benjani Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 4gb lık yüksek kaliteli bir video'yu, kalitesini bozmadan kesecebileceğim bir program önerir misiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 sonynin bi video editoru vardı unuttum ama aklıma gelen ilk o 2. after effect ama 1. sony video bişiydi unuttum o baya iyi edit:sony vegas pro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 adobe premiere cc.codec h264 yapıp target bitrate'i yüksek tutarsan pek kalite kaybı olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 VirtualDub İstediğin aralığı aeçip video ve audio streamleri işlemeden olduğu gibi başka dosyaya yazdırabiliyosun (menüde audio ve video kısımlarında no processing seçiyosun), böylece yeni dosya tam olarak orüjinal dosyanın bi kısmı olmuş oluyo. Yalnız MKV dosyalarını açmıyo Premiere ve VirtualDub falan. Zannımca Vegas açmıyodur. Bu durumda da MKV dosyalarını ayıklayıp içlerindeki streamleri oldukları gibi farklı dosyalara kaydedecek de bi tool gerekiyo. Onun için de MKV cleaver mı ne vardı, onu kullanabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 premier en küseli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Sony Vegas Pro veya Adobe Premiere Pro. Yalnız bu programları kullanmayı öğrenmek için 1 gününü ayırman lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhom Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Edius Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Elbette Avid en iyisidir tartışmasız. Sadece kırpıcam diyorsan hepsi iş görür yazılanların. Sadece Export codeclere dikkat et yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 bunların en kasmayanı ve 32bit ile çalışabileni hangisi. telefon çekimi 1080p mp4 video var kesemedim ben. bilgisayar da netbook gibi zaten 1.6 core2 falan. pro şeyler önermeyin adını duysa ölür. sadece iki tuşu olsa yeter kes yapıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 kalite kaybı olmadan export yapabileceğin programlar yukardakileri işte. onun harici normal videcut programlarında kalite kaybı yaşarsın. boyutu düşürmek için codec modec lazım. sıkıntılı süreç. bilen için 5 dklık işte bilmeyen için zor. en basitinden 2mb lik virtaldub var ama daha önce kullanmadıysan direk çarpıya basar çıkarsın bu ne diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar