madcow Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Utqnc verici bi mac cikariyo takim. Afferim manciniye 9m eyrosunu almak ixin iyi caba veriyor
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 her hafta, milyon dolarlar aldigim isimi beceremesem uzulurum lan ben.
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Silphatos said: haftaya trabzonda da beraberlik ve mağlubiyet. ggnore trabzon ne zaman gs ihtiyacı varken onu yendi ki. güldürmeyin.
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 aquila said: her hafta, milyon dolarlar aldigim isimi beceremesem uzulurum lan ben. Hayır ayda bunların aldığı paranın binde birini alıp en ufak hatada tüm midıl meneycmınttan fırça yiyiyoruz, ona yanıyorum.
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 binde birini aliyorsan gene zenginsin lan.
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 defansi organize eden muslera yok stoper ikilisinde tecrubeli saglam adam yok defansa gelmeyen bi kanat oyuncusuyla oynayan veyselin sucu takim arkadaslarindan fazla degil ote yandan forvette iki dangoz varken gol atacagimizi bekleyen var mi acaba
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Benim matematik en fazla bine kadar bölüyo abi =(
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 DoruK said: defansi organize eden muslera yok stoper ikilisinde tecrubeli saglam adam yok defansa gelmeyen bi kanat oyuncusuyla oynayan veyselin sucu takim arkadaslarindan fazla degil ote yandan forvette iki dangoz varken gol atacagimizi bekleyen var mi acaba drogba nerde lan?
sostizm Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Kaç haftadır maçları izleyemiyorum. Patiye bakarak değerlendirsek bitmiş bizim takım. Kapatalım gidelim, Cidden çok kötü oynuyor da olabilir bu maç ona bişey demiyorum.
Theridone Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 FENERASYON!!!! GALATASARAYIN ONLENEMEZ YUKSELISINI ENGELLEME CABALARI!!
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 barbu said: Silphatos said: haftaya trabzonda da beraberlik ve mağlubiyet. ggnore trabzon ne zaman gs ihtiyacı varken onu yendi ki. güldürmeyin. yenecek durumu olsa yener niye yenmesin de anadolu takımı trabzon işte anca denk gelirse
Catze Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 soyunma odasında anlaşmalar yapılmış, ulan gençler gene götürdüler saf parasını, çakallar yeaa
serjuhan Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Ahahah işinize geldiği gibi. Ha goller bala göteydi. İlk golden önce el vardı sanki penaltı gibi geldiydi.
Theridone Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Ahahah maclarda devre arasi olmasa 4e 5e tamamlanacak
Öne çıkan mesajlar