di Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Nasi bi baslik atayim cok bilemedim haliyle idare edin. Simdi azcik anketvari olcak ama, var mi boyle yazarken bir seyleri gereksiz cok kullanan, abartan arkadaslariniz ? Varsa yaptiklari sey ne ? Hemen iki ornekle destekleyeyim. Yakin arkadaslarimdan biri gerekli gereksiz "; )) ; ))" ekliyor hemen her mesajin sonuna. Saniyosunku adam Nuri alco gibi boyuna "kips kips" goz atarak geziyo. Bi de ustune iphone gibi program gibi her turlu seyi aypon, porogram seklinde yaziyor. Evlat olsa sevilmez. Digeri de gulemiyo arkadas. Adamin "sdf", "=D" yerine kullandigi sey su; "afnjsogvnsiodbodsifbnd xD" Olay meraktan bi tik ilerde. Yeterince arastirinca falan yazcam neden sordugumu ettigimi.
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 yakın bir arkadaşım vazapta her defasında kelime kelime yazıyor bu yüzden telefon kendinden geçiyo çok rahatsız edici bir şey vurucam ağzına
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 laorx'un dediğini eski uo'cular yapar
Raincloud Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Ben de yapıyorum lan aynısını geçen çok fena azarladılar :(
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Black-ice said: laorx'un dediğini eski uo'cular yapar görür görmez "FLOOD YAPMA PİÇÇÇÇ" diye tamamladım zaten kafamda
darkwingduck Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 bana oc den sürekli şu psikopat :) gülücüğü yollayan ve iki mesajından biri :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D olan iki ofis arkadaşım var. ikisinin de agzının üstüne vurasım geliyor valla. -mal var diye gördük elimizde patladı rezil olduk. madem yoktu niye var gözüküyor sap de ne diye bloke etmedin?!?1!11 - :D :D :D :D :D :D :D :D ya kusura bakma :D :D :D :D :D :D
Raincloud Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Olm şunun gibi bişey o zaman. Kuşlusu falan vardı da bulamadım. Takside dolmuşta falan oluyordu eskiden. http://www.oguzlular.com/wp-content/uploads/2013/03/kapak233.jpg
Tori Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Benim şey yapan arkadaşım var, ona acayip gıcık oluyorum. "çok iyi lmao" "ne biçim şey o lol" "lmao (tu)"
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 başlığı çok yanlış okudum bir anlık da olsa sonra farktım ki çok sıkıcıymış yazacaktım ama vazgeçtim
Seele Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 loarxin dedigini yapiyorum whatsappta :(
zeper Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 "hımm..." yazmaya uyuz olurum mesela, trip mi atıyor yoksa konuşmak istemiyor mu anlamıyorum söylediğim bir şeye mi kızdı yazacak bir şey bulamıyor mu....biraz soğuk bir ifade..
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Laorx said: yakın bir arkadaşım vazapta her defasında kelime kelime yazıyor bu yüzden telefon kendinden geçiyo çok rahatsız edici bir şey vurucam ağzına arada kal vas cast ediyodur
yekeyeke Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Peki ya herkese atılan maillerde kişilerin fikirleri sorulduğunda "Tümüne Cevap Ver" canavarları? Outlook'un boşu boşuna 390481812918293812932mbla dolması...
vaperon Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 -slm -nerdesin -kiminle -niye çağırmıyon olm oooooof
Gluskap Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Karşıdakinin önemli bir işi vardır sorar, yardım ister, anlatırsın. Kafasında hiçbir eksik kalmasın diye her şeyi düzgünce yazarsın. Gelen cevap: -peki. Bari P'yi büyük yapsaydın, piç. Özet: ağzının üstüne vurmayı istemek çok hafif kalıyor.
Öne çıkan mesajlar
Cons
arada kal vas cast ediyodur
forgiver
yekeyeke
cicibeybe
Jaegerjaquez
vaperon
-nerdesin
-kiminle
-niye çağırmıyon olm
oooooof
Gluskap
-peki.
Bari P'yi büyük yapsaydın, piç.
Özet: ağzının üstüne vurmayı istemek çok hafif kalıyor.