Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni telefon tavsiyesi.

bliksem

Öne çıkan mesajlar

bliksem said:

Abi yillarca bankalardan falan kacmis ailem, o yuzden benim bile kredi karti olayim hic olmadi. Ben de bu sebepten Izmir'de bir yerden senetle aldim, 15 ay ayda 120 lira. 16GB. 10GB'i bos geldi.
ya izmirde benim de almam gerekiyor kredi karti da yok artik taksitte kalmadi nasil oluyor bu isler?
bi de 1800 cokmus ya. 300 lira fazla nerdeyse.
Sosyal ağlarda paylaş

acıbadem vatan bilgisayarda odea banktan mı ne elemanlar oluyomuş tek kullanımlık kart gibi bi şey çıkartıyolarmış sanırım taksit için. ama taksitleri bankaya öderken hesabı kapatamadığınız için yıllık hesap işletim ücreti mi ne ödüyomuşsunuz silke silke 80tl falan. 2-3 hafta önce böyle bi şey okumuştum birebir denk gelmedim.
Sosyal ağlarda paylaş

1200-1300 butceye gore: Lumia 925.
http://www.akakce.com/cep-telefonu/en-ucuz-nokia-lumia-925-fiyati,1091200.html

Android'i almasi guzel, kullanmasi guzel. 3 ay sonra aglatmaya baslar. G2 cikali 1 yil oldu, 3-4 aya yazilim destegi de kesilecek. Android manufacturerlari 18 ay veriyor genelde yazilim destegini. Apple 3-4 yil filan veriyo. WP'de de su ana kadar her device update aldi.

Android alirsan bu yil sonuna dogru telefonun kasilmaya baslayacak. Rom mu yuklesem arayislarina gireceksin. Yukledigin Romlar daha da berbat yapacak telefonu.

Sonraki yil milletin yeni telefonlarina uzulerek bakacaksin. Bir rehberi acmasi kamerayi acmasi 3 sn surmeye baslayacak.

Tabi belki bunlardan hoslaniyondur, o zaman Android al, cunku alacagin sey bu.
Sosyal ağlarda paylaş

abi çok taraflı yazmışsın

bende optimus black vardı (yine lg)
telefon takılmaya başlayınca XDA maceram başladı. rom nedir baseband nedir, cpu friller mi dersin incik cincik bi ucudan tuttum.
bi baktım telefonum custom rom ile daha hızlı oldu pili daha iyi gitti vs.
aynı romu değiştirmeden 2 sene daha kullandım.
ki telefon popülerleştikce cidden default yazılımdan daha iyi ve hızlı rom çıkma olasılığı artıyor.

sonra lg bu adamı yazılım departmanında işe aldı.
optimus blackde custom romumda kullandığım çoğu güzelliği bi baktım g2'ye default koymuşlar.

bu da böyle güzel bi anımdır.

bi de yani artık 2 gb ram falan sd801 gibi hardware ile
öyle 1 sene falan değil flagshiplerin ömrü.
ben g2yi 3 sene kullanmayı planlıyorum
ötesini bilemem
Sosyal ağlarda paylaş

bende de samsung galaxy s3 vardi anneme verdim rom yukleyip bana telefon kendini kapatip kapatip aciyor, kamerasi takili kalabiliyor dedi.

senin telefonunda rom'un sorun yaratmamasi (ki aslinda kesin yaratiyordur sen farketmiyorsundur) diger cogunluktaki sorunlari ortmuyor.

hele G2 ki cok custom bir hardware. Knock Knock filan var, romlarin bunlari imitate etmesi surecinde buglar olur.

ve:
Google clarifies 18 month Android upgrade program, details far from solidified
Sosyal ağlarda paylaş

memorysi 384mb. Mesela bircok Lumia 512mb ama su an catir catir calisiyolar & update aliyolar.

iste kendi agzinla diyorsun. 4 yil gecti mi android çöp'ten farkli olmuyor.

halbuki 4 yillik iphone 4 hala kral. onu bunu birak iOS 7.1.1 update aldi lan.

iphone 4'u gec benim arkadasim hala 3GS kullaniyo hayatindan fazlasiyla memnun. Hatta 3GS'e de iOS7 port edilmis. http://shiftdelete.net/iphone-2g-ve-3gye-ios-7-kurulabiliyor-49286.html

Iste Android bu beyler. iPhone'un kucuk ve pahali olmasindan sikayetiniz yoksa alin. Yoksa Windows Phone alin, nokta.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...