Lord_Argos Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Kız var, ev yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Aile yanında mı lordumuz hala? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Dworgian said: senko said: köyden alcağın kız dert getirmez hahahaha r u shure? değilim tabi sdf köyden kız mı aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 kısaca ailelerin tarzları matchlemeli yoksa gg. kesin bilgi. o yüzden şehirli adama hiç gelmez köylü kızı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 köylü kızı ne lan asdasdasd sene olmuş 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 2 gündür gram çalışmadım, yakında gg olacak gibi bir his var içimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Dworgian said: Aile yanında mı lordumuz hala? Tek yaşarsam evi harem olarak kullanacağımdan korkuyor herkes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 @lord Gelir durumun iyi (gibi görünüyor). Yerinde olsam dakka durmam. kime ne harem mi kurucam tek başıma kuruyup ölecek miyim fln? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 bingildak said: köylü kızı ne lan asdasdasd sene olmuş 2014 hala "köyden kız alayım ben büyüteyim" kafasında arkadaşlarımız var. anlamadıkları, öyle bişey yapsalar bile, kızın gözü açılınca tutamayacakları =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Lord_Argos said: Dworgian said: Aile yanında mı lordumuz hala? Tek yaşarsam evi harem olarak kullanacağımdan korkuyor herkes. çük senin, keyif senin. ver parasını kur haremi. herkesten sanane yahu kaç yaşında adamsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 bir insan işe girdikten sonra, yeterli geliri de varsa, niye aile ile oturmaya devam eder anlamıyorum cidden. Rahat mahat da kısıtları da var abi işte. Bi kere baba hala "benim evim benim kurallarım" diyebiliyor rahatça Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 neyi rahat abi aileyle yaşamanın? başkalarının kurallarıyla/düzeniyle yaşıyorsun bir yetişkin olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 maddi olarak rahatsin Yemekmis temizlikmis utuymus gibi dertlerle anne ilgileniyor baska yok artisi geri cok uzun zamandir tek yasiyorum unuttum aile yanini, var mi baska rahatligi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Bizimkiler de bende kalıyor daha hiç sıkıntı yaşamadım siz nubsunuz bence O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 bingildak said: neyi rahat abi aileyle yaşamanın? başkalarının kurallarıyla/düzeniyle yaşıyorsun bir yetişkin olarak. abi yemek yapmaktan, temizlikten, çamaşır yıkamaktan vs üşenen insanlar oluo genelde. yakınımda var bir tane. inatla tek eve çıkmıo. sonra gelip "abi otele gitmesem sana gelsem kızla" fln dio arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 abi temizlikçi çağırıyorsun o dediklerinin hepsini yapıyor zaten haftada 1 veya 2 kere. ha mevzu paraysa tabi ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 yani sanırım "kiraya vereceğimi kızlarla yerim" de bi kafa edit: ama o durumda adama "lan otele para vereceğine ev tut işte" diyorsun anlamıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 gündelik takılıyorsa ok de, kendisine saygısı olan kadın sürekli otelden otele girip çıkmaz random erkeklerle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 hiç!!! =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Dworgian said: yani sanırım "kiraya vereceğimi kızlarla yerim" de bi kafa edit: ama o durumda adama "lan otele para vereceğine ev tut işte" diyorsun anlamıyor. Hayatımda hiç otele para vermedim ama neredeyse istanbul da bütün lüks otellerde kaldım. Sorun şu ki her kadın otele gitmiyor, fahişe muamelesi gibi görüyorlar. O sebepten ev şart, ayrı ev şart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 işte ondan dedim ya sen niye ayrı evde yaşamıosun hala diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 çok sıcak olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 burgercıdaki garsona aşık oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Türkiye olarak nasıl bir yoklukla sınanıyoruz biz allahım sen bize yardım et http://elidormissturkey.startv.com.tr/finalistlerle-tanisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 4 numaraya hepiniz atlarsınız lan. bok atmayın şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar