Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Günlük #10

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bir de aile yanı iyi olur diye düşünen kafamı silkeleyeyim günlük.

Herif manyak çıktı Rıza baba.

Banyo ıslak olmamalıymış. Adama diyorum ki, banyonun lavabo olan kısmında gider yok, ıslanırsa kalıyo doğallayın, orada niye gider olsun ki diyor. Mop koymuş, ok dedim ben bununla silerim o zaman ıslanırsa, mop un kovasına kesinlikle su doldurma ama diyor. Bir İngiliz öldürmeden dönsem ya la şurdan
Mesaj tarihi:
Arasla ölüm döğüşü mü yapayım ne yapayım? Kaybeden seni alır falan mı? Ben sana karşı baya boşum. Eved.

Gerçi aras aazımı kırar gibi vazgeçtim kazanan alsın seni
Mesaj tarihi:
tembelliğin gözü kör olsun her boku son dakikaya bırakınca işte böyle cuma gecesi 3te bile çalışmak zorunda kalıyosun. bütün cumartesi de devam edicem galiba abv.
Mesaj tarihi:
Ahah hafta sonu ne bereketli gecti gunluk. Sabah bir kizla bulustum aksam baska bir kizla, simdi de biriyle daha bulusmaya gidiyorum ve az evvel 'asil' sevgilim aradi yarin icin bos ev ayarladigini soyledi. :)
Mesaj tarihi:
wastyrx said:

Arasla ölüm döğüşü mü yapayım ne yapayım? Kaybeden seni alır falan mı? Ben sana karşı baya boşum. Eved.

Gerçi aras aazımı kırar gibi vazgeçtim kazanan alsın seni

arasana arasana
Mesaj tarihi:
Bir pazar gecesi klasigi, hasta operatorler.

Butun pazar got gezdir, pazartesi 1. vardiyaya gelmenek icin bin turlu yalan. Ilk arayan sansli operator hastalik yalaniyla yirtar, geri kalan gogo vardiya.
Mesaj tarihi:
Pazartesi, saçma sapan bi yoğunluk, bi sürü iş varken doğru düzgün çalışamadım yoğunluktan, nerden çıktığı belli olmayan bi seyahat, servisten inmek üzereyken başlayan yağmur.. Anamı babamı bacımı yemeğe götürcektim ne güzel, yalan oldu planlar. Elektrik gitmese bari.

Bi de bu nasıl hava, şimşekler evin içinde çakıyor sanki. Demin bi tanesinde gözüm kapalı çıktı muhtemelen
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...