Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ipod için firewire chargerı olan var mı?

Drall

Öne çıkan mesajlar

İyi günler. 3. jenerasyon ipod buldum on gblik. Hiçbir tepki vermiyodu alet, doğubanka götürdüm adam firewirela taktı servis adaptörüne zınk diye açıldı alet. bi saat falan şarjda tuttu sonra aldım eve geldim, usbye taktım pc gördü ama şarj etmedi. iki farklı adaptörle ve 3 farklı kabloyla denedim hiçbiri şarj etmedi. sonra biraz araştırma yaptım bu ipodların firewirela şarj olup usbyle sync olduğunu öğrendim. fakat elimde sadece usb var. enazından şunu bi tam şarj edebileceğim süre firewireını ödünç verebilcek var mı taksim civarı oturup da? ebayden de sipariş edicem firewire wall charger ama ipodun bataryanın durumu nedir onu bilmiyorum, bataryası ölüyse batarya da söyliyim aynı anda boşa beklemiyim sonra. işte öyle.

tldr: firewire adaptörü ve kablosu olup bi süreliğine ödünç verebilecek, satabilecek yahut al senin olsun diyebilecek olan var mı? teşekkürler şimdiden
Sosyal ağlarda paylaş

ebayde sadeece 12.5V'luk buldum adaptörü, doğubanktaki adam 12Vluk kullanıyo sen de 12Vluk al dedi bana. Farkı olur mu? bulamıyom ki bulsam alcam :( gerçi 20 lira 12buçuk voltluk, hiç de fazlasını veresim yok sdf. ama en azından aletin bataryası sağlam mı diye bi test edivereydim ya, yok mu hiç kimsede depoda falan kalmış çok eski ipod için firewire? yarın doğubankta adama bırakıp şarj ettireyim bari napalım :(
Sosyal ağlarda paylaş

ahah ciddi mi yarin gidip sorayim eyvallah. ebaye o kadar odaklandim ki baska ihtimal gelmedi aklima. Ama en son baska bi ipod icin harddiske 180tl fiyat cektiler ebayden 40kusure aldim o yuzden hic kasmadiydim dogubankta sanirim. Yarin bi de bu kulvarda deniyim bakalim sansimi
Sosyal ağlarda paylaş

Yolunun üstüyse sor, pazarlık et. Tahtakale'de de vardır 3-5 yer ama ben gitmedim senelerdir. Yine de ararım dersen santral var Tahtakale'de etrafında bakın bi.

Fiyatlar yüksek olabilir yalnız dediğin gibi. Eskisi gibi bavul ticareti olmuyor. Ya vergisiyle getiriyorlar ya da az sayıda getiriyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

sadece kablosu vardı adaptörü yoktu bende de fw girişi olmayınca almadım. doğubankta hüseyin ustaya bırakmıştım sabah şarj etmesi için, etmiş işte akşamüstü aldım eve geldim bi müzik atıp deniyim alet nasıl ona göre adaptör sipariş ediyim dedim. aletin ses kalitesi ÇOK KÖTÜ be. hatunda aypod video var o bile iki misli güzel yani. benim eski sansa clip+ zaten havada karada bence (hatun öyle düşünmüyo gerçi ona göre ipod video daha iyi sdf)

ben iyisi mi yine sansa falan söyliyim bu alet para harcadığıma değmez aldığım yere geri vereyim
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...