CuteButPsycho Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Bu hafta sonu eşimle birlikte Atina'da olucam. Nereleri görmeli, neler yapmalı, ulaşımı nasıl sağlamalı, gitmiş görmüş tavsiye verebilecekler var mı ?
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 http://tr.wikipedia.org/wiki/Partenon görülmesi gerekenlerin başında, onun dışında tavernaların olduğu caddeler var ama hiç adını hatırlamıyorum. orada akşamları çok güzel eğlence dönüyor. kesinlikle bir akşam gidin.
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Ekliyorum listeye :) Ulaşım nasıl sıkıntı oluyor mu ? 2-3 günlük ulaşım kartı var mı ? Yoksa motor kiralasam daha mı rahat ederim ?
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Gittim döndüm. 3 günde tüm Atina'yı dolaştık. Yeterli bir süre. Daha fazlasını ayırmayın. Yunanistan'a ilk defa gittim. Genel olarak güzel. Motosiklet kullanımı çok fazla, kask kullanımı da bir o kadar az. Motor kiralanabilir ama toplu taşıma fiyatları da normal.
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 Atina konusu gerçi de lel Mini bir Yunanistan turuna katıldık. Kavala-İskeçe-Gümülcine 2'şer saat takılmalı, Halkidiki - Selanik gece yatmalı biraz önce eve girdim. İskeçe ve Selanik dışını öven adam ile bundan böyle ahbaplık yapmam. O kadar diyeyim. Selanik'te sadece Osmanlı kültürünü koruduğu vs. için yoksa İzmir'in aynısı asdfas
Öne çıkan mesajlar