Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 said: antakyali, 02 Ocak 2005 21:32 tarihinde demiş ki: yıkılmıştı en son piramit? Kufu(Keops) 'nun üstünden bi 10 metrelik kısım yıkıldı sadece.
felixxx Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 kaptan jack'te mumya'nın başparmağını çalıyodu bi bölümde..:) seyredenler bilir..[signature][hline]Hold me my sweet,Hold me love,Hold me god...
Mandoo Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 felix biliyorumda ne alaka şimdi :)[signature][hline]Chirac:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz! Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir...
Cintonik Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 bunlar soyut deliller olsada ortada bi çok somut delil var taşlar fln..O yusden o günün şartlarında o agırlıktaki bi taşı km lerce uzaktan taşımak aylar alır hadi taşıdılar diyelim o kadar yukseklige çıkarması mumkun deil zaten..Bundan kastım bu piramitlerin insanlar tarafından inşa edildigine inanmıyorum...[signature][hline]Sen Hiç Birini Kaybetmemek İçin Kendini Kaybettin Mi ? [C.J] Only Cla.Jackal.
Soulbringer Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Guzel bır soz var ınsanları egerkı oyalamak ıstıyorsan hıkaye anlat.. Insanları egerkı oyalamak yerıne dusundurup bocalatmak ıstıyorsan tarıhten bahset.. Insanları egerkı umutlandırıp bılmecelere suruklemek ıstıyorsan sır yarat.. Jahanne Mae..[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)* §Bounty Hunter§
Narstil Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 yılda iki kez oda ışık alıyo dedin ozaman bu pramidin bir yerinde delik falanmı var nası giriyo ışıklar sonra suyun temizlenip hatta losyon olması yok gir pramite 2 günde 2 yıl gençleş gibi valla tamam adamrl süper yapmış sistemleri hala çözülemedi radyoaktif olalylarıda var amabazı yazılanlar çok komik geldi denenmişmi bunlar acaba bilimsel olarak[signature][hline]:))) !!! ........................
Suark Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 3000 yıl sonra muhabbet Bi forum açılır. "20. yy da yapılan koprulerın ve gokdelenlerin gizemi " Altlarda bi yerde -Yok yok olamaz.Kesin uzaylılar yardım etmiştir.[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki: bitidirdiniz ömrümü tükettiniz yemin ederim anlamıyorum amacınız ne sizin biz dostuz mu demeye çalışıyonuz ya -------- BonePART, 27 Kasım 2004 04:47 tarihinde demiş ki: ister ırkcı deyin ister kafatascı ben turk olmakla da turk dogmaklada gurur duyuyorum
Suark Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 delik var.Tam o ışık olayına ayarlanmış delikler.[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki: bitidirdiniz ömrümü tükettiniz yemin ederim anlamıyorum amacınız ne sizin biz dostuz mu demeye çalışıyonuz ya -------- BonePART, 27 Kasım 2004 04:47 tarihinde demiş ki: ister ırkcı deyin ister kafatascı ben turk olmakla da turk dogmaklada gurur duyuyorum
Dalamar Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Piramitler çok güzel börek açıyormuş diye duymuştum.[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az votka vardır. [/b] Wow:Hordish Manner Hellnar - Tauren Shaman
thanatos Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 taslari yuksege kaldirmanin aciklamasi soyle; bi tasi cok saglam bikac halatla baglayip vinc gibi bisey yapmislar, yaklasik 1k isci halati cektigi zaman tas da kalkiyor dogal olarak. zaten piramitler bir ayda insa edilmis yapilar degil, yillarca suren seyler, taslari da bi sekilde tasimislardir. "bunlari insanlar yapmis olamaz" diyenler sadece nasil yapilabilecegini akil edemeyen kisiler.[signature][hline]Thanatos : Technician Hardwired for Assassination and Nocturnal Analysis/Technician Optimized for Sabotage
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 insanoğlu gün geçtikçe aptallaşıyor.O zamanlar çok zekiymişiz demek ki...[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... deviantART
Mandoo Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 adamlar matematiğin doruğunda bi toplum yani..ihtiyaçları olan tek şey fiziki güç kalıyo geriye..ki o da bolca mevcutmuş...[signature][hline]Chirac:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz! Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir...
Grudge Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 yazış çoğu. yarım yamalak bilgilerden yola çıkılarak yapılan spekülasyonlar... piramitlerin dibinde bisürü taş ocağı falan var. kayaların etrafına tekerlek neyin inşa edip öküzlerle falan çekiyolar yukarıya. çok zekice bi yöntem... sırf çalışanların barınması için kurulmuş kentler var piramitlerin etrafına kurulmuş. onbinlerce kişiyi barındırıyo + istihdam sağlıyo. adamlar gökyüzünü ve nili izleyerek astronomide ilerlemişler işte. bu şekilde hayatta kalıyolar. vs. vs... duyduğunuz herşeye inanmayın. daha doğrusu atlamayın. biraz düşünün ya da kendi araştırmanızı yapın...[signature][hline]Jaan, 26 Aralık 2004 23:09 tarihinde demiş ki: ÜĞstak atta odayı kısıp giridik.
felixxx Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 o zaman ülkedeki mevcut hayvanlardan da belki almışlardır gücü[signature][hline]Hold me my sweet,Hold me love,Hold me god...
zaidral Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 mısır uygarlığının kayıp kıta atlantisin devamı olduğunu iddia eden bi kitap okumuştum yıllar önce. ama gize piramitleriyle ilgili hiçbir somut delil yok ortada[signature][hline]May the horse pee with you.
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 said: cintonick, 02 Ocak 2005 21:39 tarihinde demiş ki: bunlar soyut deliller olsada ortada bi çok somut delil var taşlar fln..O yusden o günün şartlarında o agırlıktaki bi taşı km lerce uzaktan taşımak aylar alır hadi taşıdılar diyelim o kadar yukseklige çıkarması mumkun deil zaten..Bundan kastım bu piramitlerin insanlar tarafından inşa edildigine inanmıyorum... İnançlar insana her şeyi yaptırır. Binlerce köle, sadece o iş için yaşıyordu biliyor musun? Firavun'un ruhunu huzura ulaştıracak bir mabed yaptıktan sonra sırları açığa çıkmasın diye öldürülmek için yaşıyor adamlar. On binlerce köle, yiyorlar içiyorlar uyuyorlar ve bunun için çalışıyorlar. Hayır, imkansız değil o taşları taşımak da, oralara çıkarmak da.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse "I believe that sex is a beautiful thing between two people. Between five, it's fantastic." - Woody Allen
Suark Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 said: _Dalamar_, 02 Ocak 2005 21:44 tarihinde demiş ki: Piramitler çok güzel börek açıyormuş diye duymuştum. imzaya direk..[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki: bitidirdiniz ömrümü tükettiniz yemin ederim anlamıyorum amacınız ne sizin biz dostuz mu demeye çalışıyonuz ya -------- BonePART, 27 Kasım 2004 04:47 tarihinde demiş ki: ister ırkcı deyin ister kafatascı ben turk olmakla da turk dogmaklada gurur duyuyorum _Dalamar_, 02 Ocak 2005 21:44 tarihinde demiş ki: Piramitler çok güzel börek açıyormuş diye duymuştum
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 capon yapıyor be kardeşim[signature][hline]Beş Hececiler
Cintonik Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 said: thanatos, 02 Ocak 2005 21:44 tarihinde demiş ki: "bunlari insanlar yapmis olamaz" diyenler sadece nasil yapilabilecegini akil edemeyen kisiler. şu anki teknolojide bile ole bi yapı yapılması heleki detayları dusundugumuzde ışık olayı fln mumkun olmadıgını anlıyoruz ki çogu bilim adamı da bunu savunuyo zaten neye kasıosun ki...[signature][hline]Sen Hiç Birini Kaybetmemek İçin Kendini Kaybettin Mi ? [C.J] Only Cla.Jackal.
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Cintonik ışık olayına neye dayanarak mümkün değil diyorsun, nerenden atıyorsun be abi insaf.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse "I believe that sex is a beautiful thing between two people. Between five, it's fantastic." - Woody Allen
Suark Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 said: cintonick, 02 Ocak 2005 21:53 tarihinde demiş ki: said: thanatos, 02 Ocak 2005 21:44 tarihinde demiş ki: "bunlari insanlar yapmis olamaz" diyenler sadece nasil yapilabilecegini akil edemeyen kisiler. şu anki teknolojide bile ole bi yapı yapılması heleki detayları dusundugumuzde ışık olayı fln mumkun olmadıgını anlıyoruz ki çogu bilim adamı da bunu savunuyo zaten neye kasıosun ki... oha ama oha..Lutfen desteklı konusalım.Nasıl yapamıyoruz?oyle bir yaparız ki.[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki: bitidirdiniz ömrümü tükettiniz yemin ederim anlamıyorum amacınız ne sizin biz dostuz mu demeye çalışıyonuz ya -------- BonePART, 27 Kasım 2004 04:47 tarihinde demiş ki: ister ırkcı deyin ister kafatascı ben turk olmakla da turk dogmaklada gurur duyuyorum _Dalamar_, 02 Ocak 2005 21:44 tarihinde demiş ki: Piramitler çok güzel börek açıyormuş diye duymuştum
Werewolf Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Penth var ya hiçbir şeye inanmıyorsun sen de :)[signature][hline]Yobazım ama para bende.
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 said: freeedom, 02 Ocak 2005 21:50 tarihinde demiş ki: mısırlılar matematikte cok gelistikleri icin iyi bir kaldırac sistemi gelistirmislerdir bence oyle cıkarılmıstır o taslar yukarı yoksa baska turlu olmaz kaldıraç sistemleri fiziğin konusuna girmiyomu ekiekieki *!kaçar*[signature][hline]Fire in the Darkness...
Mandoo Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 said: Suark, 02 Ocak 2005 21:49 tarihinde demiş ki: said: _Dalamar_, 02 Ocak 2005 21:44 tarihinde demiş ki: Piramitler çok güzel börek açıyormuş diye duymuştum. imzaya direk.. önce ben gördüm :)[signature][hline]Chirac:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz! Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir...
crimS0n Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 selçuk erdemin bi karikaturu wardı bu konuyla ilgili aklıma o geldi :) bole arkada pramitler fln 2mısırlı 2de uzaylı el sıkışıolardı uzaylıların yanında 3-5 sandık altın incik boncuk fln wardı :)[signature][hline]Evil thoughts is creeping through my mind...
Öne çıkan mesajlar