Neron Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Bana göre, şeytan tüyü var burda pc yi açtıgımda direk forum.paticik.com yazarım :) şaka bir yana bana göre ortam güzel. Evet neden burası ?[signature][hline] [i]Bir zamanlar yaşardık[i] UOGame.Net Exile UO Player
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 paylaşmayı seviyorum...[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... deviantART
Moss Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Can sıkıntısı ole biseyler[signature][hline]Istanbul seni hapsetmis
Mayhem Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 sen sorasın diye.. [signature][hline]Msn:[email protected]|Icq:172734901 Mail:[email protected]|Resimleri:Mayh3m'in resim arsivi Sözlük:Haqan (kimdir, nedir, ne değildir?) Dj Oldugu Radyo:Radio Darkage (Tıkla Dinle) Websitesi:http://www.darkage.gen.tr
Suark Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 ne bilim ole işte.Boş adamların yeri burası e bende boş bi adamım :)[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki: bitidirdiniz ömrümü tükettiniz yemin ederim anlamıyorum amacınız ne sizin biz dostuz mu demeye çalışıyonuz ya -------- BonePART, 27 Kasım 2004 04:47 tarihinde demiş ki: ister ırkcı deyin ister kafatascı ben turk olmakla da turk dogmaklada gurur duyuyorum _Dalamar_, 02 Ocak 2005 21:44 tarihinde demiş ki: Piramitler çok güzel börek açıyormuş diye duymuştum
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Ben penthesilea için giriyorum[signature][hline]Forum the bell tolls "ARAMAYA INANMIYORUM" Chris Metcalf
Daniel Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 pati ye girerim çünkü patiye girerim :) şaka bi yana ortam güzel ondan giriyorum bende[signature][hline]Lathor Wyrm :)
Xanthe Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 arkadaşım arama yaptınmı bu konuyu açarken çok merak ettim?Biraz daga dikkatli olursan daga güzel ve düzenli bir forum olabilir ilgin için teşekkürler... Konuya donersek paticikteyim çunku düzeyli ,seviyeli ve bilgi dolu bir site...[signature][hline]Ünlü futbolcu Vieri'ye bir spiker sorar: Fenerbahçeyi tanıyomusunuz biliyomusnuz? Vieri ise şu cevabı verir; Galatasaraydamı oynuyor...(Tamamen gerçek) Learn to Obey before you Command....
Krasuss Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 İnsanları bilgilendirmek ve yorum yeteneğimi birazda geliştirmek için ayrıca karizma olsun diye!![signature][hline](_ASTRoMaNiaC_)
Suark Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 lan o smileyi nerden buldun :)..sole bakem[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki: bitidirdiniz ömrümü tükettiniz yemin ederim anlamıyorum amacınız ne sizin biz dostuz mu demeye çalışıyonuz ya -------- BonePART, 27 Kasım 2004 04:47 tarihinde demiş ki: ister ırkcı deyin ister kafatascı ben turk olmakla da turk dogmaklada gurur duyuyorum _Dalamar_, 02 Ocak 2005 21:44 tarihinde demiş ki: Piramitler çok güzel börek açıyormuş diye duymuştum
thanatos Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 daniel medyum memisin adami. patiyede cinler ruhlarla ilgili el altindan bilgi verip insanlari saptirmak icin giriyor.[signature][hline]Thanatos : Technician Hardwired for Assassination and Nocturnal Analysis/Technician Optimized for Sabotage
Neron Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 ehueuh :) kavgalar,tartısmalarda olsa cok güzel.[signature][hline] [i]Bir zamanlar yaşardık[i] UOGame.Net Exile UO Player
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 paticik'in bana girmesindense, benişm paticike girmemi tercijh ederim -Robert Mostors[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
wook Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 paticiğe giriyorum çünkü ben bi pati olmak istiyorum[signature][hline]'''TaRaFTaR 5 iSTeDi BiZDe aTTıK 10 iSTeDiLeR ZaMaN YeTMeDi!!!''' 6.11.2002 KaDıKöY
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 her girişin bir çıkışın vardır onuda bilmeniz lazım.[signature][hline]i love this game! youth only zone!
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 onlara göre süt bana göre çikolata[signature][hline]Forum the bell tolls "ARAMAYA INANMIYORUM" Chris Metcalf
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Çünki birileri orda bende burda, ve ben patide bağırdığımda ordakiler burdaki beni duyuyor.[signature][hline]Beş Hececiler
somebody Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 güzel bir soru, güzel bir konu. tebrik ederim. stres atıyorum burada.bu şey gibi, içini dökmek gibi birşey.bir nevi terapi. bir de kendimi genç hissediyorum burada.yorumlarda, konularda hem çaylaklık var hem de zeka da var.enerjik yani.nba a yeni başlamış veya başlayacak rookie gibisiniz . ;)[signature][hline]Old man : In the church, they say to forgive.. Creasy : Forgiveness is between man and God. My job is to arrange the meeting ... (Denzel Washington - Man on Fire )
wook Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 çünkü paticikler güzeldir paticikler su ister[signature][hline]'''TaRaFTaR 5 iSTeDi BiZDe aTTıK 10 iSTeDiLeR ZaMaN YeTMeDi!!!''' 6.11.2002 KaDıKöY
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 zek alıyorum[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
axedice Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Anasayfam çünkü. Her mozilla açışımda girmek zorundayım.[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Maedhros Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 ne tesadüf benimde öyle =P[signature][hline]msn/mail|mail|icq Life consists of segments and vertices.
Bone Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 hmm mozilla ve ana sayfa konusunda hemfikirim axedicela...[signature][hline]Beş Hececiler
mayfer Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 insanların fikirlerini okumak, kendi fikirlerimi paylaşmak, az bişi gülmek, az bişiler öğrenmek iyi oluyo. evde yanlızken şöyle başka insanlarla bi alakam oluyo. msn ve paticik kapalıysa yanlız oluyorum gibi bişi.
DadashNik0F Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 tartışma ortamı iyi olduğu için[signature][hline]Sonunu düşünen kahraman olamaz Jerian Flameeye of
Öne çıkan mesajlar