Masakari Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Tam gaz giderken son sahne yardı beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Ahahaha bu daha ne kadar iyi olabilir bilmiyorum... Muazzam ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Shean said: , Tokyo ne alaka lan? pdgjsgj Adamların anti-sosyalliği çok güldürüyor ya. oyun, oyuncuları en korktukları yere atıyor herhalde. overcoming fear üzerine kurulu işte harry potter'daki gibi ehehe. warbeast-chan da sora bir oyunda hiç eğlendin mi diye sorduğunda irkilmişti 2 bölüm kaldı bu arada cliffhanger bitecek ya ve 2.sezon yok şimdilik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Ikinci bi High School of the Dead vakasi yasatirlarsa devamini getirmeyerek yakarim bu Japonlari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 harbi ya öyle bişi vardı, meme arasından tüfekle ateş ediyorlardı flaan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Öyle bi anime olduğunu bile unutmuşum ahahahah. Bir tek bullet time sahnesini hatırlıyorum ^^ Ama bu devam eder herhalde ya, sezonun en iyilerinden yani. Gerçi devam edip etmeyeceğini satış rakamları belirliyor, ne kadar sattılar bilmiyorum ama o da fena değildir umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Anime'nin sikintili yani cizimlerinde kontrastin ve kirmizi dengesinin falan bozuk olmasi. Sirf o yuzden bile baya bi fan kaybetmistir bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 iyi satiyor olmasi lazim, liste ezberde degil de ilk 5'te idi mahoukanin 1. oldugu bir caponyada bence "refreshing" bile kaliyor renk durumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 haftaya gelecek bolum icin bayagi hype yapti simdi. 12 bolum surecegini unutmusum bak, hakikaten cliffhanger olacak ha. uyuz oldum simdi. sora kizi inandirmak icin vermedi bu arada bence anilarini/dusuncelerini falan. du bakalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 +1 Oyunun içindeyken de data aktarmak filan için kullanabilir onu. Hem oyunun dışında, hem de insan değil, o yüzden memory wipe kuralının tamamen dışında kalıyor. Yani Fi'yi external hd olarak kullanıcak sanırım :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 ahahah evet benim aklimdan da gecen oydu. bi de belki backup almak icin, ona ekstra olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 mhmmmm çok güzel gidiyo yahuu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 11 cıktı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 11 Abi Shiro çok tatlı lan. Sübyancı eder insanı. O eteğin altını görmek istedim. sdfpogjsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 abi ahahahhahaah opening 11 de seyi kacirdim shiro rol yapiyordu, konusmadi vs hadi buyukbaba yutmasin diye dodge vs geyigi niyeydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 İlk bölümden bir referraldı sanki. Arenada çarpıştıkları karakter üstüne üstüne gidiyordu milletin diye hatırlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Shiro best loli 2014 Tek rakibi Izuna. desu. Bir de en başta silahları denedikleri yer çok iyi ya. Shiro nun love slave kelimesini duyar duymaz kullanması, sonraki halleri, Jibril&Shiro filan mükemmeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 2 günde 11 bölüm izledim çogzelmiş her şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 ismini cibril var, kafalar rahat diye değiştirmek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clauvn Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 steph on numaraydı. :d preview: ossan pantsu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 steph retard moe ya cibril literally sex Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 kotu salih gene is basinda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 ahaha noucome tarzı visual novel bekliyordum, matrix aldık. izuna super fury furry loli achieved, desu http://i.imgur.com/dm0TtBc.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Cibürürü. <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar