telorgu Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 yazlıkçılar 95-98 sezonlarını dün bitirdim, resmen zevk alarak gülerek keyif aldım. Elin yabancısının yaptıgı diziler güzel ama ben bizimkilerden felan keyif alıyorum:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 ıyy ne kadar banal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 emirin yolu izlemekten iyiddir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 NE KADARDA BÜYÜMÜŞSÜN İSMAİL. KÜÇÜKLÜĞÜNÜ BİLİRİM. AİLENE ÇOK SELAMLAR. GÖZLERİNDEN ÖPERİM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 el zaten yabancı demek. elin yabancısı diyerek yabancının yabancısı demiş olup bizi kastediyorsun. türklüğünden övünürken türkçeyi yanlış kullanmışsın. KARPUZ... KAN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
telorgu Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 Biyik said: el zaten yabancı demek. elin yabancısı diyerek yabancının yabancısı demiş olup bizi kastediyorsun. türklüğünden övünürken türkçeyi yanlış kullanmışsın. KARPUZ... KAN! sen elsin benim için dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 bende emanuel serisini bitirebildim sonunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 telorgu said: Biyik said: el zaten yabancı demek. elin yabancısı diyerek yabancının yabancısı demiş olup bizi kastediyorsun. türklüğünden övünürken türkçeyi yanlış kullanmışsın. KARPUZ... KAN! sen elsin benim için dimi rutkay aziz yönetmendi di mi orada dsfsf girdiği haller çok komikti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=C_tRJO2L3sc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murray Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 Ben küçük ağa izliyorum abi sen ne diyosun bu arada game of thrones'u asla büyük bir yapım olarak saymam, resmen sıkılıyorum izlerken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 fox tv var lan esas içine ferhunde hanımların ruhu kaçmış gibi hep o tip diziler çıkartıyorlar. ara sıra bakıyorum da hep aynı diziymiş gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 akıl fikir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 bıyık asrın ayarını yemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 https://warosu.org/data/lit/img/0038/95/1372566991368.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 https://img.pandawhale.com/43634-stalin-dear-diary-today-OP-was-2N1J.jpeg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 türk olarak kaygısızları tek geçerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HakkiYendi Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 kurtlar vadisi ilk 40 bölüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 telorgu said: yazlıkçılar 95-98 sezonlarını dün bitirdim, resmen zevk alarak gülerek keyif aldım. Elin yabancısının yaptıgı diziler güzel ama ben bizimkilerden felan keyif alıyorum:D telorgu niye egzantrik konu açıp kayboluyon lan sen konuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
telorgu Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar