Giovanni Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Mesela gün oluyor %10 dolulukla çalışıyoruz (bugün). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 iş ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 %0 dolulukla çalıştım bugün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 oluyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 olmuyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Bazen bütün gün forum dizi diablo falan takılıyorum bazen akşam 10 da çıkıyorum sdfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Olur abi esnaf mottosudur hatta; "Gün olur bir aylık iş yaparsın, ay olur bir günlük iş yapmazsın" tadında. İşini müşteri akışını etkileyecek kötülükte yapmadığını veya seninle ilgili piyasada genel bir problem olmadığını varsayarsak günlük gelen müşteri sayısı tamamen rassal. O yüzden 1-2 gün işin kötü gitse, gelen giden olmasa bile uzun vadede dengeye oturur yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Açıkçası işten işe değişiyor sanırım. Ben son 2 senedir sadece Cumartesileri tatil yapıyorum. Geri kalan tüm günlerim full + full çekiyor. Pazar eğer bakmazsam önündeki hafta kaosa giriyor. Gün bitimlerini gece 22.00'a kadar kapatamıyorum. Böyle yoğunluk olmaz olsun dedirtiyor bazen ama 1 sene işsiz dolaşan bir adam olarak isyan etmemeye kasıyorum :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 işler durmuyor da biz duruyoruz bazen işyerinde. bırakıyoruz her şeyi. işler yine de gidiyor bi şekilde. biz de çözemedik durumu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 3 haftadır düzenli 16 saat çalış 8 saat uyu şeklinde çalışıyordum şu an mesaideki 37. saatim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 niye o kadar çok çalışıyorsun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 mesai ücreti varsa iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar