sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 huun said: sipeyskeyk said: Şu kemıl ın kemıl olduğu zamanlara da açıklık getirelim. O dediğiniz kemıl rj reynolds ın kemılı. Jti ry reynolds ın amerika dışındaki operasyonlarını aldığı zaman sadece marka isimlerini almış, formülleri değil. Sebep o yani. ne formülü lan sallayıp durma, türk tütünü kullanan sigaraların vergisi düşünce gavur tütününü kesip maltepeye çevirdiler sigarayı. bir paket treasurer ve bir paket camel ın olduğu masada eli camela giden adam olarak söylüyorum bunu. zaten camel bozunca sigaranın zevki de kalmadı benim için sırf bağımlılığı tatmin objesi oldu. bir dönem usa menşeyli filtresiz camel a erişimim olmuştu, o dönem hariç. Açıklardım da gerenk yok sen bildiklerinle mutlusun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 mentollü camel geliyor 1-2 ay içinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Certhas said: mentollü camel geliyor 1-2 ay içinde. Hayır gelmiyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 dün aldığım camel bitti sdf bugün market market gezdikten sonra black buldum aldım pek fark göremedim ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 sipeyskeyk said: huun said: sipeyskeyk said: Şu kemıl ın kemıl olduğu zamanlara da açıklık getirelim. O dediğiniz kemıl rj reynolds ın kemılı. Jti ry reynolds ın amerika dışındaki operasyonlarını aldığı zaman sadece marka isimlerini almış, formülleri değil. Sebep o yani. ne formülü lan sallayıp durma, türk tütünü kullanan sigaraların vergisi düşünce gavur tütününü kesip maltepeye çevirdiler sigarayı. bir paket treasurer ve bir paket camel ın olduğu masada eli camela giden adam olarak söylüyorum bunu. zaten camel bozunca sigaranın zevki de kalmadı benim için sırf bağımlılığı tatmin objesi oldu. bir dönem usa menşeyli filtresiz camel a erişimim olmuştu, o dönem hariç. Açıklardım da gerenk yok sen bildiklerinle mutlusun. baktım şimdi sene 99'da olmuş o dediğin. bizim camel çok bozdu dediğimiz yıllar 2001, 2002 falan. 2,3 sene izin mi vermişler formülü kullanmaya? mevzuyu çok net hatırlıyorum o yüzden cool takılmaya çalışma hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Abi. Oryantal tütün dediğimiz tütün daha pahalı, evet vergi avantajı var ama şuan içtiğiniz sigaraların hepsinde bir kısım oryantal tütün var, genel olarak. Cool takılmıyorum. O yıllarda ben portakalda vitamin olduğumdan bilemiyorum tabi ne oldu ne bitti, benim bildiğim RJ reynolds formüllerini aldı gitti. Sigaranın esas tadını veren katkı maddeleridir. İçindeki tütünün değişimi öyle aman aman farkettirmez. Tatlandırıcıların değişmesi böyle dramatik değişikliklere neden olur. Benim bildiğim bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 sipeyskeyk said: camelin kampanyası sonra tekrar eski fiyatına falan dönücek 1 ay sonra falan diyorlar yalan dimi hep bunlar duygularımızla oynamısnlar :( söyle pls tüm camel ailesi mi 6.5 oldu black, brown vs. gerçi hazirndan sonra devlet buba 1 zam daha bindirir yine eski fiyatına gelir lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 3.paketimi aldım başlığı açtığımdan beri. marketlerde black white vs var brown hiç görmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 black aldım 2.kez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 brown değişti green olmuş fakat bende green olarak hiç görmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Türkiyede bile değilim ama resmen heycanlandım ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 6.5 tl'den daha mı ucuzdu önceden? vay anasını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 2008 yılında 4.4 liraya alıyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 o değil de ytl'li zamanlarda efes 2.25 falanmış, şimdi bi baktım da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 98 gündür içmiyorum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 4207 sayılı Yasanın “diğer yasaklar” başlığını taşıyan 3. maddesinde, “Tütün ve tütün mamullerinin isim, marka veya alametler kullanılarak her ne suretle olursa olsun reklam ve tanıtımının yapılması veya bunların kullanılmasını teşvik ve özendirici kampanyalar düzenlenmesi yasaktır Ayıptır etmeyin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 o kanun yayın kuruluşu, tütün üretici firmalar ve işletmeleri kapsıyor. kişilerin sigara tanıtan, özendiren konuşmalar yazışmalar yapması yasaktır anlamına gelmiyor. ayrıca kampanya düzenledilerse ve beni görmedilerse çok ayıp etmişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 başlığı her gördüğümde "deve mi?" diyorum bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Theridone said: tütün sarın sizi çılgınlar. daha ucuz ve daha keyifli. içiyo olsam direk sarardım kehkeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 ben iki yıldır camel black içiyorum. başka sigara ağzıma sürmem o derece seviyorum ama son birkaç aydır tadı biraz değişti sanki daha kötü oldu. fiyat düştükten sonra da kimi haziranda geri yükselecek diyor kimi tadı değişecek diyor. psikolojik mi bilmiyorum ama tadı bana farklı geliyor. brown alınmıyor diye çoğu tekel getirmiyormuş. iki tekelci de sitem etti niye brown getirmiyorsunuz diye sorduğumda, 25-30 kuruş kazanıyorlarmış sigaradan da, sigara satmazlarmış normalde çok istek oluyor diye satıyolarmış da falan filan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Hepsi zehir abi takmayın bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 pontipati said: 6.5 tl olmuş lol bayadır içmiyodum nesi içilir black hoş aromalıymış ama gevşekmiş sanırım soft da lm den falan farkı yokmuş sanırım Camel alacağına adıyaman tütünü iç hewal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar