Marty Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 yazmasi gerekeni yazmayip sacma sapan birseyler yazmis yine belli ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 ana seriyi yazıyorda işte günde bir (1) sayfa falan yazıyor adam, haliyle binlerce sayfa olunca 2016 dan önce bişi çıkmaz heralde lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 kitaba şöyle bi baktım hızlıca da şimdi, roman değil daha çok tarih ve dünya hakkında bilgi kitabı, çizimler falan var bi sürü güzel ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 dreagloth said: 6. kitabı 2 yıl daha çıkarmaz büyük ihtimal dede ölür o zamana kadar ya. 5. kitap'ı yeni bitirdim ve genel olarak beğenmedim diyebilirim... 6. kitap son kitapsa nasil bir kitaba sıgdıracaklar bu kadar mevzuyu, çok merak ediyorum. Birde john snow hakkında bir sorum var. Öldümü john snow öldüyse ve devam etmiyecekse saglam küfür ederim heralde ışık tanrısı hortlatcak onu eğer öyle birşey olduysa. gece bekçileri bıçakladılar öylece mevzuyu bıraktılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 ana karakter olduğu için kendisi sıkıntı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 şimdiye kadar tüm kahramanlar öldü ve bu nedenle jon ölmedi diye düşünüyorum. neticede bu george martin acaip manyak herif. beklentilerin hep tersini yaptırıyor karakterlere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Masticore said: 5. kitap'ı yeni bitirdim ve genel olarak beğenmedim diyebilirim... 6. kitap son kitapsa nasil bir kitaba sıgdıracaklar bu kadar mevzuyu, çok merak ediyorum. Altıncı değil yedinci kitap ile sonlanacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 sonlanacağı falan yok işte bizi oyalıyor şişman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 bizi oyaliyor da, omru ne kadar bu adamin. bir an once yazsin bitirsin hepsini. olucek gidicek mundar edicek hikayeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Daha önce de verilmişti ama marty madem sormuşsun, GRRM in sana bi cevabı var : http://www.youtube.com/watch?v=nTOrBNCeF1Y Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 izleyemiyorum. ne diyo keko, kufur ediyosa ben de onun bingildagini pirtlatiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Sonunda World of Ice and Fire'ı okumaya zaman bulabildim. Genelde asıl hikayenin geçtiği dönemden ziyade ASOIAF dünyasının tarihi anlatılıyor tabii. Ama direk asıl hikaye ile ilgili ilgiç şeyler de var. Mesela, World of Ice and Fire Aerys, Tywin'in eşi Joanna'ya bayağı bir sulanmış. Net bir şey söylenmiyor ama ikisinin arasında Aerys'in zorlamasıyla da olsa bir cinsel ilişki olabileceği ima ediliyor. Tabii buna bağlı olarak, Jaime-Cersei ve/veya Tyrion'ın babalarının Aerys olma ihtimali var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Sırf Tywin'e inat Tyrion öz oğludur, Jaime ve Cersei'nin babası da Aerys'tir şimdi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 ona dair baya bir ima vardı kitapta ya zaten. bu yüzden bazı teoriler var zaten serinin üç ana karakterine dair. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Vaay tyrion reyiz dragon muymuş yani? Hatta üçüncü başmış. http://cdn.abclocal.go.com/images/otrc/2010/photos/140318-galleryimg-otrc-game-of-thrones-season-4-premiere-ny-peter-dinklage-dragon.jpg REYİZE YAKIŞIR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 azor ahainin üç kişi olması vs de var, üçüde en sevdiğini öldürerek dünyaya geliyor falan tarzı sembolizmler anlatamicam açın okuıyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Ne demek lan anlatamayacağım. Git bul linkle lavuk, okuruz biz sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 2.5 sene önce başladığım seriyi bitirdim dün. hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 http://www.infinitelooper.com/?v=THQBEUi6DoY&p=n Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Komutan said: World of Ice and Fire Jaime-Cersei ve/veya Tyrion'ın babalarının Aerys olma ihtimali var. baktımda simdi surda tarihler tutmuyor gibi, tywin ve joannanın evlendikleri gece diyor orası tamam, ama yıl 263 ve cocukların dogması 266, zaten evlendikten kısa sure sonra queen joannayi casterlye gonderdi diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Norak said: Komutan said: World of Ice and Fire Jaime-Cersei ve/veya Tyrion'ın babalarının Aerys olma ihtimali var. baktımda simdi surda tarihler tutmuyor gibi, tywin ve joannanın evlendikleri gece diyor orası tamam, ama yıl 263 ve cocukların dogması 266, zaten evlendikten kısa sure sonra queen joannayi casterlye gonderdi diyor Joanna ile Aerys'in bir şekilde bir araya geldikleri ve tarihçilerin bunu bilmedikleri düşünülebilir. Ama tabii Tyrion'ın Aerys'in çocuğu olma ihtimali daha fazla. 272'de Joanna ikizleri ile kralın karşısına çıkıyor, Tyrion da 273'de doğuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 a+j=t yede baktim, onuda zaten 2011 dan beridir tartisiyormus millet, daha bu world of.. kitabi cikmadan önce, neyse bari amca ölmeden bi bitirsede kitaplari , The Winds of Winterda belli olur buyuk ihtimal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Tabii, o teoriler eskiden de dönüyordu; bu kitapta yazanlarla bunun gerçek olma ihtimali kuvvetlendi. Bu arada, Tywin de peygamber gibi adammış aslında. Aerys adamı yıllar boyunca sürekli trollemiş, Tywin gıkını çıkarmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 ee millet diziden aegon kesildiğine göre young griff aegon falan değil, muhtemelen hikayede hiçbir rolü yok. boşa umut bağladık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Ejderin üçüncü kafası tyrion hikayesi popi oldu son dönemde. Griff de beware the mummers dragon kehanetindeki varysın kuklası işte. Bide diziden kesildiği kesin mi? Sanki 1 sezon daha var onun olaylarına girmelerine. Ki griffons roostu almak, storms end saldırısı ne bileyim martellerle anlaşma falan önemli politik gelişmeler bunlar. Diğer taraftan dizinin seviyesini düşününce... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar