Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 aldım dl ye, aksam oynıycak varsa ses etsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 cıktımı oyun? direk sitedenmi dl ettin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 sitesinde launcher var bitane steam gibi acc fln yaratıyosun. ordan 2gb indiriyosun temiz alpha galiba durumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 görseller acaip ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 windows 7 sp1 gerekiyo diyo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 ne varki sistem ? 8deyim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 instalı hallettim ama sanırım oyunu yine claıstırmıyomus. updatesiz windwos 7 ultimate var bende. olmadı 10'a gecene kadar beklerim napak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 salla zaten ya kapadım 10dk sonra, kötü movement kötü mod yapıyo millet onları deneriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 beklemiyodum böle bişi epicten, feedbacklere bakmadım ama ut tayfası sevmez böle şeyleri genelde http://www.youtube.com/watch?v=zxkeSd2XZ38&hd=1 genede gerek yok şöle maymunluklara bence, zaten air control var ekle strafei gitsin, böle skate fln q4 te yaptılar yemedi vaktinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Wall jump UT serisinde vardı zaten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 wall degil skate yada slide geldi artık hangi ismi kullanıyorsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 duellere bakıyorumda haritalar ut klasigi gene adam gibi bir tane duel haritası yapmayı başaramamışlar. millet gene 20 yıllık ztn / cpm / aero haritalarını remake yapmıs oralarda oynuyor. http://www.youtube.com/watch?v=A1ea-F0mnIU ctf seviyorsanız her gece maçlar oluyor kaynıyın araya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 Quake haritaları kullansalar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 orjinal quake haritalarıda iyi degilki zaten. o yüzden ztn cpm haritaları dedim, oyunu oynayan insanlar herzaman daha iyi haritalar yapıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=ytviLdEIuSQ bayadır girmiyordum, level atlayıp açılan kozmetikler / elo rating / challange modu eklemişler, facing worlds* bitmiş ^_^ gogo epic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2016 vaays, ut intro! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar