hassas + yüksek tansiyon var. Alkol alınca tansiyonum çıkıyor sonra da kılcallar çatlıyor, gg. Ölümden döndüm kötü votka + Redbull yüzünden bir kez, burnum kanamaya uyurken başlamış, genzime dolmuş artık ne kadar kanadıysa, alkollü kafayla uyanamasam gittiydim. İçkinin kalitesi neyi değiştiriyor bilmiyorum ama belli bir kalitenin altındaki markalar mahvediyor beni. yuh arkadaş. bende de o burun kılcal vs sorunu var ama bende sadece asprin içince kanıyor? senin gibi olsa işkence ya =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 olm ne çürük adamlarmışsınız töbe töbe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Sake var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 RAKI VAR MI OKE? BANA BİR BÜYÜK BİR KÜÇÜK GETİR OKE? HERKES İÇECEK AMA OKE? şaka maka rakı varsa alırım ben. sanırım dünyada en pahalı içtiğimiz yer bizim memleket. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Dworgian said: viskiyi sek içmek çok meh. edit: viski stone denicem inşallah edit notu: jack de güzel viski edit notu2: jack iğrenç viski diyene adres öm atayım güzel viski göndersin içelim :D En az üç markanın denedim stone'unu iğrenç. Hiç tavsiye etmem. Verdiğim kargo ücretlerine acıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Laraken said: RAKI VAR MI OKE? BANA BİR BÜYÜK BİR KÜÇÜK GETİR OKE? HERKES İÇECEK AMA OKE? şaka maka rakı varsa alırım ben. sanırım dünyada en pahalı içtiğimiz yer bizim memleket. Bir de iç piyasaya sürülen rakıların yurtdışına satılanlara nazaran daha lezzetsiz olduğunu söylüyorlar. Ben rakı eksperti olmadığımdan aradaki farkı anlayamadım gerçi :P Eğer 8 büyük alırım falan dersen Kıbrıs'a gidip rakı alıp dönmek Türkiye'de 8 tane büyük almaktan daha ucuza geliyor, onu da söyliyim sdkfj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 inyormaynd said: Dworgian said: viskiyi sek içmek çok meh. edit: viski stone denicem inşallah edit notu: jack de güzel viski edit notu2: jack iğrenç viski diyene adres öm atayım güzel viski göndersin içelim :D En az üç markanın denedim stone'unu iğrenç. Hiç tavsiye etmem. Verdiğim kargo ücretlerine acıyorum... metal viski stone çıktı aileme aldığım viski seti içinden (paşabahçe) bakalım sonucu yazarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 soğutuyor ama o soğukluk güzel viskinin tadını da öldürüyor. buzsuz için gençler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 sadece viski içeceğiniz bir gün kaç bardak içiyorsunuz ölçü de şu kadar olsun http://www.gq.com/images/food-and-travel/2013/05/whiskey-guide/only-glass-youll-need.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Gençler hazır içkilere de zam gelmişken elimde Jim Beam Honey,Talisker,Absolute,Jaggermeister,Olmega Gold,Absinthe ve set halinde 2 bardağı olan limited edition Jagger Spice var.Özellikle Spice isteyen varsa acele etsin çünkü bitiyor.Bir öncekini gördüğümün üstüne yaklaşık 7-8 ay geçti... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 11 şubat'ta TR'ye geliyorum, istediğiniz içki varsa siparişleri verebilirsiniz. tahminen herşeyi bulabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Asriel said: Gençler hazır içkilere de zam gelmişken elimde Jim Beam Honey,Talisker,Absolute,Jaggermeister,Olmega Gold,Absinthe ve set halinde 2 bardağı olan limited edition Jagger Spice var.Özellikle Spice isteyen varsa acele etsin çünkü bitiyor.Bir öncekini gördüğümün üstüne yaklaşık 7-8 ay geçti... jim beam honey fiyat pls tşkler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar