CuteButPsycho Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Bu hafta sonu eşimle birlikte Atina'da olucam. Nereleri görmeli, neler yapmalı, ulaşımı nasıl sağlamalı, gitmiş görmüş tavsiye verebilecekler var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 http://tr.wikipedia.org/wiki/Partenon görülmesi gerekenlerin başında, onun dışında tavernaların olduğu caddeler var ama hiç adını hatırlamıyorum. orada akşamları çok güzel eğlence dönüyor. kesinlikle bir akşam gidin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Ekliyorum listeye :) Ulaşım nasıl sıkıntı oluyor mu ? 2-3 günlük ulaşım kartı var mı ? Yoksa motor kiralasam daha mı rahat ederim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Gittim döndüm. 3 günde tüm Atina'yı dolaştık. Yeterli bir süre. Daha fazlasını ayırmayın. Yunanistan'a ilk defa gittim. Genel olarak güzel. Motosiklet kullanımı çok fazla, kask kullanımı da bir o kadar az. Motor kiralanabilir ama toplu taşıma fiyatları da normal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 Atina konusu gerçi de lel Mini bir Yunanistan turuna katıldık. Kavala-İskeçe-Gümülcine 2'şer saat takılmalı, Halkidiki - Selanik gece yatmalı biraz önce eve girdim. İskeçe ve Selanik dışını öven adam ile bundan böyle ahbaplık yapmam. O kadar diyeyim. Selanik'te sadece Osmanlı kültürünü koruduğu vs. için yoksa İzmir'in aynısı asdfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar