Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[SPOILER] A Song of Ice and Fire - Dizi/Kitap

aquila

Öne çıkan mesajlar

• 3 hafta sonra ...
dreagloth said:

6. kitabı 2 yıl daha çıkarmaz büyük ihtimal

dede ölür o zamana kadar ya.

5. kitap'ı yeni bitirdim ve genel olarak beğenmedim diyebilirim... 6. kitap son kitapsa nasil bir kitaba sıgdıracaklar bu kadar mevzuyu, çok merak ediyorum.

Birde john snow hakkında bir sorum var.

Öldümü john snow öldüyse ve devam etmiyecekse saglam küfür ederim heralde ışık tanrısı hortlatcak onu eğer öyle birşey olduysa. gece bekçileri bıçakladılar öylece mevzuyu bıraktılar.

Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Sonunda World of Ice and Fire'ı okumaya zaman bulabildim. Genelde asıl hikayenin geçtiği dönemden ziyade ASOIAF dünyasının tarihi anlatılıyor tabii. Ama direk asıl hikaye ile ilgili ilgiç şeyler de var. Mesela,

World of Ice and Fire

Aerys, Tywin'in eşi Joanna'ya bayağı bir sulanmış. Net bir şey söylenmiyor ama ikisinin arasında Aerys'in zorlamasıyla da olsa bir cinsel ilişki olabileceği ima ediliyor. Tabii buna bağlı olarak, Jaime-Cersei ve/veya Tyrion'ın babalarının Aerys olma ihtimali var.

Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • 1 ay sonra ...
Komutan said:

World of Ice and Fire

Jaime-Cersei ve/veya Tyrion'ın babalarının Aerys olma ihtimali var.

baktımda simdi surda tarihler tutmuyor gibi,

tywin ve joannanın evlendikleri gece diyor orası tamam, ama yıl 263 ve cocukların dogması 266, zaten evlendikten kısa sure sonra queen joannayi casterlye gonderdi diyor

Sosyal ağlarda paylaş

Norak said:

Komutan said:

World of Ice and Fire

Jaime-Cersei ve/veya Tyrion'ın babalarının Aerys olma ihtimali var.

baktımda simdi surda tarihler tutmuyor gibi,

tywin ve joannanın evlendikleri gece diyor orası tamam, ama yıl 263 ve cocukların dogması 266, zaten evlendikten kısa sure sonra queen joannayi casterlye gonderdi diyor

Joanna ile Aerys'in bir şekilde bir araya geldikleri ve tarihçilerin bunu bilmedikleri düşünülebilir. Ama tabii Tyrion'ın Aerys'in çocuğu olma ihtimali daha fazla. 272'de Joanna ikizleri ile kralın karşısına çıkıyor, Tyrion da 273'de doğuyor.

Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Ejderin üçüncü kafası tyrion hikayesi popi oldu son dönemde. Griff de beware the mummers dragon kehanetindeki varysın kuklası işte.

Bide diziden kesildiği kesin mi? Sanki 1 sezon daha var onun olaylarına girmelerine. Ki griffons roostu almak, storms end saldırısı ne bileyim martellerle anlaşma falan önemli politik gelişmeler bunlar. Diğer taraftan dizinin seviyesini düşününce...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...