GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 http://dot.gen.tr/index.php gelin abi,yıllar sonra bi oynim diye başladım sizede öneririm sağlam server Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 1 yıllık parası ödendi nasıl bir oyuncu çekme stratejisi lan hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 staff acc ın nicki ne gondar? bi bag hazırla geliyorum akşama. vanqları falan ayarla babz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 abi ben playerım ya,maksat server dolsun diye şettim asffsa bide 7-8 yıldır uo oynamıyorum başlamışken server dolsun diyorum dfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 hadi hadi bızdık kimi kandırıyosun sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 çaktırma pempa :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 uodio adamların kendi serveriymis, it ciymis adamlar :o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 uodio'da güzzel dot'ta ikisi farklı klasman runuo oynuyor olsa uodio sphere oynadıgım için dot diyorum güzel baya şöyle birşey var serverda >:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 iimiş lan :S dio da betayı bitirince insallah dolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 @ wanted görüşelim bi ara britde dsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Okla paradarbe mi atılıyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 WaNTeD said: uodio'da güzzel dot'ta ikisi farklı klasman runuo oynuyor olsa uodio sphere oynadıgım için dot diyorum güzel baya şöyle birşey var serverda >:D abi bunlar nasıl bi piskopat ekip ya hahahahaahhaahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madborn Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 1 yıla kalmadan kapanır, önceden kapandığı gibi. Emeğinize yazık. Nebula iyi o kapanmıyo bak. Bide 3 aylık 5 aylık peşin ödedik, taksite böldürdük gelin falan dediklerinide duymadım hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 Zaten 1 yil gecmis bos muhabbet yapip post mu kasiyon nabiyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 post kasmak için knight online bölümü ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar