Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Alkol ve Ehliyet

Playbook

Öne çıkan mesajlar

Kimliksiz, ehliyesiz yakalanırsan kimlik tehşisi için jandarma/emniyet artık ne varsa oraya götürüyorlar geceyi nezarette geçirebilirsin.
Başıma geldi oradan biliyorum.
Yazlık çok uzak değildi de babam yetişti :D

Bu arada arabayıda bağlıyorlar güzel bir park ve çekme parası ödüyorsun.

Birde alkollü kullanmayın. Be the Bob. Yanınızda Bob yoksa ya içmeyin yada kullanmayın bu kadar basit.
Sosyal ağlarda paylaş

7 senedir toplamda 2 kere ehliyet sorulduğunu düşünürsen kullan bişey olmaz. İş giriş çıkış saatlerinde çevirmeye denk gelmezsin. Gece çok dolanmayıver. Biraz dikkat yeterli yani yakalanmamak için.

0.50 promil alkolü geçen kişi sorumsuzdur bence kullanmaması gerekiyor diyen arkadaş telefonla konuşurken arabayı kenara çekiyo mu acaba çünkü bayaa aynı seviye dikkatsizlik
Sosyal ağlarda paylaş

=)) said:

bingildak said:

konuyla ilgili alkolle trafiğe çıktıysan ehliyeti hak etmiyorsun demektir. umarım en ağır şekilde cezalandırılırsın. bu şuursuz zihniyet yüzünden her yıl binlerce masum insan telef oluyor.

böyle salak bi mantık yok yalnız sen 3 bira içince 50 yle evine dönemiyorsan o senin sorunun ama ben 3 bira içince belki promilim geçiyor ama alkolsüz bayan şöförlerden hala kat be kat daha iyi araba kullanıyorum ve kaza yapma olasılığım onlardan çok daha düşük.bunun tek sınırı vicdandır başkada bişey değil 250 promille araba kullanmam ama 100 le kullanırım.

3 bira içip yola çıktığın bi gece denk gelir de yayanın birine çarparsan (alkol almadan bile olabilecek bir şey) görürüm ben o vicdanı, kendi kendine "acaba içmemiş olsam çarpar mıydım?" sorularını.
Sosyal ağlarda paylaş

=)) said:

bingildak said:

konuyla ilgili alkolle trafiğe çıktıysan ehliyeti hak etmiyorsun demektir. umarım en ağır şekilde cezalandırılırsın. bu şuursuz zihniyet yüzünden her yıl binlerce masum insan telef oluyor.

böyle salak bi mantık yok yalnız sen 3 bira içince 50 yle evine dönemiyorsan o senin sorunun ama ben 3 bira içince belki promilim geçiyor ama alkolsüz bayan şöförlerden hala kat be kat daha iyi araba kullanıyorum ve kaza yapma olasılığım onlardan çok daha düşük.bunun tek sınırı vicdandır başkada bişey değil 250 promille araba kullanmam ama 100 le kullanırım.

işte gerçek erkek
koca adamlarsınız sidik yarıştırıyorsunuz şaka gibi
Sosyal ağlarda paylaş

sdeceokuyangenç said:

7 senedir toplamda 2 kere ehliyet sorulduğunu düşünürsen kullan bişey olmaz. İş giriş çıkış saatlerinde çevirmeye denk gelmezsin. Gece çok dolanmayıver. Biraz dikkat yeterli yani yakalanmamak için.

0.50 promil alkolü geçen kişi sorumsuzdur bence kullanmaması gerekiyor diyen arkadaş telefonla konuşurken arabayı kenara çekiyo mu acaba çünkü bayaa aynı seviye dikkatsizlik

şaka mısınız lan
Sosyal ağlarda paylaş

=)) said:

bingildak said:

Böyle diyen adam kazayla arabamı çizse her promil için eşeği suya gönderirim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...