Predator Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 lol abi Ryan'ın bu mesaj üzerine mesaj atmasını bekliyosan çok bekliyosun. direk kişisel saldırıya geçmişsin direk çocuksu ben seni ezdim yürü git olayına girersen kimse kaale almaz bunuda bil portnoya drummachine diyen adamlada ruh ne kadar tartışılır ayrı ehe[signature][hline]-Mumya lazımmıydı abi ? -Yok sağol bilader
obacan Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 said: Predator-, 03 Ocak 2005 22:49 tarihinde demiş ki: portnoya drummachine diyen adamlada ruh ne kadar tartışılır ayrı ehe +1 :)[signature][hline]Blind Guardian Eğer organize olabilseydim çok tehlikeli olurdum...
Jester Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 said: Predator-, 03 Ocak 2005 22:49 tarihinde demiş ki: lol abi Ryan'ın bu mesaj üzerine mesaj atmasını bekliyosan çok bekliyosun. direk kişisel saldırıya geçmişsin direk çocuksu ben seni ezdim yürü git olayına girersen kimse kaale almaz bunuda bil portnoya drummachine diyen adamlada ruh ne kadar tartışılır ayrı ehe [signature][hline]I leave you, negative behind Watch me all in flames, on a butterfly I ride
obacan Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Bana bu ekmek gibi geldi hane süfer resim çizen ekmek takıntılı tip varya ehue hep o aklıma geliyo... ama baya msg verdi o resimler bana :) Adamın Paint kullanmayı bilmediği.. Ekmeği çok sevdiği falam :D[signature][hline]Blind Guardian Eğer organize olabilseydim çok tehlikeli olurdum...
montezaus Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 vokal - thom yorke davul - mike portnoy gitar - johnny greenwood gitar - john petrucci bass - ben öhöm[signature][hline]evryone expects u to perform but u cant. copy/paste but nothing happens. undo but cant undo. get text ha ha ha. Im a very busy person im srry youll have to wait until tomorrow or maybe the next day if u re lucky. if im lucky. if im lucky ill still be here. hello how are you is evrything **no more dinosaurs@ montezaus
everlasting Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 vokal - freddy mercury (queen) gitar - slash (guns n roses,velvet revolver) gitar - izzy stradlin (guns n roses) davul - bonzo (led zeppelin) bass - geddy lee (rush) öeh. daha ne olsun be...
everlasting Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 said: Fallen_Elder, 03 Ocak 2005 22:41 tarihinde demiş ki: Drum Machine diyince eski (yani Steven Adler'dan sonraki) Guns n Roses bateristi Duff McKagan geldi o adamı hiç sewmiyorum Steven Adler baba... duff guns n roses'ın bassistidir. matt sorum diyecektin galiba. o adam harikulade bi caz bateristidir aslında ama anlamıyorum guns n roses'ta niye o kadar hafif kalıyo... [Bu mesaj everlasting tarafından 03 Ocak 2005 23:46 tarihinde değiştirilmiştir]
Apprentice Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Steve DiGiorgio-Bas Alexi Lahio-Gitar Richard Christy-Davul Chuck Billy - Vokal[signature][hline]Alexi_Septimus, 24 Ekim 2004 18:45 tarihinde demiş ki: Küçük bir japon balığım vardı eskiden, süper c++ kodlardı.
Gimli Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 said: Fallen_Elder, 03 Ocak 2005 22:33 tarihinde demiş ki: Gimli biraz blues'cusun galiba:) Açıkçası ben de (Klavye) King Gimli Blues böyle buyrun (-:[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti
Öne çıkan mesajlar