Madcat Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 ayak kokmaz ya ayak mis gibidir hmmfs. sdfsdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Bu havuzda ciplak dus konusunda dusunuyordum, bir yerde cirilciplak hatunlari goruyordum ama bi turlu nasil oldugunu hatirlayamadimdan yazamamistim. Simdi ayni Spa Hotele gelince ayni olayi tekrar yasadim sdfss. Spa otelin buyuk havuz kompleksi var. Sauna, akintli havuz, tuzlu vs... Buyuk cogunluk otele degil havuzlar ve banyo, sauna icin geliyor. Bir nevi termal tesis. Burada kadin ve erkek soyunma odasi ortak. Sadece mayo degistirmek icin soyunma kabinleri var ve duslar ayri. Dolaplar ortak odada. Ben yine tam kadin duslarinin onundeki dolabi almisim ;) Kapi acilinca ki o kapi bazen acik kaliyor, karsimda onlarca hatun dus aliyor. Utanip dolabi degistirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Dworgian said: senko said: dersin niye diyemiyecen ayıp gibi gelio abi bana. ne bileyim. denir bişi olmaz ben diyim istiyorsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Geçmiş dönemde seni tanıyaydım iyiydi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 abi senkonu yıllardır sevgilisi yok. ona göre düşün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 afuahsufhausf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 kozalak said: abi senkonu yıllardır sevgilisi yok. ona göre düşün. sdjkakldjaslkj zaten düşündüm de şimdi, senkoya yönlendirebileceğim vakanın olduğu senelerde senko sokakta plastik top peşinde koşuyordu sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Tatil geri sayımı 4 öffff bitse de gitsek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 2 gün erken gelin tatilden buraya uğrayın piknik yabalım :| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
telnedim Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Çorap giysem lavlar döker, giymesem kader gibi soğuk, işte benim ayaklarım... ayaklarım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Haftasonu istanbula gidiyorum gençen hafta bir elektrik oldu bu hafta gelip sayaç takmaya çabalıcam ama hangsine.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 lan istanbullular az mekan öğretin lan çok ihtiyacım var bide bana otel söyleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 sen bütçe söyle, mekan tarzı söyle ona göre söyleyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 onlar gezdirecek benide kilit noktada aa şöyle bir yer var diyip gönülleri kazanmayı düşünüyorum alkol opsiyonel ve tercih edilir club olmaz. Bütçe orta halli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 onlar biliodur ama hard rock cafe güzel kokteyller yapıo. aaa bunu da deneyelim aaa bu da olur fln diebilirsin. tanesi 25 30 tl arası ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 kadıköy civarında yer lazım kafepi beyoglu vardı eskiden orası baya iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Saç dökülür de beyazlar da, ama komple bir karış beyazlamış saç niye dökülüyor abi daha bu yaşta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Haftasonu girsin hepimize artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 NolaxThensbane said: kadıköy civarında yer lazım kafepi beyoglu vardı eskiden orası baya iyiydi AYI bar. viktor levi şarap evi. bunlar oturmalık yer. dans edecez diyosanız karşıda pek bilmiyorum. avrupa yakasında karaköyde mekanlar var oralar iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Nazca said: Saç dökülür de beyazlar da, ama komple bir karış beyazlamış saç niye dökülüyor abi daha bu yaşta. Gecmis olsun, bi kac arkadasim yari kl kaldi 30a girerken, bazilarinin saclari beyazladi falan. Degisik bisi bu genetik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 saçta keramet olaydı gözünde çıkmazdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 saat 4de yatıp 9da uyanmak asdasd nabıon lan günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SIKYAHONAW Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 NolaxThensbane said: kadıköy civarında yer lazım kafepi beyoglu vardı eskiden orası baya iyiydi karga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Bi kadın wcde sıçarken sigara içmenin zevklerinden bahsettiği zaman ondan fena halde soğuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Yaptığı AtM'lerden de bahsediyor mu kadınlar sana? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar