Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Günlük #10

wastyrx

Öne çıkan mesajlar

kız arkadaşım çantasında biber gazı taşıyor ne zamandır denemek istiyordum, dünden ofiste bir arkadaşa kızgındım, geldi özür diledi hatasından dolayı falan ama yeterli mi? değil tabi hemen biber gazını odasına sıkıp kaçmak suretiyle çocuğu hastanelik ediyordum az daha mosmor oldu ilk defa yiyomuş biber gazını :D tecrübe oldu bütün ofis balkona kaçtı asdafdsaas
Sosyal ağlarda paylaş

yanımdaydı zaten çantasından arakladım sdfd

ayrıca biber gazı falan hikaye allah korusun başına bişi gelse onu çantasında bulacak da çıkarıcak da sıkacak hikaye zaten. depresyona girmiş yolda yürüyen adam ya kendime saplıcaktım ya da ona diye yoldan geçen alakasız kadını bıçaklayan insanlar var.
Sosyal ağlarda paylaş

Liebe said:

kız arkadaşım çantasında biber gazı taşıyor ne zamandır denemek istiyordum, dünden ofiste bir arkadaşa kızgındım, geldi özür diledi hatasından dolayı falan ama yeterli mi? değil tabi hemen biber gazını odasına sıkıp kaçmak suretiyle çocuğu hastanelik ediyordum az daha mosmor oldu ilk defa yiyomuş biber gazını :D tecrübe oldu bütün ofis balkona kaçtı asdafdsaas

kardeş ofis demişsin ama ahır olmasın orası? o nasıl bir hareket ya. adamın şu ana kadar farkedilmeyen bir alerjisi olsa nolacak?

hava pompasını adamın kıçına tutan ekibinki gibi olmuş seninkisi :D
Sosyal ağlarda paylaş

o kadar sıkmadım lan öksürdü kızardı biraz o kadar. taksimde milyon katını yedik o gazların yaşıyoruz hala.

kendi halimizde 5-10 kişilik ofis abi bura google değil.

Madcat said:

polis sana sikarken dusunuyor mu lan bunun astimi var midir,otekine sokak ortasinda birisi laf atar mi diye, bastiriyor gazi, bastiriyor tekmeyi.
adam iyi yapmis eglenmis iste, ofisi kes.

aynen ya o bile öksürürken gülüyodu baya asfdsa
Sosyal ağlarda paylaş

var abi. benim saçlar kısa ince telli sık ve çok az dalgalı. bu kombinasyon baya boktan bi kombinasyon. saçı yıkayıp kurutunca süpürge gibi oluyor her ne kadar kısa olsa da. geçen gün öğrendim glatt diye bir şey varmış, defrize yapıyolarmış. yaptırdım ve işe yaradı. 2-3 ayda bir yaptırmak gerekiyomuş (saçlar uzadığı için alttan gelen saç yine aynı şekilde gleiyor çünkü). araştır lazımsa.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...