moriarty Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 bankadan kaçıp senede sığınmak akıllıca olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Valla benlik birsey yok ya. Yirmi yildir ne onlarin ne de benim kart kullanmisligi olmadi, borclari odedikten sonra kirmislar. Cok sacma degil o yuzden su yapilan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 insan gibi kullanırsan kredi kartı zararsız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 iphone tabiki, ama pahalı meret Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 z2 aldim dun, guzelmis sevdim. yillardir htc kullaniyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 bliksem said: Abi yillarca bankalardan falan kacmis ailem, o yuzden benim bile kredi karti olayim hic olmadi. Ben de bu sebepten Izmir'de bir yerden senetle aldim, 15 ay ayda 120 lira. 16GB. 10GB'i bos geldi.ya izmirde benim de almam gerekiyor kredi karti da yok artik taksitte kalmadi nasil oluyor bu isler? bi de 1800 cokmus ya. 300 lira fazla nerdeyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 nasıl kalmadı la alıyosun işte 9 12 484645135 taksit banka elemanları falan oluyor zaten büyük mağazalarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 bilmiom la iste bebe anlat kredi kartim yok zaten meraktan soruyom :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 senet işlerinde işte havadan para koyuyorlar çok evkur bilmemne hep senetle çalışıyor. kefil de istiyorlardır kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 abi evinin herhangi bir faturası + kimlik fotokopisi. bu kadar. ama havadan para koyuyorlar çok, evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 acıbadem vatan bilgisayarda odea banktan mı ne elemanlar oluyomuş tek kullanımlık kart gibi bi şey çıkartıyolarmış sanırım taksit için. ama taksitleri bankaya öderken hesabı kapatamadığınız için yıllık hesap işletim ücreti mi ne ödüyomuşsunuz silke silke 80tl falan. 2-3 hafta önce böyle bi şey okumuştum birebir denk gelmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pain and suffering Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 bu konu uygun herhalde.. ben de yeni bir telefon alacağım. 1200-1300 gibi bir bütçem var. ne önerirsiniz? G2 ve Nexus mu? bu senenin modellerinden bu bütçede neler var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 ya g2 ya nexus. ben de aynı ikilemde kaldım. gözlerim sürekli pil'e gitmesin raad olıyım diye g2 aldım. kamerası da datmin etti. ikisinden birini al yanılmassın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 "pain and suffering" said: bu konu uygun herhalde.. ben de yeni bir telefon alacağım. 1200-1300 gibi bir bütçem var. ne önerirsiniz? G2 ve Nexus mu? bu senenin modellerinden bu bütçede neler var? Yurtdışından getirebiliyorsan xperia z2 al 1400 lira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 "pain and suffering" said: bu konu uygun herhalde.. ben de yeni bir telefon alacağım. 1200-1300 gibi bir bütçem var. ne önerirsiniz? G2 ve Nexus mu? bu senenin modellerinden bu bütçede neler var? G2 al. ben çok memnunum, herşeyi çok güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 1200-1300 butceye gore: Lumia 925. http://www.akakce.com/cep-telefonu/en-ucuz-nokia-lumia-925-fiyati,1091200.html Android'i almasi guzel, kullanmasi guzel. 3 ay sonra aglatmaya baslar. G2 cikali 1 yil oldu, 3-4 aya yazilim destegi de kesilecek. Android manufacturerlari 18 ay veriyor genelde yazilim destegini. Apple 3-4 yil filan veriyo. WP'de de su ana kadar her device update aldi. Android alirsan bu yil sonuna dogru telefonun kasilmaya baslayacak. Rom mu yuklesem arayislarina gireceksin. Yukledigin Romlar daha da berbat yapacak telefonu. Sonraki yil milletin yeni telefonlarina uzulerek bakacaksin. Bir rehberi acmasi kamerayi acmasi 3 sn surmeye baslayacak. Tabi belki bunlardan hoslaniyondur, o zaman Android al, cunku alacagin sey bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 abi çok taraflı yazmışsın bende optimus black vardı (yine lg) telefon takılmaya başlayınca XDA maceram başladı. rom nedir baseband nedir, cpu friller mi dersin incik cincik bi ucudan tuttum. bi baktım telefonum custom rom ile daha hızlı oldu pili daha iyi gitti vs. aynı romu değiştirmeden 2 sene daha kullandım. ki telefon popülerleştikce cidden default yazılımdan daha iyi ve hızlı rom çıkma olasılığı artıyor. sonra lg bu adamı yazılım departmanında işe aldı. optimus blackde custom romumda kullandığım çoğu güzelliği bi baktım g2'ye default koymuşlar. bu da böyle güzel bi anımdır. bi de yani artık 2 gb ram falan sd801 gibi hardware ile öyle 1 sene falan değil flagshiplerin ömrü. ben g2yi 3 sene kullanmayı planlıyorum ötesini bilemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 bende de samsung galaxy s3 vardi anneme verdim rom yukleyip bana telefon kendini kapatip kapatip aciyor, kamerasi takili kalabiliyor dedi. senin telefonunda rom'un sorun yaratmamasi (ki aslinda kesin yaratiyordur sen farketmiyorsundur) diger cogunluktaki sorunlari ortmuyor. hele G2 ki cok custom bir hardware. Knock Knock filan var, romlarin bunlari imitate etmesi surecinde buglar olur. ve: Google clarifies 18 month Android upgrade program, details far from solidified Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 senin sorun yaşamış olman da sorunsuz rom kullanan binlerce insanı yok etmiyor ama. her telefon için sorunsuz bir rom mutlaka oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 adam bana microsoft shilli gibi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 ikinci el htc one m7 alıyom ben de sonunda galaxy s2'yi emekli edecem. 1.5 saat screen time veriyor maximum anasını satayım. 4 saatte pil bitiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 PrudenT said: senin sorun yaşamış olman da sorunsuz rom kullanan binlerce insanı yok etmiyor ama. her telefon için sorunsuz bir rom mutlaka oluyor. Htc wildfire/buzz icin sorunsuz rom bulsana bana, android 4.4'u gec 4.3 de olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 dört senelik 256mb ramli telefona sorunsuz 4.3 romu istemen (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 memorysi 384mb. Mesela bircok Lumia 512mb ama su an catir catir calisiyolar & update aliyolar. iste kendi agzinla diyorsun. 4 yil gecti mi android çöp'ten farkli olmuyor. halbuki 4 yillik iphone 4 hala kral. onu bunu birak iOS 7.1.1 update aldi lan. iphone 4'u gec benim arkadasim hala 3GS kullaniyo hayatindan fazlasiyla memnun. Hatta 3GS'e de iOS7 port edilmis. http://shiftdelete.net/iphone-2g-ve-3gye-ios-7-kurulabiliyor-49286.html Iste Android bu beyler. iPhone'un kucuk ve pahali olmasindan sikayetiniz yoksa alin. Yoksa Windows Phone alin, nokta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 neyse ya fanboya laf yetistiremiycem şimdi. adam bana annesine yukledigi 1 rom ile veriymiş gibi yorum yapıyor. üstüne problem vardır senin romunda sen farketmemişsindir diyor. eyvallah kardeş. eyvallah.hepimiz cahiliz, sen kralsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar