Aluriel Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 optionstan elective mode acip istedigin tusa istedigin skilli koyabilirsin bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2016 sag sol her taraf archon spam build yahu. firebird lü falanlar üstelik. hydra lı falan tereyagı gibi grift60 civari yapan bir build var mı? dh gibi acayim sabit petleri, atayım uzaktan civ cuv. grift 90 yapmasa da olur ama grift70 civarlarını yapsın yeter. imanım gevredi vur vur vur stackle, archon vur vur vur... eee yeter. melee miyiz arkadas? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2016 Hydra ile zor yaaa.. Ama farm build flash fire ile yapılır 60 çok rahat. Farm itemları, küp kombinasyonu ile survival itemlara çevirirsen çok rahat 65 olur. Vyr Archon diyecem, oda archon afsgsggss...Twister buildlere baksana, onlar fena değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esrk Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2017 Şöyle bir karakterim var https://eu.battle.net/d3/en/profile/Angelmaker-2161/hero/697394 Grift 64-65 yapabiliyorum en fazla, nasıl geliştiririm ben bu karakteri? Sadece grift mi yapayım? Ya da magic find ile rift mi kovalayayım? En azından grift 70 yapmak istiyorum, o hale gelse yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2017 https://eu.battle.net/d3/en/profile/nepenthe-2129/hero/91737678 Bu benim profilim. Dün grift 80 yaptım. 82-83 falan da yapar. Senin temel sıkıntın yanlış setle oynuyor olman. Bu sezonun metası archon buildi. Bir de 100+ için firebird buildi yapmışlar sanırım ama o nitche bayağı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esrk Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2017 Onun için seti toplamak gerek tabi, ben yeni sezon başlayınca ne var ne yok patlattım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar