Litminov Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 hoparlörün sesini yarıya kadar açıyorum anca ses geliyor ancak bazı videolar, programlar aşırı yüksek ses veriyor. Kısınca da düşük sesli uygulamaların sesi gelmiyor. Tüm uygulamaların, programların sesini aynı yükseklikte tutabileceğim bir ayar ya da program var mı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 sag altta ses yoneticisinden yapiyorsun zaten. Her uygulamanin sesini ayarlarsin. win degil mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 chrome'da birden fazla ses çıkaran sekme açınca işe yaramıyor ve çok uğraştırıyor. bir sürü sesli program, sekme oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 tek derdin bu olsun, adam gibi bir klavye al üzerinde ses kontrol olan ben öyle yaptım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 klavyede ses ayarı var zaten ama ses açıp kısması uzun sürüyor. ben tüm sesleri aynı yükseklikte tutan bir program istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar