Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

No Game no Life

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Shean said:

,

Tokyo ne alaka lan? pdgjsgj Adamların anti-sosyalliği çok güldürüyor ya.

oyun, oyuncuları en korktukları yere atıyor herhalde. overcoming fear üzerine kurulu işte harry potter'daki gibi ehehe. warbeast-chan da sora bir oyunda hiç eğlendin mi diye sorduğunda irkilmişti

2 bölüm kaldı bu arada cliffhanger bitecek ya ve 2.sezon yok şimdilik
Mesaj tarihi:
Öyle bi anime olduğunu bile unutmuşum ahahahah. Bir tek bullet time sahnesini hatırlıyorum ^^

Ama bu devam eder herhalde ya, sezonun en iyilerinden yani. Gerçi devam edip etmeyeceğini satış rakamları belirliyor, ne kadar sattılar bilmiyorum ama o da fena değildir umarım.
Mesaj tarihi:
Anime'nin sikintili yani cizimlerinde kontrastin ve kirmizi dengesinin falan bozuk olmasi. Sirf o yuzden bile baya bi fan kaybetmistir bence.
Mesaj tarihi:
iyi satiyor olmasi lazim, liste ezberde degil de ilk 5'te idi
mahoukanin 1. oldugu bir caponyada bence "refreshing" bile kaliyor renk durumu
Mesaj tarihi:
haftaya gelecek bolum icin bayagi hype yapti simdi. 12 bolum surecegini unutmusum bak, hakikaten cliffhanger olacak ha. uyuz oldum simdi.

sora kizi inandirmak icin vermedi bu arada bence anilarini/dusuncelerini falan. du bakalim.

Mesaj tarihi:
+1

Oyunun içindeyken de data aktarmak filan için kullanabilir onu. Hem oyunun dışında, hem de insan değil, o yüzden memory wipe kuralının tamamen dışında kalıyor.

Yani Fi'yi external hd olarak kullanıcak sanırım :p

Mesaj tarihi:
abi ahahahhahaah opening

11

de seyi kacirdim

shiro rol yapiyordu, konusmadi vs hadi buyukbaba yutmasin diye
dodge vs geyigi niyeydi

Mesaj tarihi:

Shiro best loli 2014
Tek rakibi Izuna. desu.

Bir de en başta silahları denedikleri yer çok iyi ya. Shiro nun love slave kelimesini duyar duymaz kullanması, sonraki halleri, Jibril&Shiro filan mükemmeldi.

• Yeni Oluştur...