di Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Nasi bi baslik atayim cok bilemedim haliyle idare edin. Simdi azcik anketvari olcak ama, var mi boyle yazarken bir seyleri gereksiz cok kullanan, abartan arkadaslariniz ? Varsa yaptiklari sey ne ? Hemen iki ornekle destekleyeyim. Yakin arkadaslarimdan biri gerekli gereksiz "; )) ; ))" ekliyor hemen her mesajin sonuna. Saniyosunku adam Nuri alco gibi boyuna "kips kips" goz atarak geziyo. Bi de ustune iphone gibi program gibi her turlu seyi aypon, porogram seklinde yaziyor. Evlat olsa sevilmez. Digeri de gulemiyo arkadas. Adamin "sdf", "=D" yerine kullandigi sey su; "afnjsogvnsiodbodsifbnd xD" Olay meraktan bi tik ilerde. Yeterince arastirinca falan yazcam neden sordugumu ettigimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 yakın bir arkadaşım vazapta her defasında kelime kelime yazıyor bu yüzden telefon kendinden geçiyo çok rahatsız edici bir şey vurucam ağzına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 laorx'un dediğini eski uo'cular yapar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Ben de yapıyorum lan aynısını geçen çok fena azarladılar :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Black-ice said: laorx'un dediğini eski uo'cular yapar görür görmez "FLOOD YAPMA PİÇÇÇÇ" diye tamamladım zaten kafamda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 bana oc den sürekli şu psikopat :) gülücüğü yollayan ve iki mesajından biri :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D olan iki ofis arkadaşım var. ikisinin de agzının üstüne vurasım geliyor valla. -mal var diye gördük elimizde patladı rezil olduk. madem yoktu niye var gözüküyor sap de ne diye bloke etmedin?!?1!11 - :D :D :D :D :D :D :D :D ya kusura bakma :D :D :D :D :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Olm şunun gibi bişey o zaman. Kuşlusu falan vardı da bulamadım. Takside dolmuşta falan oluyordu eskiden. http://www.oguzlular.com/wp-content/uploads/2013/03/kapak233.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Benim şey yapan arkadaşım var, ona acayip gıcık oluyorum. "çok iyi lmao" "ne biçim şey o lol" "lmao (tu)" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 ;D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 başlığı çok yanlış okudum bir anlık da olsa sonra farktım ki çok sıkıcıymış yazacaktım ama vazgeçtim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 loarxin dedigini yapiyorum whatsappta :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 "hımm..." yazmaya uyuz olurum mesela, trip mi atıyor yoksa konuşmak istemiyor mu anlamıyorum söylediğim bir şeye mi kızdı yazacak bir şey bulamıyor mu....biraz soğuk bir ifade.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 "lmao (tu)" ne demek bu? =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Laorx said: yakın bir arkadaşım vazapta her defasında kelime kelime yazıyor bu yüzden telefon kendinden geçiyo çok rahatsız edici bir şey vurucam ağzına arada kal vas cast ediyodur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 ok yazanları hackleyesim geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Peki ya herkese atılan maillerde kişilerin fikirleri sorulduğunda "Tümüne Cevap Ver" canavarları? Outlook'un boşu boşuna 390481812918293812932mbla dolması... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 k mi yazalım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 ok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 -slm -nerdesin -kiminle -niye çağırmıyon olm oooooof Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gluskap Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Karşıdakinin önemli bir işi vardır sorar, yardım ister, anlatırsın. Kafasında hiçbir eksik kalmasın diye her şeyi düzgünce yazarsın. Gelen cevap: -peki. Bari P'yi büyük yapsaydın, piç. Özet: ağzının üstüne vurmayı istemek çok hafif kalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Cons
arada kal vas cast ediyodur
Sosyal ağlarda paylaş
forgiver
Sosyal ağlarda paylaş
yekeyeke
Sosyal ağlarda paylaş
cicibeybe
Sosyal ağlarda paylaş
Jaegerjaquez
Sosyal ağlarda paylaş
vaperon
-nerdesin
-kiminle
-niye çağırmıyon olm
oooooof
Sosyal ağlarda paylaş
Gluskap
-peki.
Bari P'yi büyük yapsaydın, piç.
Özet: ağzının üstüne vurmayı istemek çok hafif kalıyor.
Sosyal ağlarda paylaş