Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Günlük #10

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bu havuzda ciplak dus konusunda dusunuyordum, bir yerde cirilciplak hatunlari goruyordum ama bi turlu nasil oldugunu hatirlayamadimdan yazamamistim. Simdi ayni Spa Hotele gelince ayni olayi tekrar yasadim sdfss.
Spa otelin buyuk havuz kompleksi var. Sauna, akintli havuz, tuzlu vs... Buyuk cogunluk otele degil havuzlar ve banyo, sauna icin geliyor. Bir nevi termal tesis.
Burada kadin ve erkek soyunma odasi ortak. Sadece mayo degistirmek icin soyunma kabinleri var ve duslar ayri. Dolaplar ortak odada. Ben yine tam kadin duslarinin onundeki dolabi almisim ;) Kapi acilinca ki o kapi bazen acik kaliyor, karsimda onlarca hatun dus aliyor. Utanip dolabi degistirdim.
Mesaj tarihi:
kozalak said:

abi senkonu yıllardır sevgilisi yok. ona göre düşün.

sdjkakldjaslkj

zaten düşündüm de şimdi, senkoya yönlendirebileceğim vakanın olduğu senelerde senko sokakta plastik top peşinde koşuyordu sanırım
Mesaj tarihi:
NolaxThensbane said:

kadıköy civarında yer lazım kafepi beyoglu vardı eskiden orası baya iyiydi

AYI bar. viktor levi şarap evi. bunlar oturmalık yer. dans edecez diyosanız karşıda pek bilmiyorum. avrupa yakasında karaköyde mekanlar var oralar iyi.
Mesaj tarihi:
Nazca said:

Saç dökülür de beyazlar da, ama komple bir karış beyazlamış saç niye dökülüyor abi daha bu yaşta.

Gecmis olsun, bi kac arkadasim yari kl kaldi 30a girerken, bazilarinin saclari beyazladi falan.

Degisik bisi bu genetik
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...