jankis Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 aka mavi jeans reklamı .. bence baya etkileyici her ne kadar markayı pek takdir etmesem de çünkü mütiş pahalıııııı ne gerek var bu kadar kazık yapmanın anlamıyorum levi's ın 2 katı nerdeyse ama kaliteli reklam yapıyo şerefsizler şimdi arada yürürken giren müziğe de dikkat ettim o da süper .. deniz akkaya üf mütiş seksi çıkmış ordan da artı puan eauhea bilmem siz ne dersiniz[hline]things you own end up owning you (tyler durden) [Bu mesaj jankis tarafından 31 May 2003 00:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 15 Milyona polar aldığım yer mavi jeans değil miydi yoksa?[hline]#mix.gen.tr#... [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 vallahi şöle diyim carrefour da her gezişimde bi levi's a kot fiyatı sorarım 40-50 fiyatı alırım sora maviye girerim 90 dan başlar fiyatlar şimdiye kadar hep 2 katı civarında gitti bu oran[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 e onada şükür 300-500'e satan da var dimi ;)[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 reklam dandik bence.[hline]MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Cok guzel oluyorlar... :-P[hline]The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Ehehe bende istiom ondan :D meraklisina Deniz ve doga... linklere sag klik,ardindan save target as( farkli kaydet?)[hline]The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Jankis in dediği doğtu mavi arada dehşet sapıttıyor. En iyisi seri sonu-defolu kısmına el atmak 30-35 gibi bişi vermiştim sene başında pantolona(seri sonu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 o reklamın nesı guzel mılletın kalcalarını goruyoruz :)[hline]Umutsuzluk Yasak Yılgın Türküler Söylemekte... Çünkü;Yürüyor Umudun Ordusu,Umutsuzluğu Kurşuna Dizerek... Metall Ethlos & Athelas Ethlos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 seri sonları ne zaman oluyor?[hline]Pretty women makes us buy beer, Ugly women makes us drink beer. [Al Bundy] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Hmm sizin oralar pahalı baya galiba. Ben Eskişehirdeyim nerdeyse dediğiniz fiyatların yarısına geliyor o kotlar bizim buralara.(karıştırıyorda olabilirim ama daha 90 lık pantolon görmedim bizim buralarda) Reklam derseniz harika, deniz akkkaya süper olmuş .[hline]Karakurt, 30 May 2003 21:56 tarihinde demiş ki: Deniz maymunu hayvanı çok şerefsiz bi hayvandır [Bu mesaj Predator- tarafından 31 May 2003 15:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 walla ben maviden başka kot giymem kolay kolay. bi onlar oluo bana adam gibi. kıç kesimi düzgün oluo oburlerinde kesin çıkıo bi yamukluk uymuo ustume. uzun da adamım zaten. maviyi sewerim.[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 aslında ayakkabılarda falan tam tersi oluyor. mesela sipariş verirken bir seri istiyor. sallıyorum 10 tane 40 numara 10 tane 39 numara vs vs gelirken 1 tane 46 numara geliyor. genelde de çok seri ısmarlanırsa epey bir 46 numara artıyor mesela. sen de gidip ucuza alıyorsun. kotta öyle değildir tabi ayrı. sonuçta iri yarı adam çok. ;)[hline]Pretty women makes us buy beer, Ugly women makes us drink beer. [Al Bundy] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 sesini yurt dışına duyurabilmiş bir Türk markası gurur duymalı[hline]IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 yoksa 48 mi giyiyosun? beklenir gerçi senden. :p[hline]Pretty women makes us buy beer, Ugly women makes us drink beer. [Al Bundy] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smerten Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 deniz akkaya nın ki nedir ole.. ya??? ....... öhömmm.. yani reklam film..[hline]Duxus --------- Wisdom, clear my eyes. Honor, guide my step. Passion, fire my heart. Darkness, hide my fear. Life, be my shield. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 bi yerde o mavi reklaminda kullanilan kalcanin yapimi anlatiliyodu, iste once zapzayif yapmislar, sonra daha duzgun davranalim boyle balik etli bir sey kloymuslar ve galiba amerikadaki magazlardaki kalca resmi turkiyedekinden daha zayif bi kadin[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Çok güzel olmuşunuz[hline]Balon Adam www.hayalkent.net/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 heh... bana aşırı anlamsız geldi... Bir kalça reklamı.. eauhea Ayırca 4-5 yıldır kot giymiyorum ;) suxxor bişi kot bana göre[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 tv'de zaplarken, bi kanalda reklamlarda bir melek gördüm, sonra baktım deniz akkayaymış. ps: hastasıyım demek yeterli olmak deniz akkaya saplantımı anlatmak için :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 başarılı çekilmiş bir reklamın yarattığı tartışma lakin markanın çok pahalı ve gereksiz olduğu gerçeğini değiştirmemekte.[hline]Thief of Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Ben de bir Quick Silver Adidas bir de Mavi giyerim cunki ucununde kalıte ve fıyatı ters orantılı :) bu arada deniz akkaya ya gelince ben o jean i degil onun kendini kopyalattırdıgı hatunu ıstıyorum (Biri Liv Tylor mu dedi:D) Yuzuklerın efendısını 1000 kez ızledıysem onun yuzundedndır[hline]Just as somethings can be right and useless Cant something be wrong and... Priceless? -------------------------------------- Armaden Dewild Lead HC armedendewild.frp-tr.net www.Frp-tr.net yi ziyaret ettinizmi? Etmediyseniz kılıcım pesinizde olucaktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Reklamdaki müzik güzel sol minor 9 lu işi bitirmiş. kotlara gelince bunları esnek yapmalılar adamın hareket kabiliyetini azaltıyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 reklamı bilmiyorum ama manken poposu gormekten memnunum :)[hline][/i]Semi-Dr. Quinthalus [/b]@ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] (bkz: Quinthalus) (bkz: Qui) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 said: Zegna, 04 June 2003 03:09 tarihinde demiş ki: acaıp sexy olmus denız akkaya o reklamda yaf :)[hline]`zegna lvl 50 Infiltrator of alb/exc Cryst the sexy polearmsgirl of alb/exc Osman the mad enchanter of hib/pryd kesinlikle katılıyorum .. yürüyüşünde falan bişiy var manyak çekiyo insanı :)[hline]things you own end up owning you [b](tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar