darkwingduck Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Dworgian said: meh. iş ve şehir durumu belli olana kadar aile yanına geçtik yine. hey allam. aslında bir yönden iyi tabii de işte 14 yaşımdan beri tatiller haricinde ailemle değilim. Ailemin yanına geri dönmek nasıl bişe olur hayal bile edemedim şu an. of, allah sabır versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 valla ben zaten çok olmadı ayrılalı yanlarından ve bir iki ay sürer maks diye düşünüyorum. amin diyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 tatil bitti geri döndüm hemen is basi. antalya cok kötü bir yermis bunu anladim. hic sevmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 antalya sikko bi yer. ama saklıkentte kayak yapmak eğlenceli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 antalya disi güzel aslinda. rafting yaptim. harika bisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 apacitalya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 antalyalı olarak antalyayı savunurum, antalya güzel ama bugun değil ulan bi tane mi gündüz bira içebileceğim yer olmaz bar yapmışlar barda bar sandalyesi yok sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 insanı bir garip ya mekan açılıyor, 2 ay dünyanın en iyi mekanı sanki, haftaiçi yer bulamıyorsun, 3. ay gidiyorsun cuma akşamı 1 tane insan yok 4. ay bakıyorsun adamlar işsizlikten kapatmış. bir şehrin koordineli olarak maymun iştahlı olduğunu sadece antalyada gördüm. bir şey iyiyse iyidir, kötüyse kötüdür. mekan açıldığında bok sineği gibi yapışıyorlar, bir sonraki mekanda bir önceki mekan tamamen boşalıyor ve kimse eskisine gitmiyor. kaç tane mekan kapandı 2 yılda belli değil. antalyalı olarak yazdım bu arada sadasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Tatildeyim ve odamın balkonunun hemen yakınında otelin çin lokantası var. Gelen müzik çok hoş böyle bi gevşedim gittim Bu arada otel bana bi seferliğine çin ve osmanlı yemeği seçeneği sundu acaba hangisine gideyim. Çin mutfağk mı osmanlı mutfağı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 kafama yatan bi bölge var orada güzel bi dükkan bulabilirsem mekan açıcam ama bulamadım, boş yer yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Manken gibi yabancı hatunlar sadece bikini ile dururken; güzellik ve fizik bakımından bunların yanına varamayacak türk hatunların üzerlerine ayrıca örtü takmaları ve herkes bana bakıyor tripleri var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Allah onlarin basenlerine atesler salsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Theridone said: hizmet bedeli tamam da işlem bedeli ney hizmet bedeli, ilgili firmanın gişesindeki biletçinin sana bileti basarken harcadığı emek gücü/zaman karşılığı. işlem bedeli de kapitalistin sermayesi olan ve sana bileti sağlayan teknolojik aletlerin işlem esnasında harcadığı enerjinin karşılığı. nasıl, iyi salladım mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Theridone said: Allah onlarin basenlerine atesler salsin http://vimeo.com/20006857 aklıma bu geldi sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Biyik said: Theridone said: hizmet bedeli tamam da işlem bedeli ney hizmet bedeli, ilgili firmanın gişesindeki biletçinin sana bileti basarken harcadığı emek gücü/zaman karşılığı. işlem bedeli de kapitalistin sermayesi olan ve sana bileti sağlayan teknolojik aletlerin işlem esnasında harcadığı enerjinin karşılığı. nasıl, iyi salladım mı? Teknolojik aletlerin eskime, yıpranma paylarını es gemişsin ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Theridone said: Allah onlarin basenlerine atesler salsin Kadın günlerinde homini gırtlak sonra elin gavuru bakkala gönderir böyle. Gerçekten güzel ve fiziki açıdan düzgün hatunların ise yabancılar yanında sönük kalması, O kaf dağındaki burunlarının yere düşmesi paha biçilmez. Yabancı afetler havuzda , denizde rahatça yüzerken , türkler kuytu köşelerinde selfie yapmasını becermeye çalışıyor gariplerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 3. Mesaj oluyor ardarda ama yaza adan edemedim. Klima ses yapıyor diye kapattık , balkonun kapısını hafif açtık odaya kedi girdi. Eşimin tepkisi üzerine neye uğradığını şaşırarak açtı. Bu kadar olaydan sobra bende de uyku kalmadı. Umarım köpek seslerinden dolayı çocuk uyanmaz. Bodrumda sabaha karşı 3-5 köpek havlayıp duruyorlar birbirlerine. Denize giren turistler var bu saatte. Şezlongta uyuyor bi çift. Çeşitliliği olan biryer ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Deprem oldu bodrum merkezde. Köpekler bunun için mi havladı şu an şok içersindeyim Şimdi baktım 4.1 şiddetinde imiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 fenn said: Tatildeyim ve odamın balkonunun hemen yakınında otelin çin lokantası var. Gelen müzik çok hoş böyle bi gevşedim gittim Bu arada otel bana bi seferliğine çin ve osmanlı yemeği seçeneği sundu acaba hangisine gideyim. Çin mutfağk mı osmanlı mutfağı mı? çok ilginç ya, tatilde "foruma gireyim" gelmiyor benim aklıma hiç :| bilgisayar açmak bile gelmio. cepten de anca face e "ne varmış" diye öyle bakıyorum sıkıldığımda fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Hayatım düzensizleşti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Biyik said: Theridone said: hizmet bedeli tamam da işlem bedeli ney hizmet bedeli, ilgili firmanın gişesindeki biletçinin sana bileti basarken harcadığı emek gücü/zaman karşılığı. işlem bedeli de kapitalistin sermayesi olan ve sana bileti sağlayan teknolojik aletlerin işlem esnasında harcadığı enerjinin karşılığı. nasıl, iyi salladım mı? öyle güzel salladın ki hizmet bedeli ödeyesim geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Dworgian said: fenn said: Tatildeyim ve odamın balkonunun hemen yakınında otelin çin lokantası var. Gelen müzik çok hoş böyle bi gevşedim gittim Bu arada otel bana bi seferliğine çin ve osmanlı yemeği seçeneği sundu acaba hangisine gideyim. Çin mutfağk mı osmanlı mutfağı mı? çok ilginç ya, tatilde "foruma gireyim" gelmiyor benim aklıma hiç :| bilgisayar açmak bile gelmio. cepten de anca face e "ne varmış" diye öyle bakıyorum sıkıldığımda fln İnsan bazen odasını arıyor buz gibi. Hatun çocuk uyurken benimde uyku gelmiyor. Birşey yapAyım desen ya yemek yada başka aktivite olduğundan kısa zamanlı şöyle göz atıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Doğru aslında. Çocuk burada önemli faktör tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2014 Eger ask acisi cekmek istemiyorsaniz, siz birakin. Kesin bilgi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2014 duvarla aramda bıraktım http://i.imgur.com/swugCwG.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar