Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yurtdışından alınma satılık içkiler

Asriel

Öne çıkan mesajlar

Benim burnumdaki kılcallar hassas + yüksek tansiyon var. Alkol alınca tansiyonum çıkıyor sonra da kılcallar çatlıyor, gg.

Ölümden döndüm kötü votka + Redbull yüzünden bir kez, burnum kanamaya uyurken başlamış, genzime dolmuş artık ne kadar kanadıysa, alkollü kafayla uyanamasam gittiydim. İçkinin kalitesi neyi değiştiriyor bilmiyorum ama belli bir kalitenin altındaki markalar mahvediyor beni.
Sosyal ağlarda paylaş

deadwoll said:

Benim burnumdaki kılcallar hassas + yüksek tansiyon var. Alkol alınca tansiyonum çıkıyor sonra da kılcallar çatlıyor, gg.

Ölümden döndüm kötü votka + Redbull yüzünden bir kez, burnum kanamaya uyurken başlamış, genzime dolmuş artık ne kadar kanadıysa, alkollü kafayla uyanamasam gittiydim. İçkinin kalitesi neyi değiştiriyor bilmiyorum ama belli bir kalitenin altındaki markalar mahvediyor beni.

yuh arkadaş. bende de o burun kılcal vs sorunu var ama bende sadece asprin içince kanıyor?

senin gibi olsa işkence ya =/
Sosyal ağlarda paylaş

Laraken said:

RAKI VAR MI OKE?
BANA BİR BÜYÜK BİR KÜÇÜK GETİR OKE?
HERKES İÇECEK AMA OKE?

şaka maka rakı varsa alırım ben. sanırım dünyada en pahalı içtiğimiz yer bizim memleket.

Bir de iç piyasaya sürülen rakıların yurtdışına satılanlara nazaran daha lezzetsiz olduğunu söylüyorlar. Ben rakı eksperti olmadığımdan aradaki farkı anlayamadım gerçi :P

Eğer 8 büyük alırım falan dersen Kıbrıs'a gidip rakı alıp dönmek Türkiye'de 8 tane büyük almaktan daha ucuza geliyor, onu da söyliyim sdkfj
Sosyal ağlarda paylaş

inyormaynd said:

Dworgian said:

viskiyi sek içmek çok meh.

edit: viski stone denicem inşallah

edit notu: jack de güzel viski

edit notu2: jack iğrenç viski diyene adres öm atayım güzel viski göndersin içelim

:D

En az üç markanın denedim stone'unu iğrenç. Hiç tavsiye etmem. Verdiğim kargo ücretlerine acıyorum...

metal viski stone çıktı aileme aldığım viski seti içinden (paşabahçe) bakalım sonucu yazarım
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Gençler hazır içkilere de zam gelmişken elimde Jim Beam Honey,Talisker,Absolute,Jaggermeister,Olmega Gold,Absinthe ve set halinde 2 bardağı olan limited edition Jagger Spice var.Özellikle Spice isteyen varsa acele etsin çünkü bitiyor.Bir öncekini gördüğümün üstüne yaklaşık 7-8 ay geçti...
Sosyal ağlarda paylaş

Asriel said:

Gençler hazır içkilere de zam gelmişken elimde Jim Beam Honey,Talisker,Absolute,Jaggermeister,Olmega Gold,Absinthe ve set halinde 2 bardağı olan limited edition Jagger Spice var.Özellikle Spice isteyen varsa acele etsin çünkü bitiyor.Bir öncekini gördüğümün üstüne yaklaşık 7-8 ay geçti...

jim beam honey fiyat pls tşkler
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...