Liebe Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 kız arkadaşım çantasında biber gazı taşıyor ne zamandır denemek istiyordum, dünden ofiste bir arkadaşa kızgındım, geldi özür diledi hatasından dolayı falan ama yeterli mi? değil tabi hemen biber gazını odasına sıkıp kaçmak suretiyle çocuğu hastanelik ediyordum az daha mosmor oldu ilk defa yiyomuş biber gazını :D tecrübe oldu bütün ofis balkona kaçtı asdafdsaas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 astımı vardı belki adamın, pat diye düşüp kalsaydı orda nolucaktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 yok ya çocukluk arkadaşım kendisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 ek olarak kız arkadasın o sıralarda saldıraya ugrasa ve sen sırf 2 dk deniycem diye onun hayatıyla da oynamıs olacaktın 2 kişinin vebalini alabilecek miydin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 yanımdaydı zaten çantasından arakladım sdfd ayrıca biber gazı falan hikaye allah korusun başına bişi gelse onu çantasında bulacak da çıkarıcak da sıkacak hikaye zaten. depresyona girmiş yolda yürüyen adam ya kendime saplıcaktım ya da ona diye yoldan geçen alakasız kadını bıçaklayan insanlar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Liebe said: kız arkadaşım çantasında biber gazı taşıyor ne zamandır denemek istiyordum, dünden ofiste bir arkadaşa kızgındım, geldi özür diledi hatasından dolayı falan ama yeterli mi? değil tabi hemen biber gazını odasına sıkıp kaçmak suretiyle çocuğu hastanelik ediyordum az daha mosmor oldu ilk defa yiyomuş biber gazını :D tecrübe oldu bütün ofis balkona kaçtı asdafdsaas kardeş ofis demişsin ama ahır olmasın orası? o nasıl bir hareket ya. adamın şu ana kadar farkedilmeyen bir alerjisi olsa nolacak? hava pompasını adamın kıçına tutan ekibinki gibi olmuş seninkisi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 polis sana sikarken dusunuyor mu lan bunun astimi var midir,otekine sokak ortasinda birisi laf atar mi diye, bastiriyor gazi, bastiriyor tekmeyi. adam iyi yapmis eglenmis iste, ofisi kes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 o kadar sıkmadım lan öksürdü kızardı biraz o kadar. taksimde milyon katını yedik o gazların yaşıyoruz hala. kendi halimizde 5-10 kişilik ofis abi bura google değil. Madcat said: polis sana sikarken dusunuyor mu lan bunun astimi var midir,otekine sokak ortasinda birisi laf atar mi diye, bastiriyor gazi, bastiriyor tekmeyi. adam iyi yapmis eglenmis iste, ofisi kes. aynen ya o bile öksürürken gülüyodu baya asfdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Madcat said: polis sana sikarken dusunuyor mu lan bunun astimi var midir,otekine sokak ortasinda birisi laf atar mi diye, bastiriyor gazi, bastiriyor tekmeyi. adam iyi yapmis eglenmis iste, ofisi kes. polis senin çocukluk arkadaşın mı peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 yok ama iste adam karsisinda olani tanimamasina ragmen sikabiliyorsa, cocukluk arkadasina insan rahat rahat sikar demek istemistim ahuahua Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Bu da bir bakış açısı tabii :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 saatler kaldı günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 NEYE SAATLER KALDI AMAN ALLAHIM BURCU İYİ MİSİN LÜTFEN İYİ OLDUĞUNU SÖYLE ÇOK MERAK ETTİM ALLAHIM NOLUR BUGÜN OLMASIN LÜTFEN PLS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 ördek pls https://drawception.com/pub/panels/2012/6-11/Kr17MkygRG-10.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 olmadı günlük hehe. dedim bi an dünya tersine mi döndü. dönmemiş herşey yerinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 rüyamda cem özer "yavuz şu sakalı kes be" diyodu, kessem mi acaba bi de bi önceki gece rüyamda ejderha kitelıyodum, ejderhadan cem özer'e nasıl geldi bilinçaltım acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 darkwingduck said: olmadı günlük hehe. dedim bi an dünya tersine mi döndü. dönmemiş herşey yerinde. oh iyi bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 lan günlük, nerdeyse nefret ettiğim saçıma düzleştirme operasyonu yaptırdım. baya iyi oldu lan sdfsda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Bende lazere gidicem günlük ama güneşin iz bırakmasından korkuyorum. İğneli epilayon mu lazermi karar veremedim bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 gideceğin lazerin tipi fark ediomuş eski eşim dediydi. sora aylara kasma die diorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 kozalak said: lan günlük, nerdeyse nefret ettiğim saçıma düzleştirme operasyonu yaptırdım. baya iyi oldu lan sdfsda. O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 ne O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 öyle birşey mi var lan? açsanıza az. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 var abi. benim saçlar kısa ince telli sık ve çok az dalgalı. bu kombinasyon baya boktan bi kombinasyon. saçı yıkayıp kurutunca süpürge gibi oluyor her ne kadar kısa olsa da. geçen gün öğrendim glatt diye bir şey varmış, defrize yapıyolarmış. yaptırdım ve işe yaradı. 2-3 ayda bir yaptırmak gerekiyomuş (saçlar uzadığı için alttan gelen saç yine aynı şekilde gleiyor çünkü). araştır lazımsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 caps versene anlamadık bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar