sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Önderdiğin aygıtlar ile müzik keyfimi gönlümce yaşıyorum. İşyerimde oldukça keyifli dakikalar geçiriyorum. TEŞEKKÜRLER GERGE. http://s3.postimg.org/yr8iz3uir/DSC_0787.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 yok saçma oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 onerdigim aygirlar ile seks keyfini de yasiyo musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 adam melek ya dün ben teşekkür etmeyi unuttum, macosx konusunda yardırmış ordan birkaç program hayatımı kolaylaştırdı resmen. gerçi çoğu paralıydı ve pintilik yapıp almadım ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 oo hifiman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 işte paran olcak bütün gün gerge ile takılacan. fakire zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 abi fakir ekipmanları onlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 DAC/AMP epey ucuz ama o dizustunun ustune iyi bir guncelleme yani. Begendiyse arkadasimiz yeni DAC'lara acilir yavas yavas. Kulakligin fakir ekipmani olduguna katilmiyorum ama. Audiophile grade bence, en alt sinirda ama oyle. Mp3 filan dinlemek icin ideal kulaklik pahali DAC'lar olmadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 Nerede bunun konusu, bana da lazım bunlardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 http://forum.paticik.com/read.php?7,7511313 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar