wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Rıdvan esnaf adam, onun tükkana gidecen çay içecen, dondurmalı tatlısına tavla oynayacan. Ötesi esnaf adamı bozar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Günlük lan, çıkacağından değil de, burada bakkalda oynanan loto 71 milyon pound ödül veriyo lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Bir de aile yanı iyi olur diye düşünen kafamı silkeleyeyim günlük. Herif manyak çıktı Rıza baba. Banyo ıslak olmamalıymış. Adama diyorum ki, banyonun lavabo olan kısmında gider yok, ıslanırsa kalıyo doğallayın, orada niye gider olsun ki diyor. Mop koymuş, ok dedim ben bununla silerim o zaman ıslanırsa, mop un kovasına kesinlikle su doldurma ama diyor. Bir İngiliz öldürmeden dönsem ya la şurdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 wastyrx said: Rıdvan esnaf adam, onun tükkana gidecen çay içecen, dondurmalı tatlısına tavla oynayacan. Ötesi esnaf adamı bozar... Gercek bir beyefendisin sen ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Galiba arasla senden hoslaniyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Arasla ölüm döğüşü mü yapayım ne yapayım? Kaybeden seni alır falan mı? Ben sana karşı baya boşum. Eved. Gerçi aras aazımı kırar gibi vazgeçtim kazanan alsın seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 tembelliğin gözü kör olsun her boku son dakikaya bırakınca işte böyle cuma gecesi 3te bile çalışmak zorunda kalıyosun. bütün cumartesi de devam edicem galiba abv. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 ağzınla iç pezevenk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Ahah hafta sonu ne bereketli gecti gunluk. Sabah bir kizla bulustum aksam baska bir kizla, simdi de biriyle daha bulusmaya gidiyorum ve az evvel 'asil' sevgilim aradi yarin icin bos ev ayarladigini soyledi. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 ben de yalova ya geldim işte yarın oy kullancakmışız sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Günlük hafif yağmur yağdı, her yerde kaza var. İnsanlar öğrenemedi en tehlikeli havanın hafif yağmurlu hava olduğunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Hayde kız 17 yaşında babası da emniyet müdürü çıktı .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kyra Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 97 iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Bazen seni sopayla dövmek bazen de şefkat göstermek istiyorum ama derdim başımdan aşkın bir de ona el atamam diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 wastyrx said: Arasla ölüm döğüşü mü yapayım ne yapayım? Kaybeden seni alır falan mı? Ben sana karşı baya boşum. Eved. Gerçi aras aazımı kırar gibi vazgeçtim kazanan alsın seni arasana arasana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Dis agrisi ne kadar illetmis lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Bir pazar gecesi klasigi, hasta operatorler. Butun pazar got gezdir, pazartesi 1. vardiyaya gelmenek icin bin turlu yalan. Ilk arayan sansli operator hastalik yalaniyla yirtar, geri kalan gogo vardiya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 sabah uyanıosun, kahvaltı masası hazır fln. ne güzelmiş böyle ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 bu sefer overqualified diye red geldi sokucam garson boy muyum lan ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Dworgian said: sabah uyanıosun, kahvaltı masası hazır fln. ne güzelmiş böyle ya Ana kucağına mı döndün? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 hayat çok garip günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 wastyrx said: Dworgian said: sabah uyanıosun, kahvaltı masası hazır fln. ne güzelmiş böyle ya Ana kucağına mı döndün? :D Cıks. *göz kırpar* =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 hay sokayım karışık duruma ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Pazartesi, saçma sapan bi yoğunluk, bi sürü iş varken doğru düzgün çalışamadım yoğunluktan, nerden çıktığı belli olmayan bi seyahat, servisten inmek üzereyken başlayan yağmur.. Anamı babamı bacımı yemeğe götürcektim ne güzel, yalan oldu planlar. Elektrik gitmese bari. Bi de bu nasıl hava, şimşekler evin içinde çakıyor sanki. Demin bi tanesinde gözüm kapalı çıktı muhtemelen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar