Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Günlük #10

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bingildak said:

köylü kızı ne lan asdasdasd sene olmuş 2014

hala "köyden kız alayım ben büyüteyim" kafasında arkadaşlarımız var. anlamadıkları, öyle bişey yapsalar bile, kızın gözü açılınca tutamayacakları =)
Mesaj tarihi:
Lord_Argos said:

Dworgian said:

Aile yanında mı lordumuz hala?

Tek yaşarsam evi harem olarak kullanacağımdan korkuyor herkes.

çük senin, keyif senin. ver parasını kur haremi. herkesten sanane yahu kaç yaşında adamsın.
Mesaj tarihi:
bir insan işe girdikten sonra, yeterli geliri de varsa, niye aile ile oturmaya devam eder anlamıyorum cidden. Rahat mahat da kısıtları da var abi işte. Bi kere baba hala "benim evim benim kurallarım" diyebiliyor rahatça
Mesaj tarihi:
maddi olarak rahatsin
Yemekmis temizlikmis utuymus gibi dertlerle anne ilgileniyor
baska yok artisi

geri cok uzun zamandir tek yasiyorum unuttum aile yanini, var mi baska rahatligi?
Mesaj tarihi:
bingildak said:

neyi rahat abi aileyle yaşamanın? başkalarının kurallarıyla/düzeniyle yaşıyorsun bir yetişkin olarak.

abi yemek yapmaktan, temizlikten, çamaşır yıkamaktan vs üşenen insanlar oluo genelde. yakınımda var bir tane. inatla tek eve çıkmıo. sonra gelip "abi otele gitmesem sana gelsem kızla" fln dio arada.
Mesaj tarihi:
Dworgian said:

yani sanırım "kiraya vereceğimi kızlarla yerim" de bi kafa

edit: ama o durumda adama "lan otele para vereceğine ev tut işte" diyorsun anlamıyor.

Hayatımda hiç otele para vermedim ama neredeyse istanbul da bütün lüks otellerde kaldım. Sorun şu ki her kadın otele gitmiyor, fahişe muamelesi gibi görüyorlar.

O sebepten ev şart, ayrı ev şart.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...