AthleT Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 daha dün iki bira içip üfledim 0.08 promil çıktı. ceza kesilmeden itiraz etmek lazım sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 neyse geçmiş olsun inşallah çözersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Kimliksiz, ehliyesiz yakalanırsan kimlik tehşisi için jandarma/emniyet artık ne varsa oraya götürüyorlar geceyi nezarette geçirebilirsin. Başıma geldi oradan biliyorum. Yazlık çok uzak değildi de babam yetişti :D Bu arada arabayıda bağlıyorlar güzel bir park ve çekme parası ödüyorsun. Birde alkollü kullanmayın. Be the Bob. Yanınızda Bob yoksa ya içmeyin yada kullanmayın bu kadar basit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 ekmek bulamıyorsanız pasta yiyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 7 senedir toplamda 2 kere ehliyet sorulduğunu düşünürsen kullan bişey olmaz. İş giriş çıkış saatlerinde çevirmeye denk gelmezsin. Gece çok dolanmayıver. Biraz dikkat yeterli yani yakalanmamak için. 0.50 promil alkolü geçen kişi sorumsuzdur bence kullanmaması gerekiyor diyen arkadaş telefonla konuşurken arabayı kenara çekiyo mu acaba çünkü bayaa aynı seviye dikkatsizlik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Nasıl alkolle telefonu aynı kefeye koydun anlayamadım, telefonda neticede bluetooth, inbuild set vs vs bisürü seçenek var alkolde yok öyle bişey. Şunu savunmak bile saçmalığın daniskası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 şu forumdaki adamlar alkollü araç kullanımı savunduktan sonra ahmet ağa durakta 5 kişiyi paramparça etmiş hor görmemek gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prosciutto Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 =)) said: bingildak said: konuyla ilgili alkolle trafiğe çıktıysan ehliyeti hak etmiyorsun demektir. umarım en ağır şekilde cezalandırılırsın. bu şuursuz zihniyet yüzünden her yıl binlerce masum insan telef oluyor. böyle salak bi mantık yok yalnız sen 3 bira içince 50 yle evine dönemiyorsan o senin sorunun ama ben 3 bira içince belki promilim geçiyor ama alkolsüz bayan şöförlerden hala kat be kat daha iyi araba kullanıyorum ve kaza yapma olasılığım onlardan çok daha düşük.bunun tek sınırı vicdandır başkada bişey değil 250 promille araba kullanmam ama 100 le kullanırım. 3 bira içip yola çıktığın bi gece denk gelir de yayanın birine çarparsan (alkol almadan bile olabilecek bir şey) görürüm ben o vicdanı, kendi kendine "acaba içmemiş olsam çarpar mıydım?" sorularını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 =)) said: bingildak said: konuyla ilgili alkolle trafiğe çıktıysan ehliyeti hak etmiyorsun demektir. umarım en ağır şekilde cezalandırılırsın. bu şuursuz zihniyet yüzünden her yıl binlerce masum insan telef oluyor. böyle salak bi mantık yok yalnız sen 3 bira içince 50 yle evine dönemiyorsan o senin sorunun ama ben 3 bira içince belki promilim geçiyor ama alkolsüz bayan şöförlerden hala kat be kat daha iyi araba kullanıyorum ve kaza yapma olasılığım onlardan çok daha düşük.bunun tek sınırı vicdandır başkada bişey değil 250 promille araba kullanmam ama 100 le kullanırım. işte gerçek erkek koca adamlarsınız sidik yarıştırıyorsunuz şaka gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 sdeceokuyangenç said: 7 senedir toplamda 2 kere ehliyet sorulduğunu düşünürsen kullan bişey olmaz. İş giriş çıkış saatlerinde çevirmeye denk gelmezsin. Gece çok dolanmayıver. Biraz dikkat yeterli yani yakalanmamak için. 0.50 promil alkolü geçen kişi sorumsuzdur bence kullanmaması gerekiyor diyen arkadaş telefonla konuşurken arabayı kenara çekiyo mu acaba çünkü bayaa aynı seviye dikkatsizlik şaka mısınız lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 alkolü savunmadım 0.50 promil az bi miktar bence ama. Telefonla karşılaştırırım tabi. Kulaklık falan hertürlü felç ediyolar. Kaç tane telefonla konuşurken kullanamayan gerizekalı yüzünden kaza geçiriyodum. Kesin telefonla konuşuyo diye bi söylem var. Bluetooth kulaklık diye saçmalamayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 kardeş sağlık sektöründe çalışmayacak mısın ilerde sen, ayıp değil mi bu yaptığın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 sigara ve naneli sakızın alkol muayenesinde promili yükseltebileceğini düşünen biri nasıl araba kullanıyor lan ?_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 Fistan said: sigara ve naneli sakızın alkol muayenesinde promili yükseltebileceğini düşünen biri nasıl araba kullanıyor lan ?_ nane yükseltir diye biliyorum. ama anlık işte epey şanssız olmak lazım. bir de meyve de sanırım yükseltenler arasındaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 kullancaksanız içmeyin olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 =)) said: bingildak said: konuyla ilgili alkolle trafiğe çıktıysan ehliyeti hak etmiyorsun demektir. umarım en ağır şekilde cezalandırılırsın. bu şuursuz zihniyet yüzünden her yıl binlerce masum insan telef oluyor. böyle salak bi mantık yok yalnız sen 3 bira içince 50 yle evine dönemiyorsan o senin sorunun ama ben 3 bira içince belki promilim geçiyor ama alkolsüz bayan şöförlerden hala kat be kat daha iyi araba kullanıyorum ve kaza yapma olasılığım onlardan çok daha düşük.bunun tek sınırı vicdandır başkada bişey değil 250 promille araba kullanmam ama 100 le kullanırım. Böyle diyen adam kazayla arabamı çizse her promil için eşeği suya gönderirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 alkolle araba kul la nıl maz arkadaş, bu kadar basit. erkeklik taslamaya falan da gerek yok. ya paşa paşa taksine bineceksin ya da içmeyeceksin. millet ölüp gidiyor lan çatır çatır, iyi kötü okumuş adamlarsınız sokak köpeği gibi geberip gideceksiniz, değer mi anasını satayım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar