Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

camel alayım diyorum

pontipati

Öne çıkan mesajlar

huun said:

sipeyskeyk said:

Şu kemıl ın kemıl olduğu zamanlara da açıklık getirelim. O dediğiniz kemıl rj reynolds ın kemılı. Jti ry reynolds ın amerika dışındaki operasyonlarını aldığı zaman sadece marka isimlerini almış, formülleri değil. Sebep o yani.

ne formülü lan sallayıp durma, türk tütünü kullanan sigaraların vergisi düşünce gavur tütününü kesip maltepeye çevirdiler sigarayı.

bir paket treasurer ve bir paket camel ın olduğu masada eli camela giden adam olarak söylüyorum bunu. zaten camel bozunca sigaranın zevki de kalmadı benim için sırf bağımlılığı tatmin objesi oldu.

bir dönem usa menşeyli filtresiz camel a erişimim olmuştu, o dönem hariç.
Açıklardım da gerenk yok sen bildiklerinle mutlusun.
Sosyal ağlarda paylaş

sipeyskeyk said:

huun said:

sipeyskeyk said:

Şu kemıl ın kemıl olduğu zamanlara da açıklık getirelim. O dediğiniz kemıl rj reynolds ın kemılı. Jti ry reynolds ın amerika dışındaki operasyonlarını aldığı zaman sadece marka isimlerini almış, formülleri değil. Sebep o yani.

ne formülü lan sallayıp durma, türk tütünü kullanan sigaraların vergisi düşünce gavur tütününü kesip maltepeye çevirdiler sigarayı.

bir paket treasurer ve bir paket camel ın olduğu masada eli camela giden adam olarak söylüyorum bunu. zaten camel bozunca sigaranın zevki de kalmadı benim için sırf bağımlılığı tatmin objesi oldu.

bir dönem usa menşeyli filtresiz camel a erişimim olmuştu, o dönem hariç.
Açıklardım da gerenk yok sen bildiklerinle mutlusun.

baktım şimdi sene 99'da olmuş o dediğin. bizim camel çok bozdu dediğimiz yıllar 2001, 2002 falan. 2,3 sene izin mi vermişler formülü kullanmaya? mevzuyu çok net hatırlıyorum o yüzden cool takılmaya çalışma hiç
Sosyal ağlarda paylaş

Abi.

Oryantal tütün dediğimiz tütün daha pahalı, evet vergi avantajı var ama şuan içtiğiniz sigaraların hepsinde bir kısım oryantal tütün var, genel olarak.

Cool takılmıyorum. O yıllarda ben portakalda vitamin olduğumdan bilemiyorum tabi ne oldu ne bitti, benim bildiğim RJ reynolds formüllerini aldı gitti.

Sigaranın esas tadını veren katkı maddeleridir. İçindeki tütünün değişimi öyle aman aman farkettirmez.

Tatlandırıcıların değişmesi böyle dramatik değişikliklere neden olur.

Benim bildiğim bu.
Sosyal ağlarda paylaş

sipeyskeyk said:

camelin kampanyası
sonra tekrar eski fiyatına falan dönücek 1 ay sonra falan diyorlar

yalan dimi hep bunlar
duygularımızla oynamısnlar :(
söyle pls

tüm camel ailesi mi 6.5 oldu
black, brown vs.

gerçi hazirndan sonra devlet buba 1 zam daha bindirir
yine eski fiyatına gelir
lol
Sosyal ağlarda paylaş

4207 sayılı Yasanın “diğer yasaklar” başlığını taşıyan 3. maddesinde, “Tütün ve tütün mamullerinin isim, marka veya alametler kullanılarak her ne suretle olursa olsun reklam ve tanıtımının yapılması veya bunların kullanılmasını teşvik ve özendirici kampanyalar düzenlenmesi yasaktır

Ayıptır etmeyin :)
Sosyal ağlarda paylaş

ben iki yıldır camel black içiyorum. başka sigara ağzıma sürmem o derece seviyorum ama son birkaç aydır tadı biraz değişti sanki daha kötü oldu. fiyat düştükten sonra da kimi haziranda geri yükselecek diyor kimi tadı değişecek diyor. psikolojik mi bilmiyorum ama tadı bana farklı geliyor.

brown alınmıyor diye çoğu tekel getirmiyormuş. iki tekelci de sitem etti niye brown getirmiyorsunuz diye sorduğumda, 25-30 kuruş kazanıyorlarmış sigaradan da, sigara satmazlarmış normalde çok istek oluyor diye satıyolarmış da falan filan..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...