madaboutyou Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 izmir'den gelen bir arkadaşımla rakılı bir muhabbet yapalım dedik. beyoğlu'nda çok cep yakmayan, sigara içilebilen, güzel mezeleri olan bir meyhane var mı bildiğiniz? nevizade'dekileri çok beğenmiyorum. internette aratınca da eleos, yakup, refik, galata-rum falan çıkıyor. çok bilinen bir yer olmasın, kalabalıktan bunalmayalım istiyorum. çukur meyhane olabilir diye düşündüm ancak bildiğim kadarıyla sigara içilmiyor. önerilerinizi bekliyorum. sevgiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 beyoğlu şart mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 karakoye gidin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madaboutyou Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 elaidi said: beyoğlu şart mı şart değil elbette ama ilk tercih beyoğlu'ndan yana. gecenin devamı olabileceğinden ötürü :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 gay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madaboutyou Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 incdarkness said: gay. paticik'e hatun kısmısının da takıldığı unutulmuş anlaşılan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 biz onu unutali epey oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 burdayız be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 nerde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Hepiniz ordaydınız be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 tabelasız meyhane var ucuz ve sigara içilebilen onun dışında sigara içilebilen beyoğlunda bir yer bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 cumhuriyet var meyve tabagına ıslak kagıt konup sigara içilen turden yakup var işte yaren var yan yana dısarıda açık yerleri var canlı muzik felan istiyosan çiçekteki mekanlar var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 adam sakin,kalabalık olmayan bi yer demiş,sen cumhuriyet demişin moruk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Manzara istiyorsan Pera'da meze bar var. ^^ http://www.dublemezebar.com/ Kapalı mekan diyorsanda orta ayar safi var o da pera'da. https://tr-tr.facebook.com/SafiMeyhanesi Onun haricinde gs'un üstünde arka sokaklarda bişeyler vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 _Rave said: adam sakin,kalabalık olmayan bi yer demiş,sen cumhuriyet demişin moruk. sigara içilen yer olarak dedim takimse sakin meynhane zor cumartesi felan gitcekse doğa balık var lezzetli ama sigar içilmiyo sıraselvilerde arkadasın izmirliyse 150 çeşit ot var meze olarak hosuna gidebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Ama sorulması gereken soru niye taksim ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Masticore said: Ama sorulması gereken soru niye taksim ^^ ulaşım kolay tarifi kolay rakıdan sonra bi bira cilası kolay öğleden sonra gidilip biraz takılınıp sonra mezeye gitmek mumkun felan bi sürü artısı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 çünkü taksim en güzel yer.taksim=istanbul.napsın modaya-kadıköye gidip çakma avrupacılıkmı oynasın adamlar yanlız rakı sevmemde direk rakı-meze muhabbeti geçince canım çekiyo ya.şu saatte bile bi rakı-haydari-beyaz peynir oyşh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icphedia Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 aynen ya.. sabah sabah yapılacak muhabbetmi şimdi bu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 yok sakin demiş arkadaş ondan söyledim. Manzara yok,mekanlar hem kapalı sigara icilmez vs vs.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 abi ne zaman gicdeceğine bakarak her yer kalabalık istanbulda hafta içi heryer bostur hafta ici hgitceksen haftasonu takisme rezervasyonsuz yer olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 kumkapıya gitseniz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 istiklal caddesi üzerinde feraye var. tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SIKYAHONAW Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 abi istanbul da boğaz kıyısında rakı içilir taksim ne lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 sarıyer de cengiz kurtoğlunun meyhanesi varmış sanırım. oraya gitmek istiyorum ben ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar