miyaw33 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 http://imgur.com/a/BDQj1 TSK kaç yıldır altay tankını yapmaya çabalıyor hala yapılmadı.Kürt kardeşlerimiz yüzenini(periskop var baksanıza) yapmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 Kurşun geçirmez kartonu nerden bulmuşlar lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 http://z5.ifrm.com/30192/69/0/p1142726/934662_495365350538880_151508976_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
banadamilolo Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 bunlar hep yapay üremeden kaynaklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 miyaw33 said: http://imgur.com/a/BDQj1 TSK kaç yıldır altay tankını yapmaya çabalıyor hala yapılmadı.Kürt kardeşlerimiz yüzenini(periskop var baksanıza) yapmış lan yaptılar ki http://www.youtube.com/watch?v=tXaNGJLfYg4 ekstra http://www.youtube.com/watch?v=aYtLzC_1w1g Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 seri üretime gecmedi abi altay.baksana bunlar seri üretime gecmişler hatta modifiye olanları var,cift periskoplu vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 hewal tank Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 piyade tüdeğinden sonrasıan izin vermiyeckesin ya boşa masraf çıkıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 Piyade tufegi deme bana ya. Askerde En temiz en guzelini sectim.Iki ay sirtimda tasidim onu hergun temizledim, baktim. Atis taliminde ates etmedi ya?! Sorunluymus kursunu suremiyormus surguye. Benden sonra hangi garibe verdiler silahi acaba? Bir sungusu vardi yemin ediyorum adama saplamaya calissan kemiklerini kirabilirsin sadece. Karsindaki adam bicagini cikarir sana verir yeter eziyet etme kes bitsin diye. Techizati birak, kaldigim kogusta hep kurtce konusuyorlardi. Turkce bilmeyen, koyden Almaya'ya gelmis gibi dolasan adamlar vardi. Savas ciksa bunlar doner komutanini vurur gibime geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 sungu kasıtlı öyle bırakıyorlar.Bilenmeye hazır onlar (kalitesini bilemem tabi :) ) Piskopat türk askerimiz sağa sola sokmasın diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Altay tanıtım videosunda tesla coil seslerini kullanmışlar. RUSYAYLA MÜTTEFİK OLUYORUZ, SÜBLİMİNALE DİKKAT. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 demircide minibüs altı plaka kaynaklayıp menteşeleyerek belki tüfeklere karşı bir koruma sağlamışlar. onun dışında civarında bomba patladığında içeri doğru parlayan şarapnellerle öldürme garantili tasarımları var sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 hahahaha yeni farkettim ya. buldozerin üstüne çıkmışlar hahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 niye toruda takılıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 altay'ın prototip var zaten, biz seri üretime geçene kadar millet görünmez tank üretmeye başlar. http://tr.wikipedia.org/wiki/Altay_(tank) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteDagger Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Bizdeki amaç hiçbir zaman yerli üretim olmadıkı zaten. Bizde hep miş gibi yapmak var. üretiyormuş gibi yapmak , eğitiyormuş gibi yapmak , seçiyormuş gibi yapmak. Gerisi tefarruat .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 evet 200 sene sonra ilk tankın benzerini yapmayı başarmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 A takimina sari sahin versen bundan daha etkili bir zirhli yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 altay maltay yalan mirage tank üretilince uyandırın beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 uyan o zaman yapıldı, burada konusu bile var, bilim teknik bölümde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Altay tankın motor koreden top almanyadan, ufak tefek modifiye edilmiş hali. Yine en efektif tank t-90 fiyat performans olarak rusların ürettiği. Altayın süspansionları iyi galiba epey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 hatta, Leopard 2A6HEL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Feamer said: uyan o zaman yapıldı, burada konusu bile var, bilim teknik bölümde oha doğruymuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar